Howrse gra :)

Dementek   ,,On zmienił mnie..."
31 października 2016 18:12
Kupony z com. do wymiany na kupony na pl.  🙂
Kupony z com. do wymiany na kupony na pl.  🙂

Aaah, ok. : D Na naszym serwerze stuknęło mi już... 6 lat, więc wolę nie zaglądać jeszcze na inny. : )
31 października 2016 18:36
Ja mam na 3-ech (pl, com i ru) + czasem wchodzę na konto brata lub koleżanki. Ale już daaawano nic nie wyhodowałam...
Mam ŁA z limitem jeszcze przez 4 dni. Ja nie potrzebuję, a szkoda żeby się zmarnowało, więc mogę podać czyjejś klaczy.
Nick Agaffcia0210
[quote author=Cierp1enie link=topic=49169.msg2610458#msg2610458 date=1477930905]
Kto pożyczy 2 kupony? Oddam jutro

Ja mogę.

Mam passy (7) do wymiany na kupony.
[/quote]

na jaki nick wystawić konika?
31 października 2016 21:16
Na Dementek (pl).
aaa już za późno, zniknęły mi 3 konie które potrzebowały żelki robaki :/ ehh
Może gra tutaj ktoś regularnie i chciały wejsć do drużyny Cobów irlandzkich? Najlepsza drużyna tej rasy na serwerze 🙂
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
02 listopada 2016 07:59
Kupię każdą ilość chmurek :kwiatek: Mogę się też wymienić za coś z cr 😉
Jak widzę kolejnego dzieciaka chcącego żelki, to mam ochotę go udusić.
A jak widzę dzieciaka chcącego DWIE żelki, to mam ochotę iść pograć w coś innego. : D
U mnie jakaś moda na dynie...
Oczywiście 0 ich mam.

u mnie moda na żelki i tym sposobem przepadło mi 3 dzieciaków :/
zapomniałam że mogę im dać inne cukierki :/
Ile macie pkt? U mnie 4000 (no prawie, brakuje 1 dziecka).
10 dzieciaków w kolejce, a brakuje mi dyni.
I kiepsko, bo tylko 3400.
No ale, bez kuponów itd.
ja wydałam 2 kupony
4723/7600 pkt po wydaniu 120 Diamentów.
niezły wynik
Ja kończę promocję na  4909/5500, kupiłam aż dwa zestawy. Dałabym pewnie radę dociągnąć jeszcze jeden próg, bo mam dzieciory, ale nie mam słodyczy. Ciągle chcą żreć żelki i te sznurki, ileż można :P
Niezła promocja, bo niewiele trzeba robić, a trochę przedmiotów wpadło.
Ja mam nadzieję, że do 8 listopada dobije jeszcze próg 17 i wygram kapelusz. Jeżeli nie to trudno, ale mam niemałe szanse, aby dopiąć swego.
Ma ktoś może konto na pl gdzie nie zabijał koni, konie mają 30 lat
Mogę dać za ubicie 10 - 1 kupon, więcej niestety nie mam w obecnej chwili kiedy dopiero zaczęłam grać.

Jestem na progu 19 i nie mam kuponów 🙁

a może ktoś kupi 10 koni 30 letnich bez kf za 9 kuponów?

sprzedam też magiczny kapelusz za kupony
Cierp1enie jak aktualne to moge ci pomóc na koncie kuzyna, pozwolił zabijac bo on kuponów nie uzywa , jak chcesz to  na  "    Patryk 02  "  zaraz ubije i kupie od cb konia
Cierp1enie jak aktualne to moge ci pomóc na koncie kuzyna, pozwolił zabijac bo on kuponów nie uzywa , jak chcesz to  na  "    Patryk 02  "  zaraz ubije i kupie od cb konia
oki już wystawiam

wystawione 🙂

Pożyczy ktoś Kupony, braknie mi ok 300 pkt do boskiego.
Cierp1enie, ja mam 22 kupony bo czekam na jakąś ciekawszą akcję, mogę ci pożyczyć, możesz tez oddać w 30 latkach 😉
Uzbierałam na magiczny kapelusz i dalej się nie bawię.
xxagaxx - napisałam na pw 🙂

obecnie mam Próg 20
7333/7600 pkt

ile dzieci przyjdzie do końca promocji- 3?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
08 listopada 2016 08:01
Widziałyście "włoski protest"?
Owlinet ma ponoć zmienić politykę- zlikwidować 30 koni na kupon i wprowadzić 1k co 3 dni za regularną grę. Jej, jaką to gównoburzę wywołało 😵 Że gospodarka się załamie, że nie będzie za co bluperom płacić, że to uderza w "uczciwych" graczy którzy dzięki kombinowaniu mieli nawet po 100k miesięcznie... 🤔wirek:
Wielkie oburzenie, że gra chce na siebie zarabiać 😎 Bo jak to tak- grać i PŁACIĆ za grę?! 😎 Przecież serwery i informatycy pracują na piękne oczy 😁

Cierp w ciągu godziny powinnam ubić ze 2-3 konie, napiszę Ci za ile masz konia wystawić :kwiatek:
Cierp1enie  jakby cię to ratowało to mam 2 kupony i 4 konie powyzej 27 lat, 🙂  mogłabym ci pozyczyc 🙂
Cierp1enie, no ja ci już nie pomogę, bo wychodzę na zajęcia. Mam nadzieję że jakoś się wyrobisz do tej 14 dzisiaj 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się