Końska rewia mody cz. V (2011)

Anderia   Całe życie gniade
19 stycznia 2011 20:50
sei tu powinna łezka choco być http://patatajsklep.pl/potnik-cotton-eskadron-jesien-zima-2010-wzor-p-665.html ale nie wiem czy naprawdę jest czy to kwestia braku aktualizacji strony, w każdym razie zapytać warto 😎
wątek zamknięty
etosha, Eskadron wine jest bardziej czerwono-bordowy
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
19 stycznia 2011 21:02
kodusiowata, dzięki  :kwiatek: tylko szkoda że taka cena  🤔 po tym jak brałam od minerwy za 95 to aż serce boli  😵 swoją drogą nie pytałam jej jeszcze czy dałoby radę ściągnąć sr choco.
pokaż zdjęcia milki na koniu 🙂
wątek zamknięty
To pomyśle jeszcze nad derką śliwką.
wątek zamknięty
To pomyśle jeszcze nad derką śliwką.

nie mysl tylko bierz, bedzie super wygladac  😜
wątek zamknięty
Myślę  ,że tak wezmę śliwkę  tylko potrzebuje M"i nie wiem czy trafie .Bo przeważnie są L,chociaż też może być.
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
19 stycznia 2011 21:22
etosha   ale jak przecieki mówią nowa kolekcja będzie jagoda/żółty to może warto poczekać i zobaczyć jaki to kolorek bedzie 🙂

edit; chodzi o eskadrona
wątek zamknięty
Na reitforum nikt nic nie wyłapał apropos nowej kolekcji? Kurcze ja tam się w ogóle nie orientuję, a przecieki poważniejsze powinny sie powoli pokazywać. Jagoda i żółty = średnio. Ciekawe jaka druga będzie.
wątek zamknięty
To piękna kolekcja.Ciekawa  jestem jakie będą pady i derki dralon.
wątek zamknięty
Laski ten zielony to stary Army, były dwa. W szmatoholikach są tylko te nowe.

wątek zamknięty
19 stycznia 2011 21:39
Bay, same spekulacje i życzenia na reitforum. na razie żadnych poważnych przecieków 😉 sporo osób obstawia remake starych kolekcji. tak jak to miało miejsce teraz.
wątek zamknięty
Ja sie boje, bo zamówiłam ostatnio dralona, a w marcu kolejna kolecja.. czy wytrzymam i nic z tego nie kupię? Na bank nie  🤔wirek:
wątek zamknięty
To jest problem z tym szmatoholizmem,że ciągle przybywa różnych rzeczy pomimo,że używa się kilku sztuk,a reszta leży sobie na stercie nowa.I co robić z tym?
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 stycznia 2011 21:52
gablotki i muzeum😀
taki moj ambinty plan 😂
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
19 stycznia 2011 21:55
ja aktualnie trzymam w szafie, bo po pierwsze błoto, po drugie, bo ludzie stwierdzili, że jak tak można, jestem chora itp itd i zaczęli o mnie puszczać mega złośliwe plotki. wypominają mi każda kupioną rzecz, a jak nie daj boże firmowa... bo przecież niemożliwe, że wolę zapłacić więcej i mieć sprzet przez dłuższy czass niż pół roku... 🤔 to dla lansu !
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
19 stycznia 2011 21:56
1. Zasada szmatoholizmu :  Szmat przybywa, a kasy znacznie ubywa. 😎
wątek zamknięty
Też racja ,tylko gorzej jak sprzętu przybywa ,a rodzina pyt po co .Ja akurat nie ma z tym problemu bo wszystko jest w pace w garażu to nie widzą.A u was jak jest ze sprzętem ,też pytają że za dużo i po co tyle?
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
19 stycznia 2011 22:01
Bay na reitforum dość często przewija się żółty, ale wszystko to plotki

Za 2 tygodnie jest Spoga- wtedy poznamy w 100% kolory nowych Eskadronów i Anek  💃
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 22:04
dopiero sie zacznie 🙄
od spogi do czasu jak kolekcja dotrze do polski o niczym innym nie ebdziemy mowic 😂
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
19 stycznia 2011 22:51
Błagam nie piszcie o nowe kolekcji ! Jak pomyślę ile w tych ostatnich miesiącach poszło kas na szmaty to aż mnie portfel boli ..

Swoją drogą właśnie dzisiaj przyszła do mnie derka w pasy z choco-petrol 😉 i opad szczeny jak tak sobie na nią położyłam jeszcze owijki i brillanta  😍
A w drodze jeszcze impulsy sliver i black z black silver copper ..

Wiecie co ja nawet nie chcę podliczać ile to co już mam jest warte (tzn. ile się już na to wydało) bo padnę na zawał  😂 😵
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 22:53
oj tam , bedzie kto co kupi i co komu się podoba, kto nad czym myśli itp 😉 

no ale my tym żyjemy 🙂

Czy wy też tak macie że jak zaczynacie gadać o szmatach , i nagle nikogo niema ?  😂

i ostatnio koleżanka mi mówi
-" po co ci tyle czapraków , przecież wszystkie takie same "
a ja na to :
- " nie takie same !! "
koleżanka:
-" no dobra różnią się tylko kolorem "

😵 😵 
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 22:56
Haha .. juliadna padłam 😁
Mój Łukasz jak dzisiaj zobaczył cenę na derce 450zł to aż się za głowę złapać a ja "kochanie ale ja zapłaciła 360zł z wysyłką " - to myślałam, że mnie wzrokiem zabije  😁
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 22:58
hahah ,ja zawsze mamie to wmawiam :P że zapłaciłam mniej

przeważnie mylą mi się cyferki   😁 😁
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 22:59
hahaha Medzik, Twoja konwersacja wygrała 😀
w drodze do mnie jest cotton terra. i być może będzie black  👀 myślę intensywnie nad choco... a z nowej kolekcji mam zamiar się ograniczyc. chyba ze zrobia remake jakiejs kultowej. ale szczerze? modle sie zeby tym razem nic mi sie nie spodobalo  🙇
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 23:02
u mnie już copper 😍

na to wszytsko powinna wejść fin   😁
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 23:03
pół roku temu też wszyscy , zeby nie była ładna to zaoszczędzę trochę kasy i ciach a nagle wszyscy wstawiają to
a to czapraki , a to derki - zawsze tak jest na początku sobie wmawiam , nie nie podoba mi nie a później biednę do sklepu z myślą czy jeszcze są ...

Tylko chory na szamtoholizm wie jak to jest być szmatocholikiem ! - tak tak wiem jestę wybitna w stwierdzeniach  🤦
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 23:05
przepraszam bardzo. jak tylko zobaczylam kolory kolekcji green-navy to wiedzialam ze portfel bedzie plakal 🙁 a petrola praktycznie wcale mi sie nie podobala. wiec mam nadzieje ze te nowe tez mi sie nie spodobaja 😀
wątek zamknięty
Jeżeli będzie różowy i szary to wyjeżdżam do Afryki, na wielbłądzie już nie będzie tak efektownie wyglądać.
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 23:16
Jeżeli będzie różowy i szary to wyjeżdżam do Afryki, na wielbłądzie już nie będzie tak efektownie wyglądać.

Presja zabieram się z Tobą ! ale nie dla tego że różowy i szary tylko żeby już nic nie kupić  😁

Powiem Wam (nie to że się chwalę czy coś) ale u mnie przez dwa lata patrząc na porównanie wydatków na koncie to już jest kwota czterocyfrowa wydana na szmaty 😵 to jest naprawdę choroba! Czasami sobie żartuję że gdyby sprzedać wszystko co mam byłoby na konia  🤔wirek:

EDIT:

Zdjęcie derka double fleece + brillant creme + owijki creme i choco
wątek zamknięty
Nafukany Czardaszko w komplecie petrol 😉

*Na swoją obronę dodam, że marzył mi się jakiś wesoły kolor po "stypie" z granatami, czerniami i brązami z mojej pace. No to mam  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.