Końska rewia mody cz. V (2011)

Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
19 stycznia 2011 16:07
xxagaxx - chyba wezmę w takim razie impulsa mittelblau i komp. stripe in + owijki, choć impuls black i silver pasowałyby mi do dralonu black/silver/copper 😉
wątek zamknięty
🚫 izunia od cb dostałam dwie wiadomości obie przeczytane.
wątek zamknięty
Medziik sama musisz się zdecydować 🙂 ten black też kuszący, ja bym odpuściła na twoim miejscu ESy bo je bez trudu kiedyś tam dotaniesz jak będziesz miala ochotę. A pod niektórymi siodlami (czy na niektórych koniach) wyglądają jak derki 😉
Silver dla mnie jest brzydki, taki nijaki, dziwny kolor. zastanów się nad mittelblau i blackiem 😉
wątek zamknięty
sei do mnie właśnie doszła łezka deepblue więc moge Ci jutro na rudego zarzucić i udokumentować🙂

a co do brązowego sprzętu ja mam dwa w jednym i jasny i czekolade i do rudego za nic bm nie wymieniła

tylko pusliska musze pod kolor dopasować jeszcze🙂

Mogłabyś zdradzić jakiej firmy jest napierśnik na zdjęciu?

nie cytuj zdjec! 😤
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 16:16
Medziik sama musisz się zdecydować 🙂 ten black też kuszący, ja bym odpuściła na twoim miejscu ESy bo je bez trudu kiedyś tam dotaniesz jak będziesz miala ochotę. A pod niektórymi siodlami (czy na niektórych koniach) wyglądają jak derki 😉
Silver dla mnie jest brzydki, taki nijaki, dziwny kolor. zastanów się nad mittelblau i blackiem 😉

Chyba masz rację .. właśnie poprzeglądałam parę stron apropos Es i bardzo dużo jest ich dostępnych i DL i VS
Impulsa Mittelblau już zamówiłam zastanawiam się tylko teraz jakiego drugiego zamówić 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
19 stycznia 2011 16:17
Medziiik mittelblau jest cudny i silvergrey 🙂
wątek zamknięty
**Ola** kupiłam go w koniku na targach w Poznaniu
i z tego co pamiętam to ten
http://www.okser.pl/busse-napiersnik-windsor-p-756.html

SrokateSzczęście
model przechodzi rekonwalescencje więc w najbliższym czasie ciężko będzie cos uwiecznić🙁
wątek zamknięty
Ola nie cytuj zdjęć!!  🤬 🤬 🤬

Medziik no pomyśl na spokojnie 😉 Rosa to standard, jest cudna ale dostępna 😉 Pomyśl co Ciebie najbardziej ucieszy, zastanów się nad blackiem 😉
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 16:29
xxagaxx - wiesz ja tylko nigdzie nie mogę znaleźć tego impulsa silver czy black na koniu 🙁 , a co do impulsa Mittelblau to wiesz może jaka to kolekcja ?
wątek zamknięty
nie wiem z jakiej kolekcji jest mitelblau ale ze starej 🙂 a black hmm no jak black jak czarny czaprak 😉😉
wątek zamknięty
Pomóżcie > : czy jemu będzie ładnie w brillancie rosa?
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 16:38
xxagaxx - nie nie koniecznie "black jest jak czarny czaprak" 😉 bo negro impuls niby też czarny ale wcale taki czarny nie jest xD .. nie wiem patrzę i na silvera i na blacka i nie mogę się zdecydować  😁

Geronimoo - będzie  😍!
wątek zamknięty
Geronimoo jak najbardziej  😁 . I jeszcze owije pod kolor i szał  😜 .
wątek zamknięty
No właśnie chcę zainwestowac, tyle, ze trzeba jeszcze gdzies znaleźc taki komplet  😁
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 16:42
Geronimoo - owijki były w ogłoszeniach chyba wystawiane przez Fin, a czaprak masz w mustangu  😉
wątek zamknięty
Medziiik - dziękuję  😍
wątek zamknięty
Dawajcie jakieś foty na swoich koniuchach bo coś jakoś czuje niedosyt  😜 . Jak myślicie czy chilli cotton pasowałby do konia typowej krowy ?  🤣
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
19 stycznia 2011 16:49
Srokate Szczęście, a czemu nie 😉 Myślę, ze fajnie by wyglądał.
wątek zamknięty
owijki fin to ja mam  🙂
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 16:55
SrokateSzczęście - na srokacza to raczej bardziej stonowane choć w sumie nie wiem .. zależy czy Tobie się podoba 😉
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
19 stycznia 2011 17:00
Medziiik jeśli wahasz się pomiędzy silverem a blackiem, to bierz black. Czysta klasyka  😉
wątek zamknięty
Medziiik no tak właśnie myślałam... Np. Olimpia Blue ankowa i lavender DL wyglądają świetnie na nim... A w ogłoszeniach widziałam PD Chilli i się zastanawiam bo tanio  😉 .
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 17:12
Wiecie co .. ja to mam dzisiaj jakiegoś cholernego pecha ..

Dery nici nie kupiłam bo mi w stacjonarnym sprzątnęli to i tak samo z impulsem mittelblau  😵 ja tych ludzi od aktualizacji chyba pozabijam  👿
wątek zamknięty
Ja miałam to samo z choco-petrol'em w końcu sobie darowałam  🤔wirek: . Teraz tak gapię się na ebajutku na lightblue PD oraz marzipana.... I szukam mojego coriandera  👀 .
wątek zamknięty
Ja to bym taaak chętnie marzipana dorwała... :/ Już od pewnego czasu mi sie śni po nocach, bo się oczywiście za późno obudziłam. A że chcę SR to mam pod górkę...
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
19 stycznia 2011 17:27
ja tych ludzi od aktualizacji chyba pozabijam  👿

Ja też 🤔
Zamówiłam kilka rzeczy- były na stronie. Dostałam maila po kilku godzinach, że jednak wyprzedane. Naprawdę ułatwiliby klientom życie, gdyby aktualizowali informacje o dostępności produktów
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 17:28
wątek zamknięty
A ja myślę nad rosą dla siwego albo rudego... ale to chyba będzie zbyt słodko jak dla siwego a dla rudego chyba nie będzie pasowac taki komplet  🙄
wątek zamknięty
19 stycznia 2011 17:36
pianissima2003 - na siwym będzie szał  😍, a na rudym brzydko rosa też nie wygląda 😉

edit: tu masz rose na kasztanie [[a]]http://pferdetrends.jimdo.com/eskadron/fr%C3%BChjahr-sommer-2005/rosa-schlamm/[[a]]
wątek zamknięty
oj on za bialy na taki komplecik chyba... a rudy calkiem, calkiem...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.