Końska rewia mody cz. V (2011)

Livia   ...z innego świata
18 stycznia 2011 20:02
Hm, to może Army? Wydaje mi się, że mógłby to być ten 🙂
wątek zamknięty
po kolei
Chocolate; Brown; Coffee; Mocca; Walnut; Khaki; Sand; Off-White; White
Cognac; Army; Graphite; Black; Navy; Rookblauw; Lake Blue; Light-Blue; Babyblauw

Zdjęcie pojawiło się w tym wątku wcześniej.

Może to Coffe, Mocca lub jak duża ilość trawy w kupie to może Army?  😉
wątek zamknięty
napewno nie army, strzelam w mocce
wątek zamknięty
coś jak ten na dole 2 po lewej? podpisany byl jako army ten na zdj, w wątku produkty anky

mój jest najbardziej podobny do tego 2 po lewej.

army to typowo zielony, a to jest taki brąz z połyskiem zielonym tak mniej więcej
a może to coffee? ma ktoś fotki koloru mocca?

😁
wątek zamknięty
To Army ze zdjęcia Pumy. A dziwne, w szmatoholikach wygląda zupeeełnie inaczej...
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:08
Mnie też wydaje się, że jak zielony, to Army. Tylko foto może lepiej zrobić na dworze jutro? To się wyjaśni 😉
wątek zamknięty
nirv, mam tą kamizelkę (niestey M-ka jest już na mnia za mała...), będziesz z niej bardzo zadowolona!
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
18 stycznia 2011 20:15
NIrv c kolwiek by to nie było natym foto wyglada wstretnie 😉 znajac Ciebie zaraz pojdzie na odstrzał 😉

właśnie wyciągnełam czapraki z pod mojego pieseczka 😉 i sie obraził chłpak 😁
wątek zamknięty
ZA ES mam ochotę CIę udusić bo sama bym chciała go jeszcze gdzieś dorwać a nie ma już nigdzie VS!!!!!!!!😉 ale walnut jest fuuuuuuj!!
wątek zamknięty
Nirv, to jest Army Green, nie Army  😉  pamietacie taka stronke holenderską z padami Anky? Nie moge jej teraz znaleźć, ale tam te kolory były jako dwa różne.
wątek zamknięty

z lampą i bez.

niestety kamizelka to S, aczkolwiek moja przyjaciółka się nią pewnie zaopiekuje  😁

Azbuka, ta strona już nie istnieje 🙁
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
18 stycznia 2011 20:20
na tych po lewej wygląda jak zupełnie inny pad niż ten po drugiej stronie.
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:21
ZA ES mam ochotę CIę udusić bo sama bym chciała go jeszcze gdzieś dorwać a nie ma już nigdzie VS!!!!!!!!😉 ale walnut jest fuuuuuuj!!

wiem że nie ma bo szukałam go zaraz po tym jak Sierra objawiła go na forum 😉 i był juz tylko 1 DL 🙄
mimo że na stronkach wszedzie pokazuje że jest dostepny... no i nigdzie teznie pisza że opcja z herbami kosztowała prawie 200zł a nie 150 😉
wątek zamknięty
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
18 stycznia 2011 20:21
mam cottona greena  😍 ! myślałam, że zbliżam się do końca szmatouzależnienia, ale ni cholery, stwierdziłam, że wstyd się pokazać w greenie/navy, bez dralonu do tego (pomimo, że u nas dralon to kieca weselna).  😂 Co z tego, że dralon praktycznie mi nie potrzebny.  😵

Najgorsze jest to, że wpadłam na pomysł, żeby wymienić osprzęt na ciemny brąz, taki jak veredusy... błagam powiedzcie, że na czekoladowym gniadym będzie to wyglądać przeobleśnie, i w czarnym nudnym jest okej !
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
18 stycznia 2011 20:23
mocca

fot z bokt.nl
wątek zamknięty
Zairka ale mnie nie zależy na tym herbie. Ja chce takiego czarnego ESa !!!!!!!! Tobie do groty pasować nie będzie  😁 😁 Poczekam aż się ktos będzie chciał z nim rozstać bo nie wiem gdzie miałabym go znaleźć.

Znamy w ogóle jakieś sklepy internetowe w niemczech oprócz calevo?? Bo oni też kurde muszą gdzieś takie ESY, eskadrony zamawiać ;/;/
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
18 stycznia 2011 20:23
Felinka pocieszę cię - dla mnie dla gniadoszka najlepsza jest klasyczna czerń. Spokojnie, ale i elegancko. Brąz ci niepotrzebny 😉
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:24
Felinka, as you wish... Na czekoladowym gniadym będzie to wyglądać przeobleśnie, w czarnym nudnym jest okej 😉

Nirv, to faktycznie chyba ten Army Green 🙂 ale fakt, że kolor nie powala, przynajmniej dla mnie nie ma szału 🙂
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
18 stycznia 2011 20:26
Felinka według mnie gniadoszom jest ślicznie w brązowym sprzęcie a zwłaszcza czekoladowym
wątek zamknięty
bo zdjęcia po lewej są z lampą, a po prawej bez w ciemnym, ciepłym oświetleniu.
wątek zamknięty
army army a brzydki jak cholera  😁
wątek zamknięty
Zairka, ES piękny!
Nirv wybacz, ale paskudna ta Anka  😁
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:30
Azbuka dostałaś wczoraj moje PW? bo nie mam odpowiedzi :kwiatek:

Felinka broń sie przed zmiana osprzetu, droga impreza a potem przydało by sie jeszcze zmienic oficerki itd 😉 a na gniadym szału nie bedzie 😁

Aga co do walnuta zobaczymy jak bedzie wyglądał na czarnej zołzie 😀iabeł:
a co do czarnucha, to ma u mnie dozywocie nawet jak na Grocie bedzie brzydko (ale watpie że tak bedzie 😉), a co do niemieckich sklepow to wątpie... no chyba ze maja na stanie bo tych czaprakow nie ma juz w hurtowniach 🙁
wątek zamknięty
Gniady w brązowym osprzęcie wygląda pięknie 😀😀

Zairka mi się kare konie w czarnym nie podobają, i nie mówię tego bo chcę czaprak od Ciebie wydębić. To się zlewa i wygląda po prostu nijak. A Walnut dla mnie jest okropny sam w sobie, niezależnie od konia.
A co do sklepów, ja wiem ze w hurtowniach nie ma ale ja się pytałam w ogóle o sklepy, bo innego niż Calevo nie znam. A muszą mieć przecież jakieś inne. Na ebayu praktycznie nie ma ES ;/
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:34
Kodusiowata, Livia - kocham was, ale najgorsze jest to, że ubrałam go w brązowy osprzęt i poległam, po prostu język mi wisiał do ziemi i się o niego potykałam, więc potrzebuję kogoś kto mnie otrzeźwi ! Bo w czarnym troszkę mnie nudzi, jeszcze cholera widzę Grociszcze Zairki w tym brązowym i... AAA !!!  😵

Zairka, nie oficerki brązowe mi nie leżą - ale sęk w tym, że mój strasznie mi się w brązowym podoba, bo ma taką nieogarniętą maść,  a wcale, wcale go nie potrzebuję...

revolta mnie dobija. to koniec.
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:37
Ale fakt faktem brązowa skóra jest miększa od czarnej. Nawet ten sam model tej samej firmy 🙂
wątek zamknięty
Felinka ale brązowy osprzęt oznacza mega spore wydatki, zastanów czy Cię stać. Ja miałam o tyle dobrze ze kupiłam siodło PRZYPADKIEM brązowe, i tak się tego trzymam. I nigdy w życiu nie pójdę w czerń. Chyba ze trafię w sym życiu na karego konia, bo tej maści w brązie znieść nie mogę. Tez nie każdy siwy dobrze wygląda.

Ile ja bym dała za brązową ujeżdżeniówkę  😍 😍 No ale nie stać mnie na nowe siodło wiec problem się tu sam rozwiązał 😉
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:44
Aga nie nie nie. O ile brąz nieźle wygląda w połączeniu ze skokówką i na skokowych zawodach to do ujeżdżenia odpada. Pingwin musi być klasyczny, musi mieć czarny sprzęt, biały czaprak, czarny frak i białe bryczesy. Przynajmniej jak dla mnie 😀
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 stycznia 2011 20:47
przecież nie trzeba od razu całego osprzętu zmieniać. można stopniowo 😉
Felinka, pokaż konia to zobaczymy czy mu ładnie by było w ciemnym brązie 🙂

kodusiowata, ja tam bym chetnie kupila brazowa ujezdzeniowke 😉 tylko mało ich używek.
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 20:49
xxAgaxx - wiem, zdaję sobie sprawę, że to w cholerę kasy, a są ważniejsze wydatki. Po prostu brązowy osprzęt odłożę na bok, i powoli będę zbierać, narazie zainwestuję w mój i konia rozwój...
fakt faktem brązowa ujeżdżeniówka  😜 😜 😜 odpowiednio dobrany brąz i megaszał !  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.