Howrse gra :)

Dunkaa, 😉
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
06 lipca 2014 08:24
Ktoś potrzebuje ostatniego kliknięcia do zadania?
ja 🙂 daj znać, że jesteś na howrse, to wystawię 🙂
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
06 lipca 2014 08:43
calore, już ktoś wcześniej się zgłosił. 🙂
ok 😉
Przetrzyma mi ktoś 1 000 000? :kwiatek:
fin, ja mogę 😉
Dziękuję, wysłałam PW :kwiatek:
Może ktoś zainteresowany kupnem  😀 Cena 500e 1 kupon
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=21950460
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
06 lipca 2014 13:02
Potrzebuje boksu z lekcjami powyzej 55eq do wytrenowania zrebaka na dzis, pomoze ktos? :kwiatek:
niektórym to się powodzi  😜
Rozbiłam 18 Piniatę, dostałam Graniego i szczerze powiedziawszy... nie do końca rozumiem jego opis. Co mam z nim zrobić? Dawać kamień, czy lepiej nie? Jak on 'działa'? 😡
instrukcja obsługi 😁

wstaw go na 30 dni do pensjonatu, jak "wyjdzie" to go zdychasz (ja zawsze wstawiam go jeszcze na 3 dni, żeby można było postarzyć, ale możesz dać okrycie hypnosa), potem wysyłasz do nieba i wskrzeszasz puszką pandory. i znowu na 30 dni itd 😉 i ja jeszcze upewniam się w biurze, że dostałam diamenty i kasę 😉
06 lipca 2014 21:34
Uuu, to w 18 jest Grani? 👀 warto? 👀
calore, czyli nie daje się mu KF? W nieskończoność można go tak zabijać i odnawiać? Boję się, że coś zrobię źle i przepadnie 😁
fin, nie dawaj Kamienia, bo będzie bezużyteczny. Wsadź go na 30 dni do jakiegoś ośrodka, on codziennie traci zdrowie, niezależnie od tego czy się nim zajmujesz, czy nie. Jak umrze, wyślij go do nieba i wskrześ. Dostaniesz za to 20 tyś i 2 diamenty ( i tak w kółko)
Dziewczyny, mogę prosić o wystawienie jakiegoś konia za 6 tyś? Zadanie w piniacie..  😉
[s]Pożyczy mi ktoś brudnego kasztana do zadania ?  :kwiatek: [/s] nieaktualne, teraz mam sprzedać konia za 10 tys  😉
equum   Niech koń będzie z tobą.
07 lipca 2014 09:40
Mam na sprzedaż OM x2
1szt/2kupony 🙂

Dementek   ,,On zmienił mnie..."
07 lipca 2014 13:16
mam sprzedać konia za 10 tys  😉

Wystaw na Dementek. Ale teraz to dopiero przed 20. będę mogła konia odkupić więc może znajdziesz kogoś innego.

Dunkaa- Wystawiłam Ci konia za 6 tys. Jeśli już nie potrzebujesz, to anuluj sprzedaż  😉

edit: TheWunia- Konia odkupiłam i wystawiłam zwrotnego.

edit2: W styczniu napisałam na kontakt, bo miałam problemy z zarejestrowaniem koni w zawodach. Dziś sprawdziłam, że 17 dni (!) temu do mnie odpisali:
Witaj Dementek,
Dziękujemy za skontaktowanie się z nami,

Uprzejmie prosimy o przesłanie nam zrzutu ekranu z widocznym na nim problemem, którego doświadczasz.

Dziękujemy,
Zespół Howrse

17 dni temu

Zrzutów już nie mam. Problemów z grą również.

edit3: Na Howrse zrobiło się drugie ,,galopuje.pl" - http://tnij.org/29mpjdz
07 lipca 2014 19:18
Czemu ZJ sa takie cenne? 😲 Wymienilam dzis 4 ZJ na 2 OM 🤔wirek: Glupia jestem i o czyms nie wiem? 🤔
07 lipca 2014 21:45
ZJ potrzebne są do Wielkiego Wyzwania- żeby zdobyć podkowy.
07 lipca 2014 21:54
Na jakiej zasadzie? 🤔
07 lipca 2014 21:57
Są zadania typu: ,,Nałóż na konia maść niebieską/różową/itp. ze złotego jabłka"
07 lipca 2014 21:58
Aaaa... takie buty. Dzieki 😉

Mam tez problem, nie wyswietlaja mi sie w ogole prace CP na howrse, ktos mial moze podobny problem? 🤔
Przed sekundka sprawdziłam i u mnie wszytko gra
07 lipca 2014 22:46
Gdyby ktoś miał niepotrzebne OMy to chętnie kupię 🙂
ja sprzedam 1om za 2 kupony
07 lipca 2014 22:54
Wystaw na safie 🙂
Czemu ZJ sa takie cenne? 😲 Wymienilam dzis 4 ZJ na 2 OM 🤔wirek: Glupia jestem i o czyms nie wiem? 🤔

Następnym razem wystaw 1 ZJ za 1 OM i też pójdzie - u mnie zwykle schodzą. Abstrakcja jakaś 😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się