Zdjęcia Naszych Koni cz.IV (sezon 2011)

Cierp1enie bardzo dziękuję, miło słyszeć  💘
wątek zamknięty
Pacia przede wszystkim odrobacz, dobre żarcie, trening bo przecież od tego też koń się rozbudowuje i powinno być lepiej, zobaczy mu w podniebienie, czy nie ma zgrubienia na górnym podniebieniu, bo od tego może mieć problemy z żarcie, jak dziewczyny wspomniały wcześniej to też zęby, bo po trawie brzucha dostanie, ale szyi i zadu to chyba nie bardzo?
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
28 marca 2011 23:41
a to my..

"czego japę cieszysz do obiektywu, daj cukierka!"
wątek zamknięty
cierp1enie - podpasę go troszkę , wylinieje to będzie piękny  💃
wątek zamknięty
Mało się pokazujemy,ale w zeszłym tygodniu stuknęły nam 2 lata 🙂
wątek zamknięty
lostak   raagaguję tylko na Domi
29 marca 2011 11:19
przedstawiamy czerwone "prawie" ferrari, choc prawie robi wielka róznicę...

na jedną nózkę..

na drugą nóżkę...

w lekkim piafowaniu roboczym...

dzikękujemy🙂 🏇
wątek zamknięty
cóś pięknego!  😜
wątek zamknięty
ash   Sukces jest koloru blond....
29 marca 2011 11:23
wow! super!!! 💃 💃
wątek zamknięty
nie mogę się doczekać aż zobaczę Otello na żywo - Lostak, do zobaczenia w Radzionkowie... 🙂
wątek zamknięty
29 marca 2011 11:26
do zobaczenia... ale tak jak Ci pisalam, jedziemy roboczo, nie tracąc zebrania 😎 bedzie nam potrzebne potem 😉

dziekuje Wam, jestem z niego bardzo dumna, ja mu naprawde tam na grzbiecie przeszkadzam i wykonuje za duzo ruchow w stosunku do tego ile potrzeba...
wątek zamknięty
dziekuje Wam, jestem z niego bardzo dumna, ja mu naprawde tam na grzbiecie przeszkadzam i wykonuje za duzo ruchow w stosunku do tego ile potrzeba...

sru tu tu tu ... tu...
Bujać to my ale nie nas :P
wątek zamknięty
29 marca 2011 11:28
[quote author=lostak link=topic=41894.msg954976#msg954976 date=1301394392]

sru tu tu tu ... tu...
Bujać to my ale nie nas :P
[/quote]

o kochana, tego akurat to jestem pewna.  widzialam jak nie przeszkadzac.  ale tylko widzialam.
wątek zamknięty
lostak
Otello jest moim ideałem konia. Fajnie progresujecie. Zazdroszcze takiego wyjazdu i podziwiam Cie za wytrwałośc i samozaparcie 🙂
wątek zamknięty
lostak - CUDOWNIE 🙂
wątek zamknięty
lostak, mi z każdym zdjęciem szczęka coraz niżej opada w dół, super naprawdę! nic tylko podziwiać i ślinić się do monitora 😉
wątek zamknięty
Lostak, ja pamiętam zupełnie innego konia, ale to było ile? 4 lata temu albo 5.. nie pamiętam dokładnie.. Teraz to jest SUPER OTELLO, nie tylko Otello 😉
👍
wątek zamknięty
lostak, ale ci zazdroszczę tego wyjazdu... Fajnie móc zobaczyć, co twój koń potrafi pod kimś super-extra-pro takim jak Kyra. Motywacja pewnie wzrasta o 100% 🙂 Rudy wygląda przepięknie, gratuluję postępów!
wątek zamknięty
lostak, świetnie!
Powodzenia w dalszej pracy!
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
30 marca 2011 08:32
a tu Nasze przytulasy  😁 mój koń chodził wczoraj przeeeeebosko  💘  😍

wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
30 marca 2011 09:20
To my pozdrawiamy jeszcze zimową sesją ; d
Ale w weekend czaje sie na nowe zdjęcia ; d Co do burzliwej dyskusji z poprzedniej strony, Teraz trawa pięknie rośnie a najlepszym sposobem na utycie konia to wypuszczenie go na pastwisko : ) Wiem z doświadczenia z chudnącą siwą  ;d Wiec za kilka mies konisko powinno nabrać masy i wydorośleć.

Ps: Jak nam będzie w meksykańcu *,* ?
wątek zamknięty
kuurcze tamte fotki z duże wyszły to coś zmniejsze żeby było ok 😉

ktoś tu coś pisała o pipaku, tak ma go, pojawia się i znika regularnie :>
wątek zamknięty
lostak jeeeszcze  😜
wątek zamknięty
pojawia sie i znika - dobre...
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
30 marca 2011 16:50
nigna, bardzo podoba mi się to drugie(chyba), białoczarne zdjęcie 🙂  i śliczny konik
czarka, zdjęcie dla Ciebie
Niestety to nie mój koń, ze względów finansowych... Jeździło mi się na nim baardzo dobrze. Oto Czachor(dla znajomych Czesław  😀)

wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
30 marca 2011 16:50
wydobyłam jeszcze jedną fotkę od abre, ona twierdzi, ze fotka niezbyt udana i nie chce się do niej przyznać... 😉 a mnie to lotto - koń ze zdjęcia mi się podoba i to mi wystarcza 😉

wątek zamknięty
Jeszcze się nie pokazywaliśmy, ale dzisiaj będzie ten pierwszy raz ; ) Huzar:

i jeszcze z zimy 😉
wątek zamknięty
huzarova - śliczny! W pierwszej chwili pomyślałam, że to jeden z chłopaków z mojej stajni, identyczny! 🙂 przepiękne oczy ma.
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
30 marca 2011 17:31
siemano huzarova    :*    😉
wątek zamknięty
wiosna wiosna radosna! a dziś to w ogóle wisiała w powietrzu! szkoda, ze ja większość dnia spędziłam w pracy :/ no ale cóż :P za to jutro raczej większość dnia spędzę z tym oto panem :P z wiosennych jazd jeszcze ni ma fot ale mam nadzieję ze już niebawem jakieś się zrobią🙂

Manio w wersji chłopacy lubią brąz 😀

oraz w wersji bądź widoczny na drogach 😀 chcę nadmienić ze ta derka kiedyś była cała granatowa 😀

wątek zamknięty
lostak super wygląda  👍
🤬 - a to za to, że tak mało zdjęć
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.