Howrse gra :)

no dla niektórych już jest ciężko w 3 puzzlach bo nie wszyscy mają bilet wejścia na GP
tez poprosze gratulacje na fathex 🙂
[quote author=Daniella_283 link=topic=49169.msg1106070#msg1106070 date=1313751287]
Pewnie w 5 układance będzie trzeba zająć dobre miejsce na GP. Nie wiem, ale tak myślę, bo wątpię żeby były takie banalne zadania jak są teraz. .
[/quote]

Alten już dodawała, że będzie :

1. First login of the day                        1 x Holstein foal
2. First login of the day                        1 x Diamond
3. Use a Philosopher's Stone                1 x Diamond
4. Give birth to twins                            1 x Diamond
5. Give birth to a Unicorn                    1 x Diamond
6. Open Horns of Plenty                      1 x Diamond
7. Open Horns of Plenty                      5 x Diamonds
8. Open Horns of Plenty                      5 x Diamonds
9. Be the original breeder of
a 40 year old, non-immortal horse        5 x Diamonds

EDIT: Bardzo pilnnie kupię ! :
- kamień filozoficzny
- objęcia morfeusza

Mogę dać bardzo bardzo dużo equus, wymienić kilka przedmiotów z CR, konie, jednorożce !!!
POSIADAM :

Powiew Eola
x 6

Laury Dafne
x 6

Chmurka
x 5

Konik Morski
x 5

Podkowy Posejdona
x 4

Różdżka Płodności
x 3

Złote Ostrogi
x 3

Siodło Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 2

Lonża Boreasza
x 1

Zwój Plutona
x 1

Zestaw Atalanty
x 1

Strzała Artemidy
x 1

Róg Obfitości
x 1

Klepsydra Kronosa
x 1

Puszka Pandory
x 1

Woda Młodości
x 1

Promień Heliosa
x 1

I na Shaverze:

Złote Ostrogi
x 3

Złote Jabłko
x 2

Chmurka
x 2

Zestaw Posejdona
x 2

Uzda Posejdona
Dostępny ekwipunek: x 1

Lonża Boreasza
x 1

5-ty Żywioł
x 1

Konik Morski
x 1

Strzała Artemidy
x 1

Laury Dafne
x 1

Piorun Zeusa
x 1

Czarna Orchidea
x 1

Różdżka Płodności
x 1

Woda Młodości
x 1

Powiew Eola
x 1

Zestaw Harmonii
x 1

Dam nawet kilka przedmiotów z CR !
Kawecan   Jeździec bez konia...
19 sierpnia 2011 12:51
Słuchajcie potrzebuję Rogów Obfitości. Mam na stanie do oddania:
4xPodkowy Posejdona
3xZłote Ostrogi
3xKonik Morski
2xCzarna Orchidea
2xRóżdżka Płodności
2xChmurka
2xLaury Dafne
1xUzda Posejdona
2xPowiew Eola

Mam jeszcze parę innych rzeczy ale będzie mi bardzo trudno je oddać.
sama mam tylko jedno ro i 2 kupony
ale za kupony muszę kupić konto pegaza buu
Ja mam trzy RO. Z jednej strony do 5 układanki będą potrzebne, więc szkoda teraz otwierać, ale bilet do GP trzeba mieć...Ponawiam pytanie: nie da się na przykład kupić od kogoś albo wymienić tego biletu?
Ja mam trzy RO. Z jednej strony do 5 układanki będą potrzebne, więc szkoda teraz otwierać, ale bilet do GP trzeba mieć...Ponawiam pytanie: nie da się na przykład kupić od kogoś albo wymienić tego biletu?

Nie można.
Wielka szkoda. Może otworzę jeden, ale jeśli tam nie będzie, chyba wykorzystam okazję i posprzedaję po wygórowanych cenach 🤣
ja miałam bilet na GP chyba w 12RO jak otwierałam

a wiecie, że już 63 RO otworzyłam i dalej zadania z RO nie zaliczyłam  😵

Ranking ogólny:476y  😅 idę w górę 🙂
A ja na lewym już dawno bilet do GP miałam, na głównym zaoszczędziłam 2 rogi obfitości, w pierwszym nie było, a w drugim bilet na GP i róg obfitości, więc zwróciło mi się. Teraz tylko mam problem z wygraniem 15 zawodów, bo niedawno sprzedałam wszystkie konie i zostawiłam sobie tylko 2 źrebaki 8*, a mam konia który może i 2, 3 miejsca ma, ale nie 1...
Proszę o gratulacje na Kayka 🙂
enselle, mi też nie pasuje zadanie z wygrywaniem zawodów. Takiego naprawdę dobrego konia mam jednego, może dwa. Tego pierwszego bym chciała wyblupować, bo to klacz z RP, więc mi się nie opłaca używać, kiedy jeszcze nie jest najlepsza, jaka może być, a jak musi tyrać i wygrywać zawody, które już nie podnoszą umiejętności... 🤔 Tak samo było przy promocji z owocami. Tyle razy ją wystawiałam, że nie było czasu ani energii na nic innego.
A wiecie może co będzie w 4 układance?
Bo bawię się w to na lewym - do trzeciej brakuje mi tylko logowań i zalogowania o 18:55 😉
ja dziś zaliczyłam rano pierwszą i do trzeciej brakuje mi dwóch zalogowań się, :>
Kayka, zrobione, moge prosic tez?🙂
Dziękuję, oczywiście 🙂
Kurka wodna, ktoś mi podebrał krycie i spóźniłam się o minutę z pokryciem jednorożca! 👿 🤬

I co to jest, że mam dostępne teraz tylko zawody w wyścigu kłusem(w którym angliki są, mówiąc delikatnie, takie sobie)?
ma ktoś jakieś fajne rzeczy z CR na wymianę/sprzedaż ? jak coś to priv 🙂
Dziewczyny, może wiecie do kogo zgłosić oszustwo w grze, kurcze wiem że zachowałam sie jak pierwsza naiwna ale na litośc boską gra ma bawić a nie wkurzać z powodu małolaty całkowicie przekonanej o swojej bezkarnosci.  🤔
Watrusia, najlepiej do Calvany. To naprawdę fajna, ludzka moderatorka. Mi bardzo pomogła 😉 Ale może opisz sprawę, bo jeśli chodzi o handel, to to jest na własną odpowiedzialność. 🤔
Minka, dzieki, no niestety chodzi o handel, ale już kij z koniem, tylko o sama zasadę bo dziewucha dosyć że mnie obraża to jeszcze jest przekonana o swojej bezkarnosci.
Jak obraża, to już inna sprawa. Możesz zgłosić nie to, że Cię oszukała, tylko, że używa wulgaryzmów. O ile używa, bo część ma się na baczności ze strachu przed karą i nie piszą nic, co by podpadało pod paragraf.
ktoś ma klepsydre kronosa POTRZEBNA NA GWAŁT !!!!!!!! 😉
ODDAM Z LEWEGO !
angie, ja mogę dać też z lewego (nick Crimen) 😉

Edit: Jednak nie mogę, nie mam tam tyle stażu.
Cóż .... wulgaryzmów dziewucha nie używała ale zostałam inaczej obrażona, napisałam do Calvany, opisałm wszystko, mam nadzieję że ona jakos to rozwiąże.
Acha, mam 10 diamentów, jak zdobyc za nie kupon?
Kto da gratki na baia
? Odwdzięczam się...

Kurczę, liczyłam, że w puzzlach praktycznie każdy będzie miał szansę, a nie tylko Ci, którzy mają najwięcej kasy, a tu proszę... ;/ Będzie akcja, że w RO możesz znaleźć puzzle. BEZ SENSU! To powinno być tak jak jest! ;/ Żeby każdy miał szansę.
Watrusia, musisz je wydać by zdobyć kuponik 😉
aha, Legion, dzieki :kwiatek:
na kryciach ogierami rożkami zarobiłam 24tys 🙂

pokryłam 5 klaczy
ciekawe co wyszło, nie mam czasu normalnie na nic 🙂
jak zrobię ciasto to wyźrebię 😀
No nareszcie 😀
Jutro zaczynam 4 puzzle 🙂 😅 😅
A wy w jakim momencie jesteście ?🙂
Kastorkowa   Szałas na hałas
20 sierpnia 2011 15:44
Hej stwierdzam ,że znów zaczynam grać w Howrse i teraz jedno pytanko jaka rasa jest najbardziej opłacalna?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się