A dlaczego nie ? Jak derka udana, model się dobrze sprzedaje to niech produkują.
A swoją drogą z polarówki Kavalkade jestem bardzo zadowolona. Mimo iż ma już ładne pare lat, jest zmechacona, gdzieś tam dziure ma, to nadal świetnie odprowadza pot.
Sluchajcie, potrzebuje lekkiej derki (cos w stylu takiej letniej bawelnianej Tattini --> te w krateczke). Tylko zeby byla od reki w rozmiarze 155... szukam po sklepach i nic nie moge takiego znalezc.
Sluchajcie, potrzebuje lekkiej derki (cos w stylu takiej letniej bawelnianej Tattini --> te w krateczke). Tylko zeby byla od reki w rozmiarze 155... szukam po sklepach i nic nie moge takiego znalezc.
W pasikoniku byli tattini 155 bawełniane, i chyba jeszcze termostar jeden został. zadzwoń,zapytaj , oni zawsze maja dużo derek. :kwiatek:
ja już się uzbroiłam w zestaw antymucha moskitiera + derka, ale głównie bazować będę na absorbinie czarnej, mam nadzieję, że mój koń nie będzie po lecie ażurowy 🙂 a tu ostatni krzyk mody 😵 dralon 😂 http://allegro.pl/item999936827_koc_dosonaly_na_derke.html
Jeśli mnie oczy nie zmyliły to na niemieckim eBay pojawiły się derki bucasa Power Cooler w kolorze... camel 💃 Na stronie bucasa nie ma, na angielskim - też nie. Oby trafiły do PL.
Czy w którymś internetowym sklepie zauważyłyście może derkę Bucas w czarno-białą kratę? ( takie kosteczki ) była na Torwarze, ale nie wiem w jakim sklepie.
Eskadron to pokrecona firma... grrr... czy oni nie mogliby trzymac sie jednej rozmiarowki?? A nie, ze kazdy model to inna bajka. A lubie te derki, bo jako jedne z nielicznych maja duze wyciecie i nie podduszaja mi konia.
salto piccolo, ja je lubie, niech i sobie odstaja. Moj zwierz ma spora klate i nisko osadzona szeroooka szyje. Wiekszosc derek albo sie nie zapina albo go poddusza. I musze kupowac jeszcze wieksze, ktore potem z tylu wisza niemal do skokowego.
A to za to mi polary eskadrona odstają tak śmiesznie po boku szyi. Ale derki Bucasa swietnie leza, i mam jedna jedyna derke zimowa Global z golfem ktora jest IDEALNA.Jedyna tak lezy, i jest super. Ale generalnie jest to problem dostac na takie konie ( moj jest krotki derki gora 130) dobra,dopasowana derke.
salto piccolo, chyba mamy podobny problem. To jest straszne z tymi derkami. Na razie w calej mojej sporej derkowej kolekcji jedynie jedna (zimowka Horze) lezy prawie idealnie. Mojemu tez gora polarowek Eskadrona smiesznie odstaje. Tez jest krotki a "barczysty". Gora ma 144 cm a dolem 206 cm. Czyli hmmmm... polaczenie rozmiaru 145 ze 165. Do tego ta szyja wredna. Bucas powiadasz? Musze sie porozgladac.
No widzisz. Tutaj polar Eskadrona, odstaje właśnie dziwnie przy szyi: A tutaj ta zimówka,niestety tylko z przodu zdjęcie,dziwnie trochę wyszło, ale na żywo jest idealna: