Howrse gra :)

ja teraz wygrałam

# 1 x Siodło szyte na miarę
# 8 x Rzepa
# 4 x Mieszanka kaloryczna
# 3 losy na następne losowanie

ale tylko moje kupony 2 się liczą, bo nie mogę wysyłać znajomym i otrzymywać
konik66 wysłałam zaproszenie na -licja-, możesz mi odesłać z miau66, bo takiej wymiany jeszcze nie miałyśmy ;p
Ja również chętnie pozbieram jeszcze losy na rano.

Alabamka jaki masz nick na howrse?

Zaprosiłam.
Gdzie ja mam słać?
Bazikzaakceptuj mnie na spartakus 🙂
GaluSka wysłać los na foxi?
Ja moge komus kupic losy o 12.40 losy ale to nie jest pewne w 100 % poniewaz bede miala informatyke i nie wiem czy mnie pan dopusci do neta. 😉
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
29 marca 2011 21:59
Prosze uważać na użytkownika Arshenicowy poprosiłam by ktoś sie zajął moimi howrsowymi konikami  zresztą całkim niezłą hodowlą pełnej krwi .miał sie zajmowac tylko pare dni a cop zrobił zmienił hasła emaile przesłał sobie rzeczy z moich lewych kont tak więc z mojego konta gajara18 chyba niewiele zostanie narazie zaczął zażrebiać klacze bez ukończonych treningów mam nadzieje że po emailach odda mi konta .Ale ostrzegam nie ufać mu

I BŁagam nie wymieniać sie z nim z kont gajara18 ,Gardenia i Gajarka bo te konta sobie przywłaszczył i sie nimi zadzi /.
; O przeciez to twoj brat podobno ! ale mieszasz..-,-
Wartusia - słać 🙂

A da się ? :p
Na co odesłać ?  :kwiatek:
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
29 marca 2011 22:03
http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1395864430&page=0

Nawet jakby się włamał (tylko głupek podaje hasła macierzyste!) to musiałby użyć odpowiednich programów hackerskich. Więc nie bardzo wierzę...
Watrusia zaakceptowane 😉
Alabamka na italiano
GaluSka na Deni
Bazik  słać ci też na spartakus?
29 marca 2011 22:07
brat oooj aż tak brzydkiego i głupiego nie mam ,umówiłam sie z nim że się zaopiekuuje jakiś czas moimi howrsowymi konikami  a on zamiast sie zaopiekować pozmieniał hasła i zaczoł sobie wysyłać prezenty ,niestety wspóldzielenia konta nie potrafiłam do dzis ale juz za pózno .Błagam nie robic z nim interesów TO NIE MÓJ BRAT ANI RODZONY ANI CIOTECZNY ŻADNA RODZINA NAWET GO NA OCZY NIE WIDZIAŁAM TYLKO ZDJĘCIA Z FOTOBLOGA /

Notarialna
Tak masz racje tylko głupek  😡 ale niepotrafiłam odszyfrować tego wspóldzielenia a myslałam ze chłopak uczciwy naiwna ...
Alabamka na italiano

Poszło, czekam na swój los
gajara - to jak mogłaś dać konto komuś kogo nie znasz  🤔
Alabamka poszło ze spartacusa
Gajara- aby zmieníc haslo trzeba znac haslo na twoj e-mail.Na niego przychodzi link ze strona do zmiany hasla. a ty tego nie widzialas co on tutaj pisze !?
29 marca 2011 22:15
Nie widziałam dopiero weszłam i wysłałam te dwie wiadomowsci aż sie boje patrzec co napisał ...
wiesz poczta jest podana na koncie w howrse wiec żaden problem a zminic hasło mozna bez znajomosci hasła na poczte ... zrobiłam to z kontem siostry które jedno jedyhne udało mi się zablokować przed nim choc juz adres email zmienił .Wystarczyło podać email  i hasło do howrse i wtedn sposób mogłam zminic email a portem hasło ...Wiec jest to dosc łatwy sposób na poczte nie trzeba sie włamywać ....
Teraz już trzeba w pocztę maila wchodzić są nowe zabezpieczenia...
Mozesz napisac do modow na howrse w tej sprawie. no i tutaj tez by sie przydalo poprosic modow o sprawdzenie go. on do mnie napisal cos w stylu" wiesz, bo ja nie mam przedmiotow z czarnego rynku  aa...no i jednorozca tez nie mam ; ( " nie bede tu pisala mojej odpowiedzi na to bo jest zbyt "agresywna".. ale poskutkowala, od tamtej pory nie napisal ! <wysmiewa>
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
29 marca 2011 22:22
gajara18, Jojczył też na forum by przesyłać mu przedmioty z CR, na co większość zareagowała bardzo podejrzliwie. A zaczął 'prosić' po tym jak Cierpien1e poprosiła dziewczyny o pomoc.
29 marca 2011 22:28
To moje sprostowanie
gajara18   jest tylko jedna nigdy nie korzystam z innych kont bo takowych na re-volcie nie mam (pozatym mam słabą głowe do haseł )
żadne z mojego rodzeństwa nie wchodzi tu bo nie mają takiej potrzeby gdyż nie interesuja się końmi ani grą howrse +(jedno artystyczna dusza uczy sie do matury drugie technikum kucharskie też sie uczy do matury i chodzi na siłownie nie ma czasu na bzdety za stary jest na to)
Jeśli pisze to tylko jako gajara18 a szlabanu na komputer nie dostane u nas w rodzsinie nie ma takiego zwyczaju pozatym jestem za stara na takie bzdety mam 23 lata i raczej aż tak sie nie słucham i nawet jak jeden komp jest zajęty to mam swojego prywatnego różówego vaio mojego lapka którego kocham miłością ogromną
a uzytkownik arshenicowy to nie dziewczyna tylko chłopak napisał do mnie z photobloga nazywa sie Arek i ma 19 lat a to jego photoblog
http://www.photoblog.pl/arshenicowy/

Witaj paciaworo,

Dzięki 30y Loterii dostajesz::
1 x Różdżka Płodności
Udanej gry! Zespół Howrse

kupiłam 0 biletów za kasę  😂
urodziła mi się rano rożka 😅
jak ktoś jest  teraz, to możemy zamienić się losami, nick Deni
Ja jestem  🏇 Jak będę mogła to wyślę zaproszenie  :kwiatek:

edit. Dalej nie mogę  🤔
Jakoś wysyłaj :kwiatek:
to może ja wyśle zaproszenie, jaki nick w grze?
borkowa.   silesian team
30 marca 2011 06:09
proszę o wysyłanie biletów na limonkowa.  :kwiatek:
borkowa przyjmij zaproszenie
wysłałam los 🙂
watrusia Jakoś  😉
Jakoś wysyłaj zapro na Primochówna 😉
Primochówna, wysłałam ci los
oj nie mogę 🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się