Stajenny lansometr!

A za kaloszki z futerkiem dla konia bez podków będą jakieś punkty? 😁
omnia   żeby zobaczyć świat, trzeba przejść przez próg
10 sierpnia 2011 09:06
a czy sa punkty dodatnie za ogłowia do każdego kompletu padów?  🙂
i tak nie wyjdę na lans, bo gdzież - stary rekreacyjny tuptuś leśny, ale może chociaz trochę się podciągnę 😉
-1888 ? masakra 😀😀😀 a nie ma punktów za brokatowe i różowe rzeczy ?  😁
Czy stare nienadająće się czapraki też się liczy? Kurcze, psują mi punktację 🙂 zrobiłam remanent punktów po czasie i wyszłam na plus  😅 28 punktów 😉 nadganiam jeszcze jazdą na "kulawym" koniu tylko nie wiem, czy na minus mi nie zadziała teraz regularne werkowanie co 3 tygodnie, chłodzenie nóg konia po jeździe i to, że pogodziłam się z kaskiem hmmm a koń w butach to na plus, czy na minus? 🙂
Cejloniara, jeśli to Anky albo eskadron to tak 😁 chociaż nie wiem czy to nie podchodzi pod brak nowego sprzętu 😂

Mi wyszło 117 na plusie 🏇 Może jeszcze wpadną jakieś za te kaloszki 😂
hihi nie no marka czapraków krajowa!! i jeden did by Mama 🙂 (zapomniałam go policzyć, bo jest malutkim oj tam oj tam) to za patriotyzm chyba jakiś minus mi się należy!! bo patriotyzm mało lansiarski 🙂
ja mam -100 chyba musze sie bardziej postarać... ale nie rozumiem nadal czemu bezterlicówka jest do lansu...  🤔
Bo bezterlicówka jest trendy teraz 🙂
Czy mogę sobie doliczyć punkty za jazdę w ciąży (oczywiście za skoki chyba trochę więcej) 👀
Tak oczywiście (kobietom w ciąży się nie odmawia) 🙂 za każdy kolejny miesiąć jeszcze plus 50 będziesz miała więcej 🙂
kotbury, tylko za skoki 😀 ew, za jazde na mocno byrkajacym, albo debujacym koniu😉
😂 😂 😂 😂 😂 😂
POPŁAKAŁAM SIE ZE SMIECHU!!
Visenna - wszystko strzelone w dziesiątkę!!
Jakbym czytała o małolatach z mojej poprzedniej stajni!

Dodałabym (może ktoś już dodał bo nie chciało mi się czytać całego wątku)
- zdjęcie na koniu w rzepaku + 5
- zdjęcie na koniu stającym dęba + 10
- zdjęcie na koniu w sukience od komunii/wesela siostry i koniecznie na boso +5
- za każdy komentarz ("komcie"😉 pod zdjeciem na fotoblogu/fejsbuku/naszej klasie + 1 pkt
- wyjazd z koniem na wakacje na drugi koniec polski (nie ma jak to ciągnąć konia 600km bukmanką żeby tydzień pobyć z nim "gdzieś" i pocykać foteczki) + 20

viss - mogę Cię zacytować na fejsbuku, mogę, mogę... pliiisss?  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
23 maja 2012 17:55
ja bym dodała + 100 pkt lansu za to, że się tutaj chwali, że jest się na minusie
a ja jeżdżę w kapeluszu i nie mam czapraków a pady i jak ja mam to liczyć? w dodatku brak hali więc nie mam jak trzaskać, a co do wyjazdów w teren o niebezpiecznym podłożu ja mam tylko teren o niebezpiecznym podłożu czytaj kamienie,dołki,górki,błota,gałęzie,konary itp itd. Psa ani dzieci z ADHD nie mam ale nie wiem jak kucyka z ADHD liczyć?
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
23 maja 2012 22:09
A futro pod siodłem? (koniecznie EA MATTES)
A odzież z najnowszej kolekcji? (Euro Star, GPA, ANKY,  Pikeur, B//Vertigo, HV POLO)
Nie no, prawdziwym lansem jest Mattes stanowiący "śnieżne" otoczenie dla siodła tak lecącego na tył, że przypomina Wielką Krokiew 😉.
ceffyl   Niektórzy ludzie są taktowni. Inni mówią prawdę.
23 maja 2012 23:25
aleqsandra no i dzięki Tobie wyszlam na plus, bo już chcialam napisać, ze mi na minusie wychodzi :P
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
24 maja 2012 11:42
A futro pod siodłem? (koniecznie EA MATTES)

nie nie zgadzam się. Futro jest lecznicze 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się