hm a moze kogo nie lubie? Gramzy!! Moze dlatego, ze mialam okazje poznac go osobiscie, widziec styl jego jazdy i zachowanie w stosunku do konia....żenada.
jeszcze od wczoraj Krzysztof Gozdek za spokoj w jezdzie... a kon Orinoko Plus S
Zavira pod Kubiakiem ( to już 3 koń Kubiaka , który dołącza do moich ulubionych 🤔wirek: ) , widziałam pierwszy raz w Warce , będzie w Bogusławicach teraz .
Trzymać kciuki za Bischofa - w Linz startuje w ten weekend 😅
FirstLight - zapraszamy do Wrocka w odwiedziny do babci Bretanii 🙂🙂
pestka - ja pamiętam Horsensa! 😎 moja Siwa stoi w jego dawnym boksie 😎
Dziekuje za zaproszenie. A co porabia babcia, masz jakies foty (moze byc na pw).
z uj. Rapcewicz - szczególnie za przemianę, którą przeszedł w sposobie jazdy - mam nadzieję, że będzie kontynuował ten kierunek 🙂
ze skoków - Jarek Skrzyczyński i nieśmiertelnie Piotr Morsztyn - szczególnie, że znowu w jego wykonaniu widać dobry styl, w którym jeździł parę lat temu...
a na arenie międzynarodowej - Meredith Michaels-Beerbaum, szczególnie w parze z Shutterfly, mogłabym na nich patrzeć ciągle 🙂
Babcia padokuje i sporadycznie śmiga sobie spacerowo-ujeżdżeniowo pod siodłem 🙂 generalnie jest okrągła jak pączek, zadowolona z życia i szczęśliwa 🙂 zdecydowanie się uspokoiła, choć nadal lubi tempo torpedowe w pracy, przestała podszczypywać przy czyszczeniu i ogółem luuuzik 🙂 jest w świetnej formie 🙂 planujemy ją jeszcze zaźrebić Jokerem, da jednego źrebaka i spokój dożywotni 🙂
🚫 podaj mi proszę swojego maila na gg (2359528) lub maila (darolga@op.pl), bo priv mi nie działają coś, a powysyłam Ci mnóstwo fot 🙂
A jak ma się Joker?? Pamiętam jak akurat byłam na Rakowie, miał akurat kolkę, i kopyto w trakcie leczenia i generalnie po cichu wszyscy mówili, że miesiąca nie przeżyje...
darolga podpinam się do prośby - zarówno co do Jokera jak i Bretani 😀 😀 😀
Jokerek ma się super 🙂 to prawda, wtedy nam strasznie podupadł i w ogóle... ale udało się go odratować, kopyto wyleczone, po pęknięciach nie ma śladu. Po drodze były jeszcze inne problemy z kopytami, spadek formy, wyglądał strasznie, ale odżył, podniósł się, po prostu niesamowite.
Obecnie jest w świetnej formie, w Jaszkowie w ubiegły weekend wygrał Dużą Rundę na przykład, grandziaka też fajnie pojechał... Obecnie stoi w stajni Piotrka, ponieważ ma tam lepsze warunki do trenowania a i jest to też wygodniejsze dla samego zawodnika, w poniedziałek przyjeżdża do nas na tydzień na krycie. Chłopina jest w formie, okrąglutki, szczęśliwy, skacze jak ta lala i kondychę ma wymarzoną 🙂
Babeczki, jak chcecie, mogę tu powrzucać foty, ale nie wiem, czy mnie Modki kochane nie zjedzą za off topa 😁
To i ja się pochwale zwycięstwem po dłuższej przerwie mojego ulubieńca 😀 Omen Z w Bogusławicach podczas zwycięskiego startu w DR 😀
Tuż przed ( dziewczyna wsiadła , bo jego stały jeździec jeździł na drugim koniu )

I w czasie

Dzisiaj ponoć było gorzej ( nie było mnie ) - 2 zrzutki 🙁 Zobaczymy jak jutro będzie 😅
Dajcie te fotki Bretani, plizzz 😅
Bischa L Omen Z to też mój ulubieniec, cudowny konik 😍 widzę że Kubiak nadal na nim jeźdźi, jednak go nie sprzedają?
FirstLight dziękuję za zdjęcia z Omenem :kwiatek: No i miło Cię było poznać i spędzić całą niedzielę 😉

Wiedziałam 😀 Wierny kibic przyjechał , to Omen czadu dał , w sobotę ciotki nie było to 2 zrzutki były 🤣 Szkoda mi tych 28 setnych sekund w GP w niedzielę ( o tyle przegrał z Imeqylem ) , ale cóż życie . I tak jestem dumna z "mojego" Omena 😅 I moje ulubione :

Omen i Imeqyl - dekoracja po GP 🙂
BishaL cudnie wygladacie 😀 Ja tez dziekuje za przesympatyczna niedziele i wspolne trzymanie kciukow, a takze za fotke z moim idolem.
Oto malopolski ogier Frazes
Babeczki kochane, jutro wrzucę aktualne foty Bretanii, bo te które mam na kompie są fuj fuj bleee, a że jutro pogoda ma dopisać - porobię jej jakieś sympatyczne 🙂
darolga dajemy ci czas do jutra, jak nie to: :nunchaku:
😎