Stajnie w Warszawie i okolicach

kujka   new better life mode: on
29 stycznia 2013 12:57
baba_jaga, i chyba wlasnie o to chodzi. bo ci, co znaja sytuacje i tak sie tam postawic z koniem nie zdecyduja.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
29 stycznia 2013 12:58
a czy dziewczyny już kiedyś tu nie mówiły że zdjęcia są z innej stajni  ?

na tym ogłoszeniu nie ma już zdjęć ze Szwadronu
Stajnia jest ta Wasiowa (to narozne to chyba w garazu), ta z dlugim korytarzem to ta przy hali. Ujezdzalnia za dnia tez ich (przynajmniej z tego co kojarze z ostatniej wizyty).
ash   Sukces jest koloru blond....
29 stycznia 2013 13:36
Jakiś czas temu ogłoszenia dot. stajni Wasia przedstawiały hale i teren Szwadronu. Teraz jak widać jest już tylko to co oferuje stajnia miłosna p. Wasia.
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
29 stycznia 2013 14:01
miała okazję odwiedzać tą stajnię w ubiegłym roku (stał tam koń którego jeździłam) - na szczęście właścicielka szybko go zabrała .... delikatnie mówią cena nieadekwatna do 'oferty'
ash   Sukces jest koloru blond....
29 stycznia 2013 14:07
Ja byłam w zeszłą zimę koleżance zawieść derkę. Byłam jeszcze bardziej przerażona niż 4 lata temu.
Nie znalazłam ani jednego plusa tej stajni poza odległością od mojego domu - 5 minut.
A szkoda ! W takiej odleglosci od W-wy (z dojazdem dla niezmotoryzowanych), padoki nawet sa i infrastruktura Szwadronu (100 zl miesiecznie za to jest niska cena).
Kolejny zniszczony potencjal.
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
29 stycznia 2013 17:09
baba_jaga niestety, ale mam wrażenie że w niektórych stajniach to tak falami idzie: jak jest exodus to warunki się poprawiają (i  właściciel jest pełnym frontem do klienta), a potem robi się komplet,klientów przybywa i niestety właściciele zaczynają mieć wszystko w głębokim poważaniu - szkoda że właściciele stajni miewają tak krótką pamięć
Stoi ktoś z koniem w stajni Mandra w Lesznie? pilne
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi  :kwiatek:
http://www.stadniny.pl/oferty/1265106992

ktoś wie coś o tej stajni?

dziękuję bardzo z góry za odpowiedzi  :kwiatek:
Stoi ktoś z koniem w stajni Mandra w Lesznie? pilne
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi  :kwiatek:

W Mandrze stała moja znajoma, początki jak zawsze piękne, natomiast po pewnym czasie, a właściwie od kiedy stajnia była pełna, warunki się zmieniły, właściciel przestał dbać.
W razie czego zapraszam na pw.
Ktoś był w Luzaku w Prażmowie? Przyznam, że cena+ich galeria wygląda dość imponująco.

Ja byłam dzisiaj i tak samo jak na dziewczynach stajnia zrobiła na mnie b.dobre wrażenie. 😍 Widno w stajni, dobrze oświetlony lonżownik i hala. Czyściutko, schludnie, przyjemnie. Właścicielka przemiła! Oprowadziła mnie i powiedziała chyba o wszystkim o czym można było, aż nie miałam o co pytać 🙂 Oczywiście jako, że to nowa stajnia to kilka rzeczy jest do wykończenia, ale ode mnie na dzień dzisiejszy dla tej stajni ogromny plus 🙂
No i git, oby takie wrażenia pozostały, bo Prażmów jest w dogodnej dla mnie lokalizacji.
Mimo wszystko dopóki nie usłyszę kilku pochlebnych opinii od pensjonariuszy, którzy jakiś czas już tam mieszkają,
póty nie przeniosę tam swoich koni (zbyt dużo złych doświadczeń mam na koncie).
witam
szukam informacji na temat stajnia wiktorowo koło Nasielka . Co o niej sądzicie ? Jak wyglądają tereny wokół , wiem że narazie tam nic nie ma ale chciała bym się dowiedzieć
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
31 stycznia 2013 20:18
witam
szukam informacji na temat stajnia wiktorowo koło Nasielka . Co o niej sądzicie ? Jak wyglądają tereny wokół , wiem że narazie tam nic nie ma ale chciała bym się dowiedzieć

no ale co chcesz wiedzieć dokładnie ? .. hmm.. tereny to pola  😉 i łąki ... staw i droga asfaltowa. Stajnia aktualnie stoi pusta  🙂
a jak warunki socjalnie jak dużo było osób w pensjonacie i jaką miałą rekomendacje

co było dobre a co złe jakie macie na jej temat opinie
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
31 stycznia 2013 20:33
DOBRUSIA nie pisz posta pod postem  🤬

stajnia fajna z potencjałem, jest tutaj na forum kilka osób co tam stało ( przeszukaj ten wątek bo pisaliśmy już na temat  ) .
500stron troszkę dużo :P ale jakieś opinie chociaż i czy wiadomo czemu już nie funkcjonuje ??
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
31 stycznia 2013 20:41
DOBRUSIA, jesteś tyle lat na forum, że na pewno wiesz gdzie jest wyszukiwarka.
Właścicielka zdecydowała o sprzedaży posiadłości...między innymi dlatego, że prowadzenie stajni to ogromny obowiązek, a ona ma i tak dużo obowiązków...
aha a stajnia dobrze prosperowała w ostatnim okresie. Chodzi mi o ostatnie miesiące działania? Nie o to co wcześniej .
DOBRUSIA, nie, nie prosperowała. Była tam fundacja ale też uciekli. Dosłownie parę stron wcześniej było pisane o wiktorowie. Właścicielka stajni nie prowadzi od roku.
famka   hrabia Monte Kopytko
01 lutego 2013 06:47
DOBRUSIA, miejsce samo w sobie "nie istnieje" więc po co pytasz  ?
famka, może DOBRUSIA, by chciała żeby istniało....
famka   hrabia Monte Kopytko
01 lutego 2013 07:05
ale niestety przeminęło z wiatrem ....  😉
co powiecie o KJ Czubajka koło Wołomina?
ile tam kosztuje pensjonat?  :kwiatek:
DOBRUSIA, nie, nie prosperowała. Była tam fundacja ale też uciekli. Dosłownie parę stron wcześniej było pisane o wiktorowie. Właścicielka stajni nie prowadzi od roku.

Dosłownie powiedziane uciekli  . . . ale tak to z tą fundacją bywa.
maja mo., akurat w tym wypadku nie wyciągałabym ta daleko idących wniosków 😉 raczej każdy na ich miejscu w takiej sytuacji by uciekł
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
01 lutego 2013 19:07
raczej każdy na ich miejscu w takiej sytuacji by uciekł

A konkretnie, w jakiej sytuacji? Możesz coś więcej napisać?

Szkoda Wiktorowa, chyba niezła infrastruktura, w sumie dość blisko Warszawy
i jakoś nie udało się tego rozkręcić. Normalnie aż nie do wiary o_O.
Jeżeli ktoś ma pytania na temat stajni w Wiktorowie zapraszam, postaram się odpowiedzieć.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się