Końska rewia mody cz. V (2011)
Hm, to może Army? Wydaje mi się, że mógłby to być ten 🙂
wątek zamknięty
po kolei
Chocolate; Brown; Coffee; Mocca; Walnut; Khaki; Sand; Off-White; White
Cognac; Army; Graphite; Black; Navy; Rookblauw; Lake Blue; Light-Blue; Babyblauw

Zdjęcie pojawiło się w tym wątku wcześniej.
Może to Coffe, Mocca lub jak duża ilość trawy w kupie to może Army? 😉
wątek zamknięty
napewno nie army, strzelam w mocce
wątek zamknięty
coś jak ten na dole 2 po lewej? podpisany byl jako army ten na zdj, w wątku produkty anky

mój jest najbardziej podobny do tego 2 po lewej.
army to typowo zielony, a to jest taki brąz z połyskiem zielonym tak mniej więcej
a może to coffee? ma ktoś fotki koloru mocca?
😁
wątek zamknięty
To Army ze zdjęcia Pumy. A dziwne, w szmatoholikach wygląda zupeeełnie inaczej...
wątek zamknięty
Mnie też wydaje się, że jak zielony, to Army. Tylko foto może lepiej zrobić na dworze jutro? To się wyjaśni 😉
wątek zamknięty
nirv, mam tą kamizelkę (niestey M-ka jest już na mnia za mała...), będziesz z niej bardzo zadowolona!
wątek zamknięty
NIrv c kolwiek by to nie było natym foto wyglada wstretnie 😉 znajac Ciebie zaraz pojdzie na odstrzał 😉
właśnie wyciągnełam czapraki z pod mojego pieseczka 😉 i sie obraził chłpak 😁
wątek zamknięty
ZA ES mam ochotę CIę udusić bo sama bym chciała go jeszcze gdzieś dorwać a nie ma już nigdzie VS!!!!!!!!😉 ale walnut jest fuuuuuuj!!
wątek zamknięty
Nirv, to jest Army Green, nie Army 😉 pamietacie taka stronke holenderską z padami Anky? Nie moge jej teraz znaleźć, ale tam te kolory były jako dwa różne.
wątek zamknięty

z lampą i bez.
niestety kamizelka to S, aczkolwiek moja przyjaciółka się nią pewnie zaopiekuje 😁
Azbuka, ta strona już nie istnieje 🙁
wątek zamknięty
na tych po lewej wygląda jak zupełnie inny pad niż ten po drugiej stronie.
wątek zamknięty
ZA ES mam ochotę CIę udusić bo sama bym chciała go jeszcze gdzieś dorwać a nie ma już nigdzie VS!!!!!!!!😉 ale walnut jest fuuuuuuj!!
wiem że nie ma bo szukałam go zaraz po tym jak Sierra objawiła go na forum 😉 i był juz tylko 1 DL 🙄
mimo że na stronkach wszedzie pokazuje że jest dostepny... no i nigdzie teznie pisza że opcja z herbami kosztowała prawie 200zł a nie 150 😉
wątek zamknięty
mam cottona greena 😍 ! myślałam, że zbliżam się do końca szmatouzależnienia, ale ni cholery, stwierdziłam, że wstyd się pokazać w greenie/navy, bez dralonu do tego (pomimo, że u nas dralon to kieca weselna). 😂 Co z tego, że dralon praktycznie mi nie potrzebny. 😵
Najgorsze jest to, że wpadłam na pomysł, żeby wymienić osprzęt na ciemny brąz, taki jak veredusy... błagam powiedzcie, że na czekoladowym gniadym będzie to wyglądać przeobleśnie, i w czarnym nudnym jest okej !
wątek zamknięty
mocca

fot z bokt.nl
wątek zamknięty
Zairka ale mnie nie zależy na tym herbie. Ja chce takiego czarnego ESa !!!!!!!! Tobie do groty pasować nie będzie 😁 😁 Poczekam aż się ktos będzie chciał z nim rozstać bo nie wiem gdzie miałabym go znaleźć.
Znamy w ogóle jakieś sklepy internetowe w niemczech oprócz calevo?? Bo oni też kurde muszą gdzieś takie ESY, eskadrony zamawiać ;/;/
wątek zamknięty
Felinka pocieszę cię - dla mnie dla gniadoszka najlepsza jest klasyczna czerń. Spokojnie, ale i elegancko. Brąz ci niepotrzebny 😉
wątek zamknięty
Felinka, as you wish... Na czekoladowym gniadym będzie to wyglądać przeobleśnie, w czarnym nudnym jest okej 😉
Nirv, to faktycznie chyba ten Army Green 🙂 ale fakt, że kolor nie powala, przynajmniej dla mnie nie ma szału 🙂
wątek zamknięty
Felinka według mnie gniadoszom jest ślicznie w brązowym sprzęcie a zwłaszcza czekoladowym
wątek zamknięty
bo zdjęcia po lewej są z lampą, a po prawej bez w ciemnym, ciepłym oświetleniu.
wątek zamknięty
army army a brzydki jak cholera 😁
wątek zamknięty
Zairka, ES piękny!
Nirv wybacz, ale paskudna ta Anka 😁
wątek zamknięty
Azbuka dostałaś wczoraj moje PW? bo nie mam odpowiedzi :kwiatek:
Felinka broń sie przed zmiana osprzetu, droga impreza a potem przydało by sie jeszcze zmienic oficerki itd 😉 a na gniadym szału nie bedzie 😁
Aga co do walnuta zobaczymy jak bedzie wyglądał na czarnej zołzie 😀iabeł:
a co do czarnucha, to ma u mnie dozywocie nawet jak na Grocie bedzie brzydko (ale watpie że tak bedzie 😉), a co do niemieckich sklepow to wątpie... no chyba ze maja na stanie bo tych czaprakow nie ma juz w hurtowniach 🙁
wątek zamknięty
Gniady w brązowym osprzęcie wygląda pięknie 😀😀
Zairka mi się kare konie w czarnym nie podobają, i nie mówię tego bo chcę czaprak od Ciebie wydębić. To się zlewa i wygląda po prostu nijak. A Walnut dla mnie jest okropny sam w sobie, niezależnie od konia.
A co do sklepów, ja wiem ze w hurtowniach nie ma ale ja się pytałam w ogóle o sklepy, bo innego niż Calevo nie znam. A muszą mieć przecież jakieś inne. Na ebayu praktycznie nie ma ES ;/
wątek zamknięty
Kodusiowata, Livia - kocham was, ale najgorsze jest to, że ubrałam go w brązowy osprzęt i poległam, po prostu język mi wisiał do ziemi i się o niego potykałam, więc potrzebuję kogoś kto mnie otrzeźwi ! Bo w czarnym troszkę mnie nudzi, jeszcze cholera widzę Grociszcze Zairki w tym brązowym i... AAA !!! 😵
Zairka, nie oficerki brązowe mi nie leżą - ale sęk w tym, że mój strasznie mi się w brązowym podoba, bo ma taką nieogarniętą maść, a wcale, wcale go nie potrzebuję...
revolta mnie dobija. to koniec.
wątek zamknięty
Ale fakt faktem brązowa skóra jest miększa od czarnej. Nawet ten sam model tej samej firmy 🙂
wątek zamknięty
Felinka ale brązowy osprzęt oznacza mega spore wydatki, zastanów czy Cię stać. Ja miałam o tyle dobrze ze kupiłam siodło PRZYPADKIEM brązowe, i tak się tego trzymam. I nigdy w życiu nie pójdę w czerń. Chyba ze trafię w sym życiu na karego konia, bo tej maści w brązie znieść nie mogę. Tez nie każdy siwy dobrze wygląda.
Ile ja bym dała za brązową ujeżdżeniówkę 😍 😍 No ale nie stać mnie na nowe siodło wiec problem się tu sam rozwiązał 😉
wątek zamknięty
Aga nie nie nie. O ile brąz nieźle wygląda w połączeniu ze skokówką i na skokowych zawodach to do ujeżdżenia odpada. Pingwin musi być klasyczny, musi mieć czarny sprzęt, biały czaprak, czarny frak i białe bryczesy. Przynajmniej jak dla mnie 😀
wątek zamknięty
przecież nie trzeba od razu całego osprzętu zmieniać. można stopniowo 😉
Felinka, pokaż konia to zobaczymy czy mu ładnie by było w ciemnym brązie 🙂
kodusiowata, ja tam bym chetnie kupila brazowa ujezdzeniowke 😉 tylko mało ich używek.
wątek zamknięty
xxAgaxx - wiem, zdaję sobie sprawę, że to w cholerę kasy, a są ważniejsze wydatki. Po prostu brązowy osprzęt odłożę na bok, i powoli będę zbierać, narazie zainwestuję w mój i konia rozwój...
fakt faktem brązowa ujeżdżeniówka 😜 😜 😜 odpowiednio dobrany brąz i megaszał ! 😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.