Howrse gra :)

wystawiony 🙂 dzięki wielkie! akurat jest promocja na Misaki w HoPach, gdyby nie to, mogłybyśmy poczekać do przyszłego tygodnia 🙂
zrobiłam dziś w końcu 5 żywioł
jeszcze 2 eliksiry muszę zrobić i jutro będzie dzikus 🙂
spoko 😉

ja też jeszcze dwa eliksiry 😀 ale nie mam 20 składników, najwięcej mam lilii - 12
Calore co bys chciala za zestaw? Moglybysmy sie wymienic w przyszlym tygodniu  😀
Niektórzy, żeby mieć dzikusa poświęcali 20 pegazów bo nie mieli tylu kwiatów. Ogólnie to w tych eliksirach jakos ciężko mi się robi eliksiry mimo, ze codziennie zbieram kwiaty na wszelkie sposoby :/
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
15 marca 2012 19:39
Popieram. Za trudno i za wysokie koszty. Ja biorę tylko to, co mogę mieć bez zbędnych inwestycji 🙂
kueimu Ty trochę tych pegazów miałaś 😉

ja niestety tak nie mogę ;(
no ciężko ciężko :/
ja mam 16 bez, więc myślę, że dozbieram go

dziś zrobiłam 5żywioł, zestaw hery i 5 diamentów.
Calore co bys chciala za zestaw? Moglybysmy sie wymienic w przyszlym tygodniu   😀

[s]coś za 3 passy pewnie 🙂 [/s]
hera nieaktualna
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
15 marca 2012 20:38
Mam na sprzedaż :
Uzda posejdona, siodło posejdona, podkowy posejdona. kontakt na PW
kueimu Ty trochę tych pegazów miałaś 😉

ja niestety tak nie mogę ;(

Ja i tak zbierałam bzy do tego. W ogóle pootwierałam tyle rogów a tam w sumie badziewie było. Do 3 eliksirów mi po jednym kwiatku brakowało i oczywiście żadnego z nich nie było w rogu ani ufo. No ale jakoś się udało...
16 marca 2012 08:50
Mam z eliksirów: 5-ty żywioł, Upominek Hestii, 2x 5xDiament, Puszka Pandory, RO, Klepsydra Kronosa, Strach na wróble, prysznic, 20tys eq, siodło na miarę, 2x rzepa x50.
Mogłabym mieć Zestaw Harmonii i [s]Zestaw Posejdona[/s], ale nie mam pegazów/jednorogów. Jak ktoś chce któryś z tych zestawów (za jakiś drobny upominek 🙂 ), niech wystawi mi konie na dany zestaw za 500eq. I wysłać wiadomość PW, że jest z re-volty!
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
16 marca 2012 10:16
Podratuje mnie koś 1PD na MiyakoKuchiki?
Bardzo ładnie proszę  :kwiatek:
Your 104 remaining ingredients have been bought for 20 800 Equus! 🙂
ech, dopiero 52% oswojenia Misakiego :/
ja nie mogę dziś nie mogę nic zrobić :/ tyle tych składników a tylko promień zrobiłam :/
Cierp1enie wystaw mi konia za 6 kuponów to Ci oddam za ten nyx 😉
17 marca 2012 07:49
Mam Nyxa na .com i bym chętnie oddała go za Nyxa w .pl  😉
You have just congratulated this Topaz! Thanks to him, you have won 1 x Diamond

nareszcie 😉
wabankowa - poszedł

kuźwa nie mogę zrobić dzikusa, bo dziś nie miałam bzów na rozpoczęcie :/ wrrr brakuje mi 2szt :/
czy ktoś mi to może wytłumaczyć?

otworzyłam dwa RO, niby zdobyłam 2 podkowy, ale nie mam ich w zapasach razem z tymi wszystkimi innymi piórami, kwiatkami itp. O co w tym chodzi?
ja miałam od razu

brakuje mi jednego bzu 🙁(
Jeden mak i bylby dzikus  😵
Ej jak jest z rozmnażaniem koni z 5-zywiołem ?
a jak ma być?
Bo słyszałam,że połączenie któregoś żywiołu z jakimś innym żywiołem daje nowy żywioł 🙂 i sie nie bardzo orientuje.
kto ma ochotę i czas pobawić się moim koniem? chodzi o dawanie lekcji i towarzysza i postarzanie i tak aż towarzysz już nie będzie dawał umiejętności??

skupuję nie drogo konta na howrse
Dzięki swoim miksturom wygrywasz konia: Misaki. Pojawi się na Twoim koncie za 5 minut.

😅
Dzięki swoim miksturom wygrywasz konia: Misaki. Pojawi się na Twoim koncie za 5 minut.

🏇  😁
18 marca 2012 19:29
Gratuluję  😎
Ponawiam:
Jak to jest z kryciem koni z 5-żywiołem?
Bo słyszałam,że połączenie któregoś żywiołu z jakimś innym żywiołem daje nowy żywioł  i sie nie bardzo orientuje.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się