Derki

ta ?
[[a]]http://animalia.pl/produkt,12308,Tattini_Derka_siatkowa,_osuszaj%C4%85ca.html[[a]]
nie, moja była siatkowa z małymi oczkami - granatowa  😉
A tak potwierdzam, ostatnio widziałam na allegro właśnie beżową z błękitnymi pasami więc istnieje 😉

edit:

znalazłam link --> http://www.allegro.pl/item946411519_okazja_nowa_derka_drelichowa_tattini_tanio.html

Taka derke ma moje znajoma + kary kon = miodzio. I wbrew pozorom wcale jej sie jakos wybitnie nie brudzi, a cala zime w niej stepowala
Mógłby mi ktoś powiedzieć jaki to model derki ?
Kavalkade, ale jaki model nie pamiętam - musiałabym sprawdzić w stajni 😉
tulipan tak tak to pisze jak byk  🤣
a gdzie mogłabym znaleźć jakąś stronkę?
Ile za nową chcą ?
robusta?
a to jeszcze gdzieś kupić można ?
Ruda przyjechała do mnie w niej z 5 lat temu  🤔
Ada   harder. better. faster. stronger.
05 kwietnia 2010 12:23
A dlaczego nie ?
Jak derka udana, model się dobrze sprzedaje to niech produkują.

A swoją drogą z polarówki Kavalkade jestem bardzo zadowolona. Mimo iż ma już ładne pare lat, jest zmechacona, gdzieś tam dziure ma, to nadal świetnie odprowadza pot.
ja generalnie nie rozumiem instytucji padu do jazdy na oklep 🙂
dla mnie z padem to już nie oklep 😉

tak czy owak to znak, ze cos im się jednak udaje 😉

no wiesz ja nie lubię mieć pełnego leja z futerka 😁
a swoją podkłądkę parellową uwielbiam
Ada - moja po kilku latach umarła, a chciałam kupić taką samą bo była super  🙄
Sluchajcie, potrzebuje lekkiej derki (cos w stylu takiej letniej bawelnianej Tattini --> te w krateczke).
Tylko zeby byla od reki w rozmiarze 155... szukam po sklepach i nic nie moge takiego znalezc.
Klami, z całego serca polecam tą derkę http://www.okser.pl/hkm-derka-transportowa-osuszajaca-p-492.html?manufacturers_id=24 wytrzymała, mocna i przy okazji ładna
Tylko nie wiem jak z rozmiarówką-kupiłam kiedyś taką i miała być 145,w rzeczywistości dużo większa była.
Klami Ja swoją bawełnianą kupiłam w Decathon.
patataj   tyle smaku - we fraku
12 kwietnia 2010 17:59
Sluchajcie, potrzebuje lekkiej derki (cos w stylu takiej letniej bawelnianej Tattini --> te w krateczke).
Tylko zeby byla od reki w rozmiarze 155... szukam po sklepach i nic nie moge takiego znalezc.

W pasikoniku byli tattini 155 bawełniane, i chyba jeszcze termostar jeden został.
zadzwoń,zapytaj , oni zawsze maja dużo derek.  :kwiatek:
Ruffian,Dramka, Arimona,  Dzieki dziewczyny. 😉 Juz zakupila dereczke.

Sluchajcie, czy ktos ma derke siatkowa Eskadrona?? Jak z ich rozmiarowka??
ja już się uzbroiłam w zestaw antymucha moskitiera + derka, ale głównie bazować będę na absorbinie czarnej, mam nadzieję, że mój koń nie będzie po lecie ażurowy 🙂
a tu ostatni krzyk mody  😵 dralon  😂
http://allegro.pl/item999936827_koc_dosonaly_na_derke.html
Jeśli mnie oczy nie zmyliły to na niemieckim eBay pojawiły się derki bucasa Power Cooler w kolorze... camel  💃
Na stronie bucasa nie ma, na angielskim - też nie. Oby trafiły do PL.
Czy w którymś internetowym sklepie zauważyłyście może derkę Bucas w czarno-białą kratę? ( takie kosteczki ) była na Torwarze, ale nie wiem w jakim sklepie.
ihaha.pl  😉
Dziękować  :kwiatek: :kwiatek:
Eskadron to pokrecona firma... grrr... czy oni nie mogliby trzymac sie jednej rozmiarowki?? A nie, ze kazdy model to inna bajka. A lubie te derki, bo jako jedne z nielicznych maja duze wyciecie i nie podduszaja mi konia.
Ale za to często odstają koniom,które posiadają gigant klatę.Mówię w tym wypadku o polarowych. Na moim niestety tak leżą, ale i tak są piękne  😁
salto piccolo, ja je lubie, niech i sobie odstaja. Moj zwierz ma spora klate i nisko osadzona szeroooka szyje. Wiekszosc derek albo sie nie zapina albo go poddusza. I musze kupowac jeszcze wieksze, ktore potem z tylu wisza niemal do skokowego.
A to za to mi polary eskadrona odstają tak śmiesznie  po boku szyi. Ale derki Bucasa swietnie leza, i mam jedna jedyna derke zimowa Global z golfem ktora jest IDEALNA.Jedyna tak lezy, i jest super. Ale generalnie jest to problem dostac na takie konie ( moj jest krotki derki gora 130) dobra,dopasowana derke.
salto piccolo, chyba mamy podobny problem. To jest straszne z tymi derkami. Na razie w calej mojej sporej derkowej kolekcji jedynie jedna (zimowka Horze) lezy prawie idealnie.
Mojemu tez gora polarowek Eskadrona smiesznie odstaje. Tez jest krotki a "barczysty". Gora ma 144 cm a dolem 206 cm. Czyli hmmmm... polaczenie rozmiaru 145 ze 165. Do tego ta szyja wredna.
Bucas powiadasz? Musze sie porozgladac.
No widzisz.
Tutaj polar Eskadrona, odstaje właśnie dziwnie przy szyi:

A tutaj ta zimówka,niestety tylko z przodu zdjęcie,dziwnie trochę wyszło, ale na żywo jest idealna:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się