Mojej kumpeli przedstawiciel z Poznania już od czerwca dobiera siodło -teraz idzie do 3 poprawki 😎 Serio nawet wrogom nie życzę 😉 Niedlugo sobie ściągne rymarza z Gliwic do dopasowania siodla i poprawy paneli - też przedstawiciel DM, ale zdaje się trochę więcej o nich wie 🙄
Czyżby ktoś od Piotra Koniecznego? Aż dziw, bo w samej produkcji wyrobów skórzanych nie mają sobie równych
Czy ktoś miał Daw Maga Mściwoj Kiecoń ? Szukam siodła do skoków (poziom N-C) i raz siedziałam na tym Daw Magu i szczerze muszę przyznać że bardzo mi podpasowało i zastanawiam się nad kupnem. Warto czy może lepszy GP? Ma ktoś może zdjęcia tego modelu w czarnej skórze ? Z góry dziękuję za odpowiedzi 🙂
olofranki Moja znajoma na stajni ma i to w czarnej skórze, chcesz to ci mogę zrobić zdjęcie 😉 Raz siedziałam w tym siodełku i naprawdę fajne jest. Sama mam GP i wydaje mi się, że Kiecoń bardziej nogę trzyma, ale to może tylko takie wrażenie 😉
olofranki Moja znajoma na stajni ma i to w czarnej skórze, chcesz to ci mogę zrobić zdjęcie 😉 Raz siedziałam w tym siodełku i naprawdę fajne jest. Sama mam GP i wydaje mi się, że Kiecoń bardziej nogę trzyma, ale to może tylko takie wrażenie 😉
Ja mam pytanie odnośnie Daw-Maga Mściwoj Kiecoń, polecacie? Miał ktoś dłuższą styczność z tym siodłem? Bo widzę, że dziewczyny rozmawiały wyżej, ale wolałabym uzyskać jakieś konkretniejsze informacje na temat tego konkretnego siodła. 🙂 Czy wygodne, czy fajnie usadza? Jak Wasze konie reagowały na to siodło? Obecnie mam Stubbena, ale już od dłuższego czasu rozglądam się za innym siodłem i to wpadło mi w oko. Będę wdzięczna za każdą opinię. 😅
Witam, Macie może porównanie w użytkowaniu Dawno mag max zwykły i Daw mag max pro? Jak rozkłada się ciężar jeźdźca? Zwłaszcza Pro? Tam gdzie są poduchy nie ławki. Dziękuję
Jeśli to w czymś pomoże to podobno poduszki w wersji pro są identyczne z tymi z daw mag Hubert. Max i Hubert mają wspólną jakby "dolną cześć", szkielet, podwozie, nie wiem jak to nazwać 😉 cześć ważną dla konia ooo. inne mają za to siedzisko, całe nadwozie siodła.
Pytanie do użytkowników siodła CH&W- czy rzeczywiście sprawdza się na wykłębionych koniach? Co w nim jest takiego, że właśnie wykłębiony koniom jest dedykowane?
Siodło rajdowe Daw Mag Max STANDARD- brązowe! Podobno teraz robią z nubuku? 🤔 Dostałam taką informacje w sklepie jeździeckim, który sprzedaje te siodła? Ma ktoś? Jaka jest wytrzymałość tego materiału na siodle?
Jak prawidłowo je stosować na koniu ? Powinny w całości przylegać ? w którym dokładnie miejscu ? Ma ktoś doświadczenie z tym, lub może jakiś filmik instruktażowy jest ?