No ale faktycznie można pomyśleć że to pierwsze stare bo 'od lewej do prawej' 😉 Ale patrząc po zmianie i że mieliśmy kwiecień jeszcze wczoraj to myśle że lewe jest nowe. I bardzo fajne 🙂
Hejka mam prośbę oceńcie czy coś się zmieniło bo ja już nie wiem 🤔 Gwiazda byłą kupiona ze służewca we wrześniu 😍 jak możecie klikniecie w zdjęcie Oki 🙇
huzarova, na moje laickie oko, to naprawdę lepiej, luźniej chodzi. Szczególnie szyjka się zmieniła na lepsze, podoba mi się to ustawienie. Ogólnie miły obrazek tworzycie 👀
Czy tylko mnie wydaje się, że koń Papi w ogóle się nie zmienił, ewentualnie zmienił się na gorsze? Oprócz nowego czapraka, siodła i stroju jeźdźca nie widzę wpływu żadnego treningu.
Pomojajac kwestie rzedu to wg mnie jest jak juz pisalam TROCHE lepiej 🙂 ale moze jestem w bledzie. dlatego chcialabym sie dowiedziec czemu uwazasz ze jest gorzej.
Wrzuce jeszcze dwa zdjecia w tym samym ruchu i prosilabym o uzasadnienie czemu jest gorzej wg Ciebie 🙂
Papi: błagam przez 4 lata koń nie może przytyć ; o ? Daj mu porządnie jeść dziewczyno. Moja też wyglądała jak szczypiorek-szczególnie po zimie i wystarczyło jej kupić odpowiednie suplementy. ekuss : jej pierwszy raz widze tak rozbudowaną szyjke u kucora : D