Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Ja bym mogła, tylko nie wiem, czy przesyłka tak taniego ogłowia Ci się opłaci 🙂
Byłam dziś w go sporcie na Ursynowie i sie b pozytywnie zaskoczyłam
Spory wybór kantarów, różne preparaty hippiki, ogłowia, o dziwo wiecej niż 1 rodzaj sztylp(ów?)  🤣
czapraki które były milusie w dotyku i nie wyglądały na plastikowe, wodze, szczotki, ochraniacze, poregi, derki itp
Ceny bardzo różne
Jak zdołam uzbierać troche kasy to siem przejade po moje ukochane rekawiczki za 14 zł i żel na robale bo stadami wyłażą -_-
Aaaa, właśnie, były też popręgi syntetyczne, o ponoć anatomicznym kształcie 😉
Kolor czarny- różne długości, brązowy- tylko 140cm. Wszystkie po 30zł.
Kupiłam dzisiaj bryczeski w niemieckim netto 😀 Są bardzo fajne, szczególnie, jak na tą cenę 😉
asds   Life goes on...
17 kwietnia 2010 12:31
Czy ktos może ma napiersnik z gumami i wytokiem z Decathlonu?  Potrzebuje kupić dla grubego....Czy jak potraktuje olejem albo mydłem glicerynowym skóra bedzie nadal ok?
ogłowie bonidos za 20 zł  🤔zczeka: w Poznaniu za ok. 170zł i 270 zł stoją  😜
do kiedy w jankach będą te ogławia,kupiła bym,ale dopiero w następny weekend tam będę🙁jakieś fotki tych ogłowi mogę prosić?🙂
juz nie ma🙁
jak nie ma,dopiero jeden dzien czy dwa dni mineły od wpisu🙁 😕 😕 😕 😕
bylam dzis wzielam ost 1, zostal 1 bonidos
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
17 kwietnia 2010 19:35
Karla🙂, A będziesz w okolicach Janek jeszcze? B ja mam nie po drodze, a chętnie bym wzięła ogłowie Bondiosa😉
nie bede niestety
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
17 kwietnia 2010 19:38
Szkoda 🙁
kto będzie  w jankach,i kupi mi ogłowie??🙂😉a po ile były szczotki,smary,kurtki bryczesy?🙂
Jak ten Bonidos wygląda?🙂
To ja musze mamę podesłać to może kupi mi cos na urodzinki (a to już niedlugo) 🙂
Bonidos szału zdecydowanie nie robi- cienie paski, całe czarne, cieniutki nachrapnik. Nic ładnego ani szczególnego w nim nie ma. Poza ceną 🙂
Ps. Przyznać się, która z re-voltowiczek kupiła dziś całą siatkę ogłowii? Pani w kasie mi opowiadała, bo przyjechałam ok 15 i już niestety nic nie było.

Szczotki ok. 20zł, smary i kurtki w normalnych cenach, bryczesy (takie sensowne) 150-190zł. Za 190 całkiem fajne, z pełnym lejem, w kratkę.
jakas dobra duszyczka dosprzeda mi 1 albo dwa te ogłowia,pliss🙂
asds   Life goes on...
20 kwietnia 2010 17:37
Zapewne ta dusza kupiła w pakiecie co teraz na allegro sprzedaje Bonidosa ogłowia po 50zł sztuka 🙂

Wrzucam zdjecie Jacsona ( w załacznikach) grubego.....Kupiłam xfull i nachrapnik mam na najmniejszym zapieciu, full - lezy i czeka na dorastanie młodego naszego przychówku 🙂

a poniżej zdjecie napiersnika z Deca - Dziś sie skusiłam jednak na niego - jadę jutro mierzyć na grubego, jak bedzie za duży po prostu oddam . ale strasznie mi się kurcze podoba i te czarno czerwone gumy  😍

Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
20 kwietnia 2010 17:54
Jak ktoś wyczai u siebie w Go Sporcie Bonidosa albo Jacksona za grosze rozm. COB to brać dla mnie! Zapłacę za wszystko. Jeżeli ktoś się wybiera to na PW mogę posłać mój nr telefonu  :kwiatek:
ooo asds Ty masz inne niz ja 🤔 ja kupilam ze zwyklym nachrapasem za 20zl jacsona model ee ca cos tam
a znajoma mi upolowala taki jak Twoj ale juz za 30😀
przyznaje sie, ze uprowadzilam ostatni czerwony futerkowy kantar z janek🙂
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
20 kwietnia 2010 18:02
Ja mam jednego Jacksona Ceylona, rozm full, kupiony w Katowicach też za 30 zł.
Asds ma sto razy ładniejsze ogłowie!  😍
asds   Life goes on...
20 kwietnia 2010 18:05
Dzieki dziewczyny! 🙂

Ale na powaznie..przeraziłąm się ta numeracją Jacsona.... Dobrze ze ten nachrapnik w xfull na najmniejszym zapięciu jest w sam raz bo nawet o zgrozo nie miałabym gdzie dziurek dorobic - na razie jeżdzę bez skośnika, poszedł na dorobienie dziurek 🙂

jutro spróubuje jakies zdjecia zrobic na koniu ogłowia.

Na razie trzymajcie kciuki zeby napiersnik pasował - mam dosc jazdy juz z wytokiem który ledwo się grubemu na szyji mieści
Cariotka   płomienna pasja
20 kwietnia 2010 18:08
a w Krakowie też tak jest? są takie promocje?
Jeżeli chcecie wiaderka elastyczne różowe, limonkowe itp to są w Obi po 19 zł! 25 L, 40 L też są tylko nie pamiętam po ile 😎
Bylam dzisiaj w Lidlu w Irlandii i od poniedzialku beda te konskie rzeczy co byly wczesniej opisywane az zal mi d... sciska ze juz w ten weekend wracam do polski bo bym wziela te sliczne czapraczki zwlaszcza ten niebieski!!!i te derecz\ki.. i jakie ceny , ze ahh.... 😵
czy ktos wie czy moze za jakies 100 lat beda takie same rzeczy konskie w polskich lidlach?? ❓ ❓
Kochane, w Deca obniżka ogólna cen. Na razie ogarnęłam ciuchy. W zależności od nastroju osoby która to zmieniała ceny poszły w dół o kilkadziesiąt złotych (ale bez przesady) albo o kilka złotych.
thaya, ja byłam i oglądałam na Okęciu, coś tam zimowego widziałam przecenione, chyba że to jakoś od wczoraj?
Błagam o zniżkę na ogłowie Romeo czekoladowe 😀
majeczka   Galopem przez życie!
24 kwietnia 2010 21:16
a ja dzisiaj byłam w Deca na Targówku i jakiś mega przecen nie widziałam ani na sprzęt ani na ciuchy ale ja po szkole byłam to mogło mi się na oczy rzucać
Thaya To muszę wpaść  😀
Ja tez bylam wczoraj na Targówku, fajnie był wyposażony  🙂 Ale nie było jakiś ciekawych cen  🙄  🙁  😁
Thaya A może jakieś szczegóły tej przeceny..  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się