Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

juliadna   siwek czarnogrzywek <3
04 grudnia 2012 20:53
zonk oj, no nie mów ;(
juliadna ja będę chciała zamówić jak na cavaliadzie nie znajdę ogłwoia bling bling  😜 . Ale myślę że atheny nic nie pobije 😀.
04 grudnia 2012 21:09
pucus27 no właśnie! ale zonk napisała że już czeka i czeka. No zobaczymy...
Kuźwa i musiałam tu wejść akurat jak chcecie z hypostore zamawiać!!!!!???? Nienawidzę was  😤 😤 😤 😤

🤦 nie mam kasy nie mam kasy nie stać mnie. musze sobie to powtarzać żeby znów nie wydawać pieniędzy których nie mam na ogłowie, kaloszki, czapraczek etttttcccccc
04 grudnia 2012 21:12
Zorilla spokojnie 😀 zanim pojawi się w ofercie znów to ogłowie to Ty już uzbierasz na dwa 😀 Jedno czarne i brązowe 😀  😍
juliadna, pamiętam, jak xxagaxx robiła we wrześniu to jej napisali, że 4-6 tyg, później ja do nich pisałam i 26.10 odpisali mi, że 4-8 tyg i że mam obserwować ich stronę na fb, mam nadzieję, że jakoś w okolicach świąt już będzie.
04 grudnia 2012 21:14
zonk też mam taką nadzieję 😀  😜
Hej a dlaczego mi się wyświetla że ogłowie jest 'in stock' ?
Chyba nie czarne 😉 Czarnego nie mają.
A faktycznie teraz doczytałam dopiero  🤦 .
Pursat   Абсолют чистой крови
08 grudnia 2012 14:17
Nie wiedziałam gdzie zapytać, więc zaryzykuję tutaj - na niemieckim ebay'u znalazłam książkę, której szukałam od dawna, ale niemiecki i wszelkie tamtejsze formalności, to dla mnie czarna magia. Znalazłaby się osoba, która pomogłaby mi w zakupie? Jeśli tak, proszę o kontakt na PW. Z góry dzięki. :kwiatek:
Robię zamówienie u klawunde
http://www.ebay.de/sch/reitsportklawunde/m.html?item=360528893167&rt=nc&_trksid=p5197.c0.m619&_trksid=p4340.l2562

Chętnych do przyłączenia się zapraszam na pw. Proszę o link do aukcji i kwotę do jakiej mam licytować.
D+A, zrób proszę coś z tym linkiem bo stronę zepsuło...
O kurcze faktycznie. Jak mogę edytować jak przycisk edycji wyjechał mi za ekran?😉
wciskasz kilkukrotnie CTRL i minus 😉
10 grudnia 2012 19:09
D+A ctrl+ "-" i już 🙂
Dzięki😉
Czy planuje ktos robic w najblizszym czasie zamowienie z premier equine? Widzialam, ze w koncu pojawil sie rozmiar M w ochraniaczach...
ash   Sukces jest koloru blond....
18 grudnia 2012 08:08
Przenoszę info z wątku o wędzidłach!

MAGICZNE WĘDZIDŁO ZNÓW DOSTĘPNE!!!!
Wędzidło Pessoa, zwykłe, podwójnie łamane, wykonane ze stali nierdzewnej. METALAB
Wstawka z miedzi. Magic System.
Rozmiary: 12.5, 13.5 cm

Zbieram zamówienia na te wędzidła.
Dostawa koniec grudnia/początek stycznia!
Zamawiam tylko po wpłacie na konto!
Cena 180zł

edit:
widzę, że znowu jest mała ilość rozmiaru 12,5.
Proszę się spieszyć!  😉

edit: ZAMÓWIENIE ZAMKNIĘTE. PACZKA DO NAS W DRODZE!
ash tylko czy to na pewno będą te pessoa z blokadą ?. Bo to z Twojego zdjęcia wygląda na nieblokujące  🙄
18 grudnia 2012 08:38
misia997, dostałam odpowiedź z hurtowni, że są to oryginalne wędzidła Pessoa z blokadą!
a co w nich właściwie takiego magicznego?
i dlaczego az tyle kosztują? z miedzianym łącznikiem, czy ze słodkiego metalu i miedzi można za kilkadziesiąt zł kupić...
(serio pytam, nie macałam ich, a na zdjęciach wyglądają całkiem"normalnie", jak i moich kilka nie magicznych... i za cenę mniejszą duuużo)
18 grudnia 2012 11:56
horse_art, idz do wątku o wędzidłach. Chyba w sumie z 5 stron jest na ten temat!
juliadna chyba nie czekam na athene bo odpisali mi wczoraj że czas oczekiwania to wciąż 4-8 tyg- więc nic się nie zmieniło.
Może zamówić BR?
Czy ktoś zamawiał z amazon.co.uk ?? Czy jest to możliwe żeby przesyłka była darmowa czy ja nie rozumiem 😀 ?
Zorila
Napisz mi PW, o co dokładnie chodzi (żeby nie zaśmiecać wątku 😉 ).
Ja robię zakupy tam 🙂
Br robi wyprzedaż końcówek kolekcji zimowej - nie wszystko jest już dostępne, ale część rzeczy w bardzo fajnych przecenach, szczególnie derki (najbardziej poprzeceniane chyba kucykowe), ale też akcesoria do stajni (torby na szczotki, buty, ogłowia czy inne do zawieszania, kantary etc), bardzo dużo ubrań - kurtki, kamizelki, bryczesy.
Trochę fotek z fb:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151054559567934.437765.179507827933&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151019214352934.432083.179507827933&type=3

Tutaj większy przegląd z zimowego katalogu (kolekcje Spice, Chocolate, Coffe i Snow - dla kucyków i dzieciaków)
http://www.br.nl/page/info.php?id=275419

Będę robić zamówienie jakoś na początku stycznia (nie mogę za długo czekać, bo niewiele rzeczy już zostanie), ale gdyby ktoś był zainteresowany, to proszę o PW.
A gdzie można znaleźć ceny tych rzeczy?
Szykuje się może jakieś zamówienie z ebaya od  reitsportklawunde  ??
Też się podłączam pod pytanie o zamówienie od klawunde.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się