Końska rewia mody cz. V (2011)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 stycznia 2011 20:49
kodusiowata o nie pingwiny przepieknie wyglądają w brązach 😜 i jeszcze do tego brazowe oficerki ujezdzeniowe CUDO!
ostatnio w niemczech chyba zreszta moda na brazy w pingwiniarkim swiatku... 👀

aga wkoncu sie w czyms niezgadzamy jezeli chodzi o szmatki 😁
wątek zamknięty
Aga nie nie nie. O ile brąz nieźle wygląda w połączeniu ze skokówką i na skokowych zawodach to do ujeżdżenia odpada. Pingwin musi być klasyczny, musi mieć czarny sprzęt, biały czaprak, czarny frak i białe bryczesy. Przynajmniej jak dla mnie 😀

Aniby czemu?? czemu ma być tak jak jest to powszechnie uważane?? bo skokówka ok a ujeżdżeniówka bee? Nie raz były na revolcie zjdęcia dresiarzy w brązie na międzynarodowych zawodach i dla mnie to był pełen szał. Jak będzie mnie stać kiedyś na nowe siodło ujeżdżeniowe (bo teraz szkoda mi kasy) to na bank kupię sobie brązowe.

Zairka trzeba to zaapisać 😉

sei ja Ci tego nie piszę bo mam ochotę Ci do kieszeni zaglądać i wyliczać czy inwestujesz w siebie i konia czy w swoje widzi mi się. Po prostu tak ostudzam zapał 😉 Bo naprawdę to sporo kosztuje.
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
18 stycznia 2011 20:55
To jest po prostu moja opinia, nie lubię brązowych ujeżdżeniówek i już. Może to i lepiej  😁
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 stycznia 2011 20:55
mam możliwość kupienia cottona deepblue i black. nie mam ogólnie ciśnienia na któryś, ale chyba się skuszę na jeden. który lepszy dla rudego? ostatnio pozbyłam się granatu nightblue bo nie przypadł mi do gustu...

xxagaxx, spoko ja tego tak nie odebrałam 😉 po prostu wiem jak to było u mnie. ogłowie było czarne. w siodle jeździłam pożyczony. trafiła się okazja kupienia używki fajnej, akurat brązowej to wzięliśmy (5/6 lat temu). i dopiero rok czy dwa lata temu dorobiłam się brązowego ogłowia  😁
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
18 stycznia 2011 20:56

sei ja Ci tego nie piszę bo mam ochotę Ci do kieszeni zaglądać i wyliczać czy inwestujesz w siebie i konia czy w swoje widzi mi się. Po prostu tak ostudzam zapał 😉 Bo naprawdę to sporo kosztuje.

To chyba było do mnie  😉 . Rozumiem o co Ci chodzi i masz rację, ale naprawdę trudno się ogarnąć widząc ten cały sprzęt...  😉
wątek zamknięty
[quote author=xxagaxx link=topic=41891.msg860276#msg860276 date=1295383947]

To chyba było do mnie  😉 . Rozumiem o co Ci chodzi i masz rację, ale naprawdę trudno się ogarnąć widząc ten cały sprzęt...  😉
[/quote]

to ciebie też 😉 ale i do sei co napisała wcześniej 😉 Nie chciałam żeby tu wyszło nie wiadomo co zaraz 😀😀
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 21:04
Dla mnie najpiękniej ciemny brąz - czekoladka wygląda na takim odcieniu kasztana jakiego ma sei. Czarny nie wyglądałby na nim źle ale brąz to jest to!  😍
wątek zamknięty
a ma ktoś zdjęcia brązowych ujeżdżeniówek?? W sensie zdjęcia z jakiś zawodów. Ktoś je wklejał ale nie wiem w jakim wątku  🤔wirek: 🤔wirek:
wątek zamknięty
Aga nie nie nie. O ile brąz nieźle wygląda w połączeniu ze skokówką i na skokowych zawodach to do ujeżdżenia odpada. Pingwin musi być klasyczny, musi mieć czarny sprzęt, biały czaprak, czarny frak i białe bryczesy.

bluźnisz 😉 gdybym nie miała na co wydawać pieniędzy sprawiłabym sobie sprzęt w brązie. Wyobraźcie sobie na czworoboku frak i buty koloru ciemnej czekolady, no może fraczek kapkę jaśniejszy 💘
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 21:09
Oj tam oj tam. O gustach się nie dyskutuje  😎
wątek zamknięty
sei
Deepblue mim zdaniem, jest tak ciemny że wygląda jak czerń.
Co nie zmienia faktu, że na kasztanach prezentuje się super:

wątek zamknięty
Wg mnie najlepiej wyglądają skarogniade w brązach i to jeszcze of cors w takiej ciemnej czekoladzie. No i skoczki też mi się lepiej widzą niż uj w brązach 😉
wątek zamknięty
moja trenerka ma brązową ujeżdżeniówkę Prestige, na kasztana, gniadą i siwego. Obłęd  💘
wątek zamknięty
ja na rudziak już never ever nie włożę czarnego sprzętu
wątek zamknięty
ja mam ciemno brązowy osprzęt na gniadego i wygląda superrrr   🙂

siwki w brązach mi sie osobiście nie podobają ...
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
18 stycznia 2011 21:23
standardowo, zdjęcie sprzed prawie dwóch lat ale nie mam przy sobie lepszych, które w miarę oddają jego maść:

na lato robi mu się więcej brązowych pasemek w grzywie i ogonie. 😉
spasuje mu w brązie ?  😉
wątek zamknięty
Mleczne siwki w czekoladowym brązie są cudne

Ja dla swojej gniadej (ale takiej raczej ciemniejszej) dobrałam komplet w odcieniu london i jest super  😜

Felinka
Moim zdaniem jeśli już to jasny brąz
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 21:28
Dla mnie najpiękniej ciemny brąz - czekoladka wygląda na takim odcieniu kasztana jakiego ma sei. Czarny nie wyglądałby na nim źle ale brąz to jest to!  😍

masz plus  😁

armara, super na tym zdjęciu to wygląda. ale przez to, że on (deepblue) taki ciemny. mam dylemat  🤔wirek: bo czarny to czarny  😵

forta, amen. ja też nigdy więcej czarnego sprzętu. ewentualnie ogłowie. ale siodło niet. mój pade ma czarne siodło. jest ok. ale moja skokówka jest 'zrośnięta' z rudym  😁

felinka, w czekoladowym byłoby fajnie, ale przy ogłowiu to jakies kontrastowe podszycie obowiazkowo wtedy 😉

a siwki w czekoladzie to też zupełny już jak dla mnie obłęd w ciapki  😜
wątek zamknięty
armara oj nie 😀😀 Ja jestem przeciwniczką jasnego brązu. Nie widziałam jeszcze kompletu który by mi się podobał. Na żadnej maści. Jasny brąz kojarzy mi się z kupą niemowlaka (bez obrazy) albo inną, ale tego na forum pisać nie będę.
wątek zamknięty
sei
Sęk w tym, że on wygląda w zasadzie jak czarny  🤔wirek:
Tu ten sam koń w depblue

wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
18 stycznia 2011 21:30
gdyby nie to, ze mam czarne oficerki, to wlasnie zamawialabym brazowe siodlo... ale poki co nie ma widokow na nastepne oficerki wiec darowalam sobie... moze i dobrze, no bo jak by wygladal taki kon w brazowym rzedzie?

jakos ciezko mi sobie to wyobrazic...
ale jakbym miala kasztana to na bank caly bylby ubrany w brazy... tak jak idealnie jest to u Agrosa Forty!
wątek zamknięty
Disco - mi rodzicielka obiecała, że jak się zagram na MEJ to dostanę na Rudego brązowy osprzęt.  Miałam w pewnym momencie strasznie parcie na ten kolor i kompletnego "zajoba"  🤔wirek: Na całe szczęście mi przeszło bo byłaby to dość droga zachcianka  😉
wątek zamknięty
xxagaxx
A takie ?

Nie brałam czekolady, bo uważałam, że z ciemnogniadym (zimą gorzka czekolada) koniu najzwyczajniej się zleje.
wątek zamknięty
kujk ładnie by wyglądał 🙂 ale w ciemnym brązie. Ja mojego uwielbiam w brązie:

aramara mnie nie przekonasz. Dla mnie na żadnym koniu nie wygląda to ładnie. Ten brąz jeszcze bym przeżyła z twojego zdjęcia. U nas na pomożu startował taki piękny siwy koń, cały w osprzęcie london, kurcze patrzeć nie mogłam.
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 21:35
http://picasaweb.google.com/s.szczesna/ZOBBogusAwice10#
zdjęcia z ogólnopolskich w bogusławicach. co 2 kon w brązowym siodle. niekoniecznie w brazowym oglowiu czy ochraniaczach aczkolwiek sa i takie 😉

ja mam brązowe siodło i cały czas jeździłam w czarnych butach do tego. dopiero teraz udało mi się zmienić. ale jakiejś tragedii nie odczuwałam względem tego połączenia kolorystycznego  😡

armara, dzięki raz jeszcze  :kwiatek: normalnie decyzja życia co do koloru  😂

dla mnie brązowy osprzęt jaki wchodzi w grę to czekolada albo z wiśniowym 'połyskiem' 😉
wątek zamknięty
mi sie strasznie podoba kolor siodła jaki ma mój konio  😍
co do ogłowia też zmieniłam na ciemny brąz

na początku byłam za czarnym ale teraz nawet ochraniaczki mamy brązowe 😉

a jasny osprzęt jest dla mnie po prostu bleeeee

mam nadzieje że widać 🙂
wątek zamknięty
O mamo jak mi moj szarak zamieni sie w mlecznobialego to taki czekoladowy brazik cudo  😍
Zawsze chcialam miec czekoladowy sprzet,nawet mama ostatnio na widok czekoladowej tanzelki ''spojrz jaka sliczna''  😁
Pamietajcie ze do brazowego siodla nie wszystkie kolory szmat pasuja  😉
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 21:45
mnie tam pasują wszystkie 😉 jaki kolor niby do brązowego siodła nie pasuje?
wątek zamknięty
sei do mnie właśnie doszła łezka deepblue więc moge Ci jutro na rudego zarzucić i udokumentować🙂

a co do brązowego sprzętu ja mam dwa w jednym i jasny i czekolade i do rudego za nic bm nie wymieniła

tylko pusliska musze pod kolor dopasować jeszcze🙂

wątek zamknięty
Misia no właśnie podaj przykład?? Bo ja mam sporo różnych szmat i nie uważam zeby traciły na tym ze mam brązowy osprzęt.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.