dar, ile za zestaw harmonii?
dar napisz mi pw ile za 2x zj i 2xkk. Jakbyś miała 4 zj to bym brała wszystkie.
Ktoś pewny skupuje teraz OM za 2 kupony ?
Koka pisz do Aaneczqqaa2 . Ona jeszcze po 2 kuponu kupuje 😉
Jedna klepsydra za 150 tys,
Złote jabłko za 70 tys,
Zestaw Harmoni za 100 tys.
Ceny są podane odruchowo, bez sprawdzenia cenowo na wymianach ani po ludziach z elity na prezentacjach.
Dlatego ceny są do małej negocjacji.
Przedmioty "pod kreską" mogę wymienić dopiero w następnym tygodniu już.
Potrzebuję sittera, naprawdę potrzebuję.. nie daję rady z taką ilością koni.
Mogę płacić końmi, kuponami, kasą, cr, rogami.. czymkolwiek.
Nie chcę kuponów.
Mam 41 koni ze złotym jabłkiem 🙂
Mam też 3 maści ze straconym złotym jabłkiem <100 kopii.
TUTAJ <-- jeśli ktoś byłby którymś zainteresowany to odsyłam do zakładki "Trofea"
Na COM mogę komuś ubić konie.
ja chętna! 😀 może od razu wystawię ci je na com i będą czekać aż zajrzysz. dam ci potem za to kupon na pl, tylko zdechnę konia (m. in. zdechnę go za twoje PD ze śnieżek :kwiatek: ) koni oczywiście nie trzeba będzie nawet postarzać, zdechną same następnego dnia.
Ja mogę komuś ubić na pl 🙂
[quote author=Dementek link=topic=49169.msg2270631#msg2270631 date=1421667032]
Na COM mogę komuś ubić konie.
ja chętna! 😀 może od razu wystawię ci je na com i będą czekać aż zajrzysz. dam ci potem za to kupon na pl, tylko zdechnę konia (m. in. zdechnę go za twoje PD ze śnieżek :kwiatek: ) koni oczywiście nie trzeba będzie nawet postarzać, zdechną same następnego dnia.
[/quote]
Już wchodzę na com 🙂
Ośrodek flowers Land zaprasza boskie konie i luzytany z UM powyżej 2500. Poziom 81% lekcje 55e
Dementek, dzięki! :kwiatek:
na com i pl weszło Wielkie Wyzwanie. do zdobycia w RO jest ten osioł Midas. nadal nie kumam opisu
Zestaw Harmonii dla pierwszego osiołka, któremu dasz jabłko w danym miesiącu
tzn że jak mam Midasa i dam osłu kogoś innego jabłko, to on dostanie zestaw harmonii? 🤔wirek:
To już wczoraj wieczorem weszło WW? O której?
Ja myślałam, że dopiero teraz weszło...
teraz, chyba o 15 albo 14
edit. aaa, bo edytowałam wczorajszy post i tak wyszło jakbym to wczoraj napisała 😁
Dzisiaj weszło WW.. bo głaskałam już konia ze schroniska, a teraz mam takie zadanie i zaliczyć nie mogę 😤
I oczywiście cudowne "złap 3 ufo"..
24 Ro nie ma boskiego, brak zapasów ehhhh
Z tego co ja zrozumiałam to jeszcze nie ma boskiego w RO ...
"Wielkie Wyzwanie zbierze wysiłek całej społeczności gry (Tym razem Podkowy, a w przyszłośći może inne rzeczy ). Po osiągnięciu wymaganej ilości podków, Uroczystości się rozpoczną, loterie i Rogi Obfitości dadzą Wam możliwość spróbowania i zdobycia nowego boskiego konia z najnowszej kolekcji: Sezonowych boskich koni! "
Czyli dopiero jak się uzbiera potrzebne podkowy (ilość podana na stronie startowej) zacznie się loteria i boski w RO .
Gracze z kontem VIP mogą już teraz znaleźć boskiego 😉
Aaaaaaa to tego nie wiedziałam 😉
calore od zmiany styczniowej możesz dawać jabłka swoim koniom (tak jak to robiłaś u innych graczy)
Machowa, 😲 powaga? ale jestem opóźniona! 😁 😁 ale przynajmniej ma to wreszcie jakiś sens. a wiadomo, czy ten pierwszy raz w miesiącu liczy się co 30 dni czy miesiąc kalendarzowy? tzn jak dałam jabłko wczoraj, to czy następne mogę dać 1 lutego czy dopiero 22?
calore trudne pytania zadajesz 😁
Tak serio to nie wiem. Albo wyjdzie w praktyce, albo zapytaj się na kontakcie 😉
nie lubię forum howrse 😁 w sumie już 1.02 będzie wiadomo
Kupi ktoś konia za 10001eq?
w 28 ro miałam boskiego wrrrr
ale dał ZH dla mojego osiołka 🙂
Libeerte- wystawiłam.
edit: I teraz mam 50 podków (bo w zawodach nie wygrałam ani jednej).
Może ktoś z was orientuje się w tej sprawie...oźrebilam Rose,urodziła Fale mam komplet wodnych a u Rosy nadal widnieje napis,że nie może sie rozmnażać,zatem mam rozumieć że po 10 czy tam 12 miesiącach można ją zaźrebić ponownie?