Kobitki moja lista cały czas aktualna, mogę nawet oddać te rzeczy za equusy na pl, za bardzo korzystne ceny, potrzebuję gotóweczki, pegaza też właściwie mogę oddać za equusy :kwiatek:
te gwiazdki do eliksirów to się zdobywa w RO, tak ?
Chętnie zamienię rzeczy z CR z International na CR z polskiego Howrse:
kupon - tylko i wyłącznie na kupon
Nyx Pack x 1 - tylko i wyłącznie na Nyxa
Reszta na to samo lub dogadajmy się 😉:
Black Orchid x 2
Water of Youth x 1
Apollo's Lyre x1
Artemis' Arrow x1
Zainteresowani proszeni na pisanie na PW 😉
AKTUALNE!!!
Ma ktoś konia do zad. 91 ?
Zaraz oddam 🙂
AtlantykowaPanna też takiego szukam, opcjonalnie za Krew Meduzy bym kupiła, z racji, że niedługo się przyda 😉
Mi też taki kuń potrzebny :P I 93 zadanie- wygraj 1 eq 😵
Dementek ja też na tym zadaniu stoję...;/ A koń mi potrzebny bo robię dokonania kol...
A tak wgl. sprzedaję 4mies. arabka z 13* ktoś chętny??
darDementek jakie macie nicki na hwr?
mój nick: Dementek 😉
(jak ktoś chce mnie mieć w znajomych w Howrse, niech napisze na pw, że jest z re- volty)
Mam takiego konia do zadania 91 😅
Kto pomógłby mi przetrzymać kasę na com?
DeJotka odezwij się na howrsowe pw 🙂
z chęcią zrobię wymianę: za RO^^ dam zestaw centaura i w prezencie puszkę pandory na pl 🙂
jak ustawiłam sobie dzisiaj zawody, to muszę czekać aż się aktywują, czy coś? bo nie wyświetlają się, a wystawiam odpowiedniego konia.
musisz czekać na rejestrację, w panelu zawodów powinnaś mieć info o której to będzie.
ok, znalazłam, dzięki :kwiatek: jakby ktoś potrzebował zawodów w trail z 5 figurami to mam takie na pl, ale najpierw sama muszę zrobić to zadanie 🤣
Laski wiecie co pisze do mnie dziewczyna na howrse której nie znam, że wystawiła mi co nieco i za nic wystawiła mi KM teraz napisała że co tydzień będzie mi tak wystawiać rzeczy z CR :P
😂
I tak może być ;P
Hehe, teraz mnie ludzie rozpieszczają 🙂
jak ktoś szuka na pl zawodów w trailu z 5 figurami, to niech wpisze Pimlico, jako nazwę ośrodka 🙂 zawody są dla achał-teków o raczej słabym ujeżdżeniu (robiłam pod swojego konia :lol🙂
Organizuje ktoś z Was zawody westowe z rozetą??
Mam prosbe, mogłybyście w miarę możliwości rejestrować konie do mnie na zawody w osrodku? Chcialabym troche prestiż podnieść, wydaje mi się że już mam w miarę wszystko poustawiane, ośrodek nazywa się Bless Ya Poland :kwiatek:
edit: Calore, masz PW, ale ja mam zapłon 😜
Qentica zaraz u Ciebie porejestruję 🙂
Dzięki wielkie :kwiatek: Nie wszystkie są dostępne jeszcze, część jutro dopiero 🙂
ok 😉 a klasik czy west??
za 10min, krycie różki...
Klasyk, klasyk 😀 Też dzisiaj różke kryłam, pokrytych mam jeszcze chyba z 5, oby coś z tego wyszło 🙂
U mnie nic z tego 🤦
na 7 kryć miała tylko jednego rożka i to klacz...
U mnie nic z tego 🤦
na 7 kryć miała tylko jednego rożka i to klacz...
to może ode mnie chcesz kupić różkę ? 🤣