Poszukiwany/poszukiwana
Szukam koni po ogierach Toledo xx i Nadruk.
Zwłaszcza urodzonych w latach 2000-2006.
Dementek, jakich konkretnie informacji potrzebujesz? Znam jednego ogiera po Toledo.
NieznanyRumak- Liczę na to, że ktoś ma konia, którego znałam. Dlatego podałam roczniki koni.
Szukam klaczy IBIZA!
Rasa: SP
Urodzona: 1996
Ojciec: ISHAN
Matka: BIRGID
Maść: SIWA
Hod: SK Okoły
Klacz całe życie spędziła w województwie Opolskim, została sprzedana w 2013 roku podobno do Częstochowy, do rekreacji. Duża, ramowa klacz (170 cm), miała sztorcowe kopyto na lewym przodzie. Proszę o jakiekolwiek informacje.
Poszukuje klaczy Tawuła/Tawułka po matce Tabarka (czysta krew angielska) i ojcu Czos (wielkopolak) ....Tawuła jest maści siwej dość wysokim koniem o szerokiej głowie ma kilka ciemniejszych łatek i jedną białą skarpetke .Kobyłka jest po mojej klaczy którą musiałam uśpić i chciałabym odkupić Tawułe żebym miała cząstke mojej zmarłej klaczy przy sobie ;( Ktoś coś wie błagam 🙁
Szukam konia!
W paszporcie Mały Koń
Imię Norbi
po Nutka i Magik
rocznik 2009
sprzedany od nas w okolice Bielska Białej daje nie wiem gdzie poszedł... chętnie dowiem się co u niego i czy aby nie jest aktualnie na sprzedaż :-)
Znałam Norbiego choć nw czy o tym samym mówimy ten był ogierkiem maści podobnej do fiorda wiem że miał czarny masek na grzbiecie
Poszukuje Kuca
Szukam kuca imieniem Wassemir
niewielki wałach tarantowaty urodzony w 2003 roku
matka Wiedźma PonySport
ojciec Jankes PonySport
kuc był wstępnie zajeżdżony ale miał ADHD 🙂
z tego co mi wiadomo został oddany do towarzystwa wcześniej od źrebięcia stał w KJK Bór Toporzysko
jeśli ktoś coś to proszę o kontakt
NieznanyRumak- Liczę na to, że ktoś ma konia, którego znałam. Dlatego podałam roczniki koni.
Na forum mamy Hamleta z Walewic po Toledo.
Oj tam zaraz ADHD. Idzie pw.
Coco, faktycznie! Dzięki za info.
Aktualna właścicielka dostała o de mnie komplet badań i wszystkie informację, i na pewno nie została oszukana. w ogłoszeniu napisałam że więcej informacji telefonicznie udzielę i tak robiłam.
Konik nie poszedł na rzeź kupiła go dziewczyna jako konia do towarzystwa dla drugiego konika obecnie Bellator jest w Poznaniu i nie życzę sobie oceniania mnie czy mojego postępowania. Skoro tak ci na nim zależało to czemu go ode mnie nie odkupiłaś.
Konik nie poszedł na rzeź kupiła go dziewczyna jako konia do towarzystwa dla drugiego konika obecnie Bellator jest w Poznaniu i nie życzę sobie oceniania mnie czy mojego postępowania. Skoro tak ci na nim zależało to czemu go ode mnie nie odkupiłaś.
a gdzie ja Cię oceniam?
Dzięki za info, pozdrawiam.
Zna ktoś może jakieś konie po klaczy wielkopolskiej o imieniu Jade po Erkonie ?
Nawet jeśli ktoś ma jakieś informacje odnośnie tej klaczy to byłabym bardzo wdzięczna 🙂
Poszukuję wałacha małopolskiego o imieniu Amir, ur. 2010r.
Matka: Arka
Ojciec: Arnold
Koń został sprzedany w maju 2014r do woj. lubuskiego. Miał zostać ujeżdżony i sprzedany dalej. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Wie ktoś gdzie aktualnie znajduje się
koń Ross , kasztan po Osjan i m. Rita
Z ciekawości poszukuję informacji na temat kasztanowatej klaczy Bolonia mał. ur. 2009 r. w Spytkowicach (okolice Nowego Targu) o: Wolant, m: B-Dziewanna
W dalszym ciągu szukam jakiś informacji o gniadym ogierze westfalskim Radeberger, ojciec Ramiro Z, matka Rona, urodzony w 1992 r. "Zniknął" ze stajni na Mazurach jakiś rok temu, słuch po nim zaginął, internet nic nie pokazuje. Chętnie dowiedzielibyśmy się jak mu się wiedzie i czy trafił w dobre ręce.
Poszukuję informacji, a w zasadzie kontaktu z byłą właścicielką wałacha Jasper (od Jaksa, po Dżahil) kasztan, 5 lat
http://www.bazakoni.pl/jasper-dahil-jaksaKilka tygodni temu był na sprzedaż w ogłoszeniach. Niestety nie zapamiętałam jaki nick miała dziewczyna, które go sprzedawała. Jestem właścicielką jego pół brata (po tej samej matce) i miałabym kilka pytań dotyczących Jaspera.
Za pomoc będę bardzo wdzięczna :kwiatek:
O! Gracjas Muczas 😀 mi wypluwało, że ogłoszenie już usunięte i nie było żadnych danych :/ jeszcze raz dzięki 🙂
Witam!
Poszukuję jakichkolwiek informacji o ogierze Sułtan młp. (tarant).
Wiem, że swojego czasu (ok.10 lat temu) ogier stał w stajni Trybułowo Wał Miedzeszyński.
Będę wdzięczna za każdą informację.
pozdrawiam 🙂
Daj zdjęcie sułtana bo chyba wiem gdzie stoi.
Niestety nie posiadam żadnych zdjęć.
Sułtan jest ojcem mojego konia. Klacz została nim pokryta w momencie, gdy nie posiadał licencji, stąd mam NN w paszporcie.
Chciałabym ustalić jaka krew płynie w moim koniu, stąd poszukiwania.
Niestety, to co znalazłam w internecie o stajni Trybułowo nie nastraja zbyt optymistycznie do poszukiwań...
Poszukuje PILNIE! klaczy Teqila (tequilla) po mojej klaczy Tabarka ojcu Rio Bravo. Klaczka jest z 2004 r gniada ktoś wie gdzie sie znajduje ??
Również poszukuje jej potomstwa dwie klacze Tortilla ur 20011r gniada po ojcu Rumianek i jej siostre Tercje ur 2012 jest siwa po ojcu Hetman
Szukam
*wałacha Rodan :kasztan, ok. 170cm, gwiazdka, matka Riwka ojciec Tramal
*ogiera/wałacha Apollo: gniady z łysiną i skarpetkami matka Astra
* klacz gniada Astra z skarpetkami na przodzi i gwiazdką, matka: Asta ojciec Gordon I
Szukam koni po ogierach Toledo xx i Nadruk.
Zwłaszcza urodzonych w latach 2000-2006.
Na pewno jakiś koń po Nadruku jest na Anka Rancho w Gliniance,właścicielka jest bardzo miła i na pewno chętnie porozmawia 🙂
http://www.ankarancho.pl/
W dalszym ciągu szukam jakiś informacji o gniadym ogierze westfalskim Radeberger, ojciec Ramiro Z, matka Rona, urodzony w 1992 r. "Zniknął" ze stajni na Mazurach jakiś rok temu, słuch po nim zaginął, internet nic nie pokazuje. Chętnie dowiedzielibyśmy się jak mu się wiedzie i czy trafił w dobre ręce.
Był w Zimnej Wodzie
Dalej poszukuje klaczy Demeter sp, ur. 2003 o. Walon m. NN Skarogniada bez odmian.
Oraz szukam włacha/ogiera De Niro ur. 2007 o. Daf m. Demeter Karosrokaty.
Może ktoś coś ? :kwiatek:
Poszukuję klaczy Hellada kf ur. 1997 r. od Heronia, po Fason, maść siwa. Sprzedana ze stajni pod Lublinem ok 2001-2002 roku, nie mam pojęcia dokąd. Nie wiem, czy klacz jeszcze żyje, ale może ktoś miał z nią do czynienia? 🙂