Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

[quote author=laura_2013 link=topic=485.msg1152129#msg1152129 date=1318091267]
w biedronce będą koce polarowe 130x170 - mysle ze dobre na przeróbke na dere 😀

od kiedy będą te koce? 😉
[/quote]

Od poniedziałku 🙂
przegladacie te niemieckie lidle i netto? sadze ze powinna byc akcja konska na jesien, lub przed swietami. zawsze byla...bo maja kika razy w roku, w zeszlym napewno zimą tez). zreszta teraz bylby dobry moment na rzucenie derek padokowych np. ( a bardzo fajne byly), inne markety robia to pewnie oni tez ;/
W gazetce niemieckiego netto jest sprzęt jeździecki!
http://viewer.zmags.com/publication/0dad1ae3#/0dad1ae3/16
(gazetka po prawej, strony 16 i 17)
dobrze rozumiem ze od 10 października?
ło matko ale mialam czuja 😀

- czarakow tych mam w pracy z 10, sa grube i mieKkie, material jak zamsz, dobre jakosciowo, byly rozne kolory....ale widze ze teraz akcja brąz? EDIT : DOCZYTALAM ZE SĄ JESZCZE "RDZAWE"
-bryczesy jesli to ta firma co zawsze - rewelacja
- kantary - fajne, ale malo trwale jesli na warunki "hard" (SA RDZAWE I RDZAWE)
-uwiazy cienka linka (CZARNE I RDZAWE)
-  polary - bardzo fajnie wilgoć wyciagaja (SĄ CZARNE I BRAZOWE)
- buty bez rewelacji - "miekkie, "rozciapuja", ale za ta cene  to warto (mam juz ktorys sezon je jako robocze 😉
- oglowia zawsze byly bardzo fajne (no penwienei ma co porownywac do np. kiefferow , ale swietne:P) Z KRYSZTAŁKAMI

jakby ktos cos chcial to moge pojechac 🙂

edit: na poprzedniej str sa jeszcze cukierki dl akoni po 2 euro. bardzo fajne 🙂 zawsze robie sobie ich zapas, konie uwielbiają😀
[s]Mogłabyś podać ceny tych rzeczy ?
[s]Byłabym chętna na czaprak no i może jeszcze parę rzeczy 🙂[/s]
[/s]
Edit , rezygnuje przeliczyłam z gazetki 🙂
jak cenowo wychodzą te rzeczy?🙂
aa te buty są z futerkiem  😍
W polskiej ofercie jak znam życie pewnie nie bedzie  👿
na następnej stronie są puzzle z końmi 🙂 za 4 euro
czy to nie sa  rzeczy firmy schou czy jakos  takos? bo zawsze ich wysyp na allegro  byl i wygladaja jak te z gazetki
aa te buty są z futerkiem  😍

też mi się wydaje że one z futrzakiem, super na zimę, by się przydały  😅
tak, sadze ze to schou, zawsz ejest ta firma....
tylko jestem ciekawa co do bryczesow, bo zawsz ebyly w kratke... 👀
no i są w kratkę  😉
a jak jest z jakością tych rękawiczek  ?  😀
BASZNIA   mleczna i deserowa
09 października 2011 19:46
horse_art,  brazowe sa w kratke, te drugie niby a la dzins 🙂
a tak, widzialam, ale te wczeniej byly takie inne w stylu, wieksza, wyrazna ta kratka, zywe kolory... no ale moze i to ta sama firma...mam nadzieje bo tamte sa super. no i mam nadzieje ze dostane jutro...albo ktos kto pojedzie w moim imieniu, troche bardzo chora jestem i ciezkomi sie przemieszczac🙁

a rekawiczki mi si enei podobaly, taki paskudny krój...takie chlopskie robocze:P ani profilowane ani nic...nie kupilam nawet jak na wyprzedaży byly ;]
fanclub lidl  😅
Livia   ...z innego świata
11 października 2011 19:31
Czy mi się wydaje, czy w tej gazetce Netto dziewczyna prezentująca bryczesy ma odwrotnie założone czapsy?  😁
Livia też to zauważyłam, ale się powstrzymałam od napisania  🤣
fank klub lidla 😀😀 jak jeszcze porzucaja wiecej takich fajnych ciuchow to napewno sie zapisze do takiego lidlowo-nettowo-biedronkowego. bo w "normalnych" sklepach nie dorwalam kurtek czy sportowych bluz ktore by mi si epodobaly, byly tak dobre i w tak niskiej cenie.

niemoge sie doczekac do czawartku zeby pojechac do niemcowa po bryczesy  😜
a mnie si spodoba golf z nowej reklamy lidla 🙂 http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_21936.htm
BUUUUU.... 😕

nie kupilam bryczesów sobie... w najblizszym mi netto bylam o 11. a zostaly 2 pary tych brazowych 38-40 (wypadajacych 38 i to nie duze), i ze 2 pary czarnych ale 34 -36 (malutkie). wiec wrozcilam z niczym... no cukierki tylko zakupilam dla pocieszenia.
tylko jedna pare kupilam dla uzytkowniczki ktora mnie poprosila o to.  choc 1 osoba bediz esi eciesyzc...
bedzie mieć piekne kratkowe bryczesy idealnie kolorystycznie do choco-petrol eskadronowego :P

butow i czapsow w ogole nie bylo - wisiala informacja ze poprostu nie zostaly dostarczone, nei ma ich w ofercie.

pady bardzo fajne....czarne i brazowe, lepsze niz poprzednio wydaje mi sie. kantary i uwiazy jak wczesniej. derki fajne. rekawiczki osobiście mi sie nie podobają..takie jak klasyczne męskie;/

o...ogłowie bardoz fajne..ladna skóra, podszyte, z krysztalkami... warto kupic.

czy ktoś może bedzie , albo móglby byc czy kogoś wysłać i mi kupić te czarne w biale paski rozm 42? bardzo bylabym wdzieczna...
mogą być też te brązowe .... anawet obie pary :P
horse-artcykniesz fotkę tych brązowych bryczesów ? tak z ciekawości  🙂
fotografem ubran nieubranych, do tego w warunkach domowych nie jestem za dobrym, ale mysle ze cos widac 😉
kolor bylo ciezko uchwycis...zalezy od swiatla od czekolady do hebanu...a na zdjeciach raz nawet niebieskie wyszly 😉
edit: no i widze ze po przejsciu przez serwer w ogole sie niewyrazne zrobily... na zdjeciach u mnie jest wyraznie
no nic - usici euwierzyc na slowo- kratka to ostre, cienkie linie seledynowe i czarne na brazowym, czekoladowym tle 🙂

Dzięki, wszystko widać u mnie  🙂
A ja mam pytanie, czy taka Lidlowa piłka wytrzyma tarmoszenie przez konia ? Jak myślicie? bo chciałam kupić bo nie dużo kosztuje i wydaje się mocna, ale nie wiem, czy nie pęknie po pierwszym "ciosie"  🙄
http://fanlidla.pl/gazetka/2011.10.13.moda/2837,Pilka,gimnastyczna
o wlasnie tez sie zastanawialam jak z jek jakościa...czy nie jest cienka tak ze jakis kamyk czy cos np i peknie...
o takie "profesjonalne" rehabilitacyjne są b. mocne, no ale i drogie...ale taka lidlowa?
jakby ktoś macał - niech da znac 🙂😉

no i dalej szukam kogos z niemiec albo z przy granicy .....plizzz....  🏇
Kiedyś już były te piłki w Lidlu. I nie wiem jak teraz ale tamte były z bardzo grubej gumy.....
Nie wiem jak ich wytrzymałość na zęby konia, ale od kamyków na pewno by nie pękły.
Ale tak jak mówię- tych, które są teraz nie macałam.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się