Końska rewia mody cz. V (2011)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 stycznia 2011 18:04
Livia, jakie łezki jeszcze do ciebie idą? 🙂

xxxagaxxx, wiem. ze mnie takie bezguście  😂 ale żółty musi być żółty. radosny. wyrazisty  💃

jak będę miała przypływ gotówki to coś czuję że zamówię jeszcze tego lemona exclusive. jest to właśnie taki żółty jak być powinien 🙂
jeżeli nowa kolekcja będzie w takich kolorach jak ktoś tu 'rzucił' to jedynie szary wchodzi w grę. a pewnie i na niego z różową lamówką się nie skuszę.
wątek zamknięty
i druga sprawa... a mianowicie. Zostawic czy sprzedac... co prawda wystawilam go na sprzedaz ale jakos mam mieszane uczucia. Do tego kompletu mam jeszcze nauszniki(ale ruda marchewa ma zdecydowanie za duuuuze uszy xD )
wątek zamknięty
natt bardzo ładnie ten kolor wygląda na rudej, ale jak dla mnie szału nie ma 😉 Lemon, petrol i Aqua zdecydowanie powalają, tu jest tylko ładnie 😉
wątek zamknięty
http://www.okser.pl/wh-owijki-polarowe-polo-p-3340.html

Jak nazywa się ten kolor drugi od prawej, podobny do Eskadrona nougata? kawowy / fungi (39)?

Hej, mam te owijki- są podobne ale nie identyczne, ale b. b. podobne i np. jak na mój gust to pasują. ja mam nugata impulsa i wg. mnie wygląda to dobrze.
wątek zamknięty
Kastorkowa   Szałas na hałas
18 stycznia 2011 18:08
sprzedać Imo wogule nie pasuje
wątek zamknięty
Kastorkowa nie posiadasz Fire Foxa?? Ta przeglądarka błędy poprawia. Pisze się w ogóle
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
18 stycznia 2011 18:10
sei, lavendery oczywiście 🙂

natt92, sprzedaj, szału nie ma 🙂
wątek zamknięty
a mi się podoba, nie wszystko musi być tak jaskrawe, żeby konia było widać z kilometra. Jest spokojnie ale z klasą  🙂
wątek zamknięty
Natt a moim zdaniem super! Klasycznie i elegancko, nie musi być "szału", żeby było fajnie 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
18 stycznia 2011 18:17
Livia, po co ci tyle tych lavenderów?  😀iabeł:

natt92, kobyła jest piękna, ale ten kolor to absolutny bezszał. ujmuje jej. sprzedaj 😉
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 18:24
sei, a bo kolor mi się podoba 🙂 no i chcę mieć do ciurania coś, co fajnie wygląda i nie będzie mi żal 😉
wątek zamknięty
a mi się podoba, nie wszystko musi być tak jaskrawe, żeby konia było widać z kilometra. Jest spokojnie ale z klasą  🙂

Dokładnie - jak dla mnie elegancko.
Ja już wyszłam z fazy oczojebnej (mam limegreen i gelb) za to teraz doceniam elegancję. Nie zawsze mam ochotę, żeby czaprak pierwsze skrzypce grał.
Jak dla mnie taka zieleń super- szczególnie na kaszta - zielony to kolor dla rudych.
wątek zamknięty
natt z klasą ładnie, ja też mam mieszane uczucia, z jednej strony nie wszystko musi być jaskrawe, ale z drugiej możnaby było zapełnić szafę czymś ładniejszym  😉 .
Ja ostatnio kompletnie szaleję na punkcie polopadu coriander  😍 . Po prostu się zakochałam ... I jeszcze ANKY hortensia i brillant iceblue/mocca  💘 . O boże ja oszaleję przez ten szmatocholizm  🤔wirek: .
wątek zamknięty
ma ktoś adres zagranicznych szmatoholików? potrzebuje najbardziej tych z anky, a generalnie i eskadrona i euro stara jakl by ktoś podrzucił to bym była wdzięczna bardzo!  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
natt92, moim zdaniem w słońcu zmienisz zdanie na temat tego czapraka 😉 Na tym zdjęciu, w tej aurze, na brzydkim szarym niebie wygląda okropnie, smutno, źle.
Przy ładnej pogodzie będzie pięknie 🙂
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
18 stycznia 2011 19:26
Natt - zostaw! Na wiosne i w lecie bedzie super!
wątek zamknięty
kotbury, czy ten kolor nazywa się tak jak mi się wydaje - kawowy / fungi (39)? Jak z ich jakością?

Zairka, możliwe, że po prostu tak wyszło, że trafiłam na Twój okres wysokiego poziomu szmatoholizmu 😀
wątek zamknięty
dzieki equi.dream, a ma ktoś szmatoholików z anky i euro starem?
:kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 19:47
Nirv, ta strona holenderska gdzie były kolekcje Anky już nie istnieje. Nie wiem, czy jeszcze jakaś jest...
wątek zamknięty
oł noł  😕 i co ja teraz zrobię? kupiłam komplet i nie wiem cóż to za kolor  😂  🤔
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 19:52
Wstaw zdjęcie, może ktoś rozpozna 🙂 A jaki kolor w przyblizeniu?
wątek zamknięty
A jak się nazywa kolor? Albo jakieś poszlaki  😉
wątek zamknięty
w przybliżeniu "sraka po zjedzeniu dużej ilości trawy" 😁
wątek zamknięty
18 stycznia 2011 19:55
Jeśli to taki brzydki pomarańczowo-brązowy, to pewnie będzie Cognac 😉
wątek zamknięty
no właśnie nie wiem jak kolor się nazywa ;p

generalnie to kameleon jest straszny! od zielonego takiego typowego khaki, po cos ala schitake?

w zasadzie croopie bardzo trafnie określiła jeden z jego wcieleń ;p

pad i owijki

i kamizelka do niego:
wątek zamknięty
Livia, nie nie, to mocno zielony wpadający w brąz 😉
wątek zamknięty
army green ?
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
18 stycznia 2011 20:01
[quote author=D+A link=topic=41891.msg860059#msg860059 date=1295379832]
http://cgi.ebay.de/Eskadron-Dralon-Abschwitzdecke-yellow-toffee-/150550666587?pt=Pferdedecken&hash=item230d84dd5b

Zobaczcie jaka cena  🤔
[/quote]
😲 😲 😲 blisko 800zł za dralon?

Felinka bardzo dziękuję za odpowiedź  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.