ashtray wchodzisz w profil konia, pod współczynnikami(morale, zdrowie, energia) masz tabelki z cechami, genami i bonusami. Klikasz na bonusy, następnie na "daj bonus" i wybierasz lonżę boreasza, jeśli się pojawia.
Mi jak na razie udało się złapać Zestaw Hery i Piętę Achillesa. W sumie można zebrać 4 karty dziennie. Nie wspominam o błyskawicznych sprzedażach, bo ceny tam są powalające... 😵
Ja zebralam Zestaw Hery, 10 000equus, 4xpodkowy FK i jedną kolekcjonerską... Diamentowe pewnie beda tylko na sprzedazach... Moze dodadzą opcje kart w RO...
nie potrzebuje ktoś rymarza? najlepiej na stałe, może być za najniższą płacę. nie chce mi się co chwila szukać nowych ofert, a często zwyczajnie o nich zapominam 😉
No fajnie, ale ja chciałam zatrudnić się u kogoś konkretnego, a nie u siebie, bo u siebie to bym zbankrutowała 😉 no i mnie rymarz niepotrzebny bo nie zajmuję się ośrodkiem
Wymienię rzeczy z com na rzeczy z pl 🙂 Achilles' Heel x 1 Croesus' Fortune x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Pandora's Box x 1 Horn of Plenty x 1 Black Orchid x 1
Nie wiem, czy był ten temat już poruszany, szukałam, ale nie znalazłam. Mam pytanie odnośnie zadania: Daj jabłko koniowi, który urodził się 17-05-2010 (nie wiem, czy data jest taka sama wszędzie, ja akurat mam taką), zna może ktoś sposób jak łatwo znaleźć takiego konia? Może ktoś posiada konia urodzonego akurat tego dnia na howrse.com to proszę napiszcie, chętnie go poczęstuję jabłkiem 🙂
potrzebuję do swojego ośrodka dwóch koni. obojętnie jakich. wymagania 0, stawka dzienna 10Eq, marchewki, sprzęt do jazdy klasycznej, podkowy. łąki żyzne. boksy na razie najmniejsze. chociaż na 3 dni...
CzarownicaSa, klik, mogę zarezerwować Ci boks. już tylko jeden został. dostałam drugą diamentową kartę na COM, z zawodów. jeszcze jedna i mam kolekcję na 5 diamentów, dwie i mam knabstrupa 💃
zrobione (-: edit: może ktoś pożyczyć na 10 dni klacz jednorożca? mam zadanie wyhodować jednego, nie mam żadnego rożka i nie wiem jak się za to zabrać 😡
Pilnie skupuję Chmurki na PL - ma ktoś na sprzedaż lub wymianę?
Mam na wymianę również rzeczy z Inter:
Ploutos' Parchment x 3 Poseidon's Horseshoes x 2 Harmony Pack x 2 Medusa's Blood x 2 Achilles' Heel x 2 Bonus Pack x 2 Black Orchid x 2 Horn of Plenty x 1 Centaur Pack x 1 Golden Apple x 1 Croesus' Fortune x 1 Water of Youth x 1 Philosopher's Stone x 1 Pandora's Box x 1
Na Howrse.PL
Pięta Achillesa x 6 Różdżka Płodności x 4 Muśnięcie Filotes x 4 Promień Heliosa x 4 Fortuna Krezusa x 3 Podkowy Posejdona x 2 Krew Meduzy x 2 Lira Apolla x 2 Puszka Pandory x 1