wkurzyłam się trochę. w końcu udało mi się urodzić rożka, więc go sprzedałam, teraz patrzę, a on jest w niebie. ktoś go kupił tylko dla rogu i nawet nie odsprzedał dalej po najniższej stawce, która jest przecież wyższa niż kasa za wysłanie konia do schroniska :/
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=5673001 podbijam, bo czekam z wystawieniem :P
Calore, a tak na serio, co Cię w tym wkurzyło?
a nie wiem właściwie, ale lubię jak moje konie ktoś hoduje dalej. chyba to, że wysyłanie konia do schroniska jest bez sensu ;p no i trochę się naczekałam, żeby tez rożek wyszedł, a tu od razu zdechnięty 🤣
Ja też zdychałam rożki dla rogu ale kupowałam stare, 24-25 lat. Placiłam po 500 i kupon a kupon dostawałam za zdechnięcie bo utrzymywałam je do 30 r.ż.
no i to się opłacało przynajmniej ;p
Misskiedis jaki login?
Cierp1enie nie mam cię w znajomych a jak masz bana to zapro nie przyjmiesz 🤔
szkoda
ale w niedzielę mnie odblokują 🏇
Mam nyxa wymienie na 2 ro🙂
Za co można dostać Ogon Syreny? Bo jest tak, że określone składniki dostaje się za konkretne rzeczy. A nie mogę zczaić za co jest Ogon. Potrzebuję do 5 żywiołu...
ja dostałam za urodziny i w ufo łapałam 🙂
a mnie denerwuje bo mam pióra i ogony na 5-ty żywioł a nie mogę jednego pazura zdobyć bo jeden mam 🙁
ja juz mam siodło, jabłko, 15 diamentów, stracha, klepsydrę, mam składniki na lonżę, żyrafę, stracha, prysznic, rzepę, punkty, zwój, lirę, i orchideę. co brać jeszcze, jak sadzicie?bo na te lepsze na bank nie uzbieram😀
słuchajcie, kupiłam kupon, czy ktos mogłby mi pomóc? chcialabym kupić pierwszego rożka. ale tak duzo tych za 500 i 1 kupon ze nie wiem, pomozecie?
isabelle, szukaj koni o najlepszym pg i porównuj z najlepszym pg w rożkach danej rasy w katalogu 😉
a konkretnej rasy szukac? bo mnie to raczej dosc obojetne, chcialam sie pobawic z kryciem 😡 moze ktos ma jakiegos ciekawego na sprzedaż?
Miss, nie bardzo wiem na jaka rasę się ukierunkować, doradzisz? moze masz jakiegos upatrzonego? bo nie wiem kiedy jest "dosc dobry i warty" zakupu.
Teraz to juz rasa nie jest taka ważna. Kiedyś bardzo opłacalne były bodajże angliki, były sporo droższe niż inne rasy, teraz juz jest chyba wszystko porównywalne więc po prostu wybierz sobie jakąś rasę która ci się podoba 😉
edit: I ja bym się na razie wstrzymała z rożkami bo ludzie kupują dla rogów do eliksirów to i ceny moga być zawyżone 😉
a czyli niepotrzebnie kupilam kupon😀
bo sie napaliłam na to ze w koncu kupię rożka 😉
a z eliksirów co zrobic?
a ja już mam: objęcia, dynie, upominek hestii, 2x pięć diamentów, piorun, promień, lonżę, kamień, stracha, 50tys, rzepy, uzdę, siodło i punkty dorastania 😀
ja mam: 5 żywioł, kamień, 5 diamentów, czarna orchidea, piorun zeusa, złote jabłko, muśnięcie filotes, 50 000, 10 PD 😀
Jutro chcę kupić dynię i potrzebuję jeszcze 2 krwi mantikory na objęcia 😀
a ja właśnie pazur złapałam w UFO i mam żywioł 😀
a wcześniej zapomniałam wymienić jeszcze złote jabłko 🙂
hmm jeszcze jeden eliksir mogę dzisiaj zrobić tylko nie wiem co xD
Ja nie zrobiłam jeszcze żadnego eliksiru 😲 nie mam jakoś czasu na gre i nawet nie ogarinam tych eliksirów do końca...
ło kurcze troszkę tracisz 😉
no 🙁 Najgorsze jest to, że już nawet nie wiem za co sie zabrać, tak dawno nic konkretnego nie robiłam
jutro mnie odblokują na howrse 😅
ja ochotę do zajmowania się końmi na razie straciłam 🙂
jedyne co mnie tam trzyma to właśnie promocje i to, że zajęłam się rysowaniem prac do czarnej perły 🙂
konie będę sprzedawać albo nie wiem co z nimi zrobię 🙂
jak się jakaś praca dostanie i będę miała kupony to się zajmę jakąś hodowlą 🙂
Isabelle, na czas obecny rogi z najwyższum PG to Pinto, mają 5 gwiazdek i mozna już kupić z 500 PG 🙂
rzucajcie we mnie cukierkami 🙂 będę oddawać jak jutro już wejdę do siebie 🙂
na rosolowa
masz już limit bo jest określona ilość trafień w jedną osobę 😉
buu szkoda
dziś 30.10 a jeszcze mnie nie odblokowali 😤
POMOCY !!!!!!! mam zadanie Osiągnij umiejętności na poziomie 526 z jednym z wyhodowanych koni a moja klacz zatrzymała się na 420 ... ;/ co mam dalej robic bo nie mam zielonego pojęcia proszę pomóżcie albo piszcie przez howrse na mimi11mimi