Końska rewia mody cz. V (2011)
sei tu powinna łezka choco być
http://patatajsklep.pl/potnik-cotton-eskadron-jesien-zima-2010-wzor-p-665.html ale nie wiem czy naprawdę jest czy to kwestia braku aktualizacji strony, w każdym razie zapytać warto 😎
wątek zamknięty
etosha, Eskadron wine jest bardziej czerwono-bordowy
wątek zamknięty
kodusiowata, dzięki :kwiatek: tylko szkoda że taka cena 🤔 po tym jak brałam od minerwy za 95 to aż serce boli 😵 swoją drogą nie pytałam jej jeszcze czy dałoby radę ściągnąć sr choco.
pokaż zdjęcia milki na koniu 🙂
wątek zamknięty
To pomyśle jeszcze nad derką śliwką.
wątek zamknięty
To pomyśle jeszcze nad derką śliwką.
nie mysl tylko bierz, bedzie super wygladac 😜
wątek zamknięty
Myślę ,że tak wezmę śliwkę tylko potrzebuje M"i nie wiem czy trafie .Bo przeważnie są L,chociaż też może być.
wątek zamknięty
etosha ale jak przecieki mówią nowa kolekcja będzie jagoda/żółty to może warto poczekać i zobaczyć jaki to kolorek bedzie 🙂
edit; chodzi o eskadrona
wątek zamknięty
Na reitforum nikt nic nie wyłapał apropos nowej kolekcji? Kurcze ja tam się w ogóle nie orientuję, a przecieki poważniejsze powinny sie powoli pokazywać. Jagoda i żółty = średnio. Ciekawe jaka druga będzie.
wątek zamknięty
To piękna kolekcja.Ciekawa jestem jakie będą pady i derki dralon.
wątek zamknięty
Laski ten zielony to stary Army, były dwa. W szmatoholikach są tylko te nowe.
wątek zamknięty
Bay, same spekulacje i życzenia na reitforum. na razie żadnych poważnych przecieków 😉 sporo osób obstawia remake starych kolekcji. tak jak to miało miejsce teraz.
wątek zamknięty
Ja sie boje, bo zamówiłam ostatnio dralona, a w marcu kolejna kolecja.. czy wytrzymam i nic z tego nie kupię? Na bank nie 🤔wirek:
wątek zamknięty
To jest problem z tym szmatoholizmem,że ciągle przybywa różnych rzeczy pomimo,że używa się kilku sztuk,a reszta leży sobie na stercie nowa.I co robić z tym?
wątek zamknięty
gablotki i muzeum😀
taki moj ambinty plan 😂
wątek zamknięty
ja aktualnie trzymam w szafie, bo po pierwsze błoto, po drugie, bo ludzie stwierdzili, że jak tak można, jestem chora itp itd i zaczęli o mnie puszczać mega złośliwe plotki. wypominają mi każda kupioną rzecz, a jak nie daj boże firmowa... bo przecież niemożliwe, że wolę zapłacić więcej i mieć sprzet przez dłuższy czass niż pół roku... 🤔 to dla lansu !
wątek zamknięty
1. Zasada szmatoholizmu : Szmat przybywa, a kasy znacznie ubywa. 😎
wątek zamknięty
Też racja ,tylko gorzej jak sprzętu przybywa ,a rodzina pyt po co .Ja akurat nie ma z tym problemu bo wszystko jest w pace w garażu to nie widzą.A u was jak jest ze sprzętem ,też pytają że za dużo i po co tyle?
wątek zamknięty
Bay na reitforum dość często przewija się żółty, ale wszystko to plotki
Za 2 tygodnie jest Spoga- wtedy poznamy w 100% kolory nowych Eskadronów i Anek 💃
wątek zamknięty
dopiero sie zacznie 🙄
od spogi do czasu jak kolekcja dotrze do polski o niczym innym nie ebdziemy mowic 😂
wątek zamknięty
Błagam nie piszcie o nowe kolekcji ! Jak pomyślę ile w tych ostatnich miesiącach poszło kas na szmaty to aż mnie portfel boli ..
Swoją drogą właśnie dzisiaj przyszła do mnie derka w pasy z choco-petrol 😉 i opad szczeny jak tak sobie na nią położyłam jeszcze owijki i brillanta 😍
A w drodze jeszcze impulsy sliver i black z black silver copper ..
Wiecie co ja nawet nie chcę podliczać ile to co już mam jest warte (tzn. ile się już na to wydało) bo padnę na zawał 😂 😵
wątek zamknięty
oj tam , bedzie kto co kupi i co komu się podoba, kto nad czym myśli itp 😉
no ale my tym żyjemy 🙂
Czy wy też tak macie że jak zaczynacie gadać o szmatach , i nagle nikogo niema ? 😂
i ostatnio koleżanka mi mówi
-" po co ci tyle czapraków , przecież wszystkie takie same "
a ja na to :
- " nie takie same !! "
koleżanka:
-" no dobra różnią się tylko kolorem "
😵 😵
wątek zamknięty
Haha .. juliadna padłam 😁
Mój Łukasz jak dzisiaj zobaczył cenę na derce 450zł to aż się za głowę złapać a ja "kochanie ale ja zapłaciła 360zł z wysyłką " - to myślałam, że mnie wzrokiem zabije 😁
wątek zamknięty
hahah ,ja zawsze mamie to wmawiam :P że zapłaciłam mniej
przeważnie mylą mi się cyferki 😁 😁
wątek zamknięty
hahaha Medzik, Twoja konwersacja wygrała 😀
w drodze do mnie jest cotton terra. i być może będzie black 👀 myślę intensywnie nad choco... a z nowej kolekcji mam zamiar się ograniczyc. chyba ze zrobia remake jakiejs kultowej. ale szczerze? modle sie zeby tym razem nic mi sie nie spodobalo 🙇
wątek zamknięty
u mnie już copper 😍
na to wszytsko powinna wejść fin 😁
wątek zamknięty
pół roku temu też wszyscy , zeby nie była ładna to zaoszczędzę trochę kasy i ciach a nagle wszyscy wstawiają to
a to czapraki , a to derki - zawsze tak jest na początku sobie wmawiam , nie nie podoba mi nie a później biednę do sklepu z myślą czy jeszcze są ...
Tylko chory na szamtoholizm wie jak to jest być szmatocholikiem ! - tak tak wiem jestę wybitna w stwierdzeniach 🤦
wątek zamknięty
przepraszam bardzo. jak tylko zobaczylam kolory kolekcji green-navy to wiedzialam ze portfel bedzie plakal 🙁 a petrola praktycznie wcale mi sie nie podobala. wiec mam nadzieje ze te nowe tez mi sie nie spodobaja 😀
wątek zamknięty
Jeżeli będzie różowy i szary to wyjeżdżam do Afryki, na wielbłądzie już nie będzie tak efektownie wyglądać.
wątek zamknięty
Jeżeli będzie różowy i szary to wyjeżdżam do Afryki, na wielbłądzie już nie będzie tak efektownie wyglądać.
Presja zabieram się z Tobą ! ale nie dla tego że różowy i szary tylko żeby już nic nie kupić 😁
Powiem Wam (nie to że się chwalę czy coś) ale u mnie przez dwa lata patrząc na porównanie wydatków na koncie to już jest kwota czterocyfrowa wydana na szmaty 😵 to jest naprawdę choroba! Czasami sobie żartuję że gdyby sprzedać wszystko co mam byłoby na konia 🤔wirek:
EDIT:
Zdjęcie derka double fleece + brillant creme + owijki creme i choco
wątek zamknięty
Nafukany Czardaszko w komplecie petrol 😉
*Na swoją obronę dodam, że marzył mi się jakiś wesoły kolor po "stypie" z granatami, czerniami i brązami z mojej pace. No to mam 😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.