Końska rewia mody cz. V (2011)

to zamiast nowych szmat kup siodlo  😎
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
17 stycznia 2011 20:29
nie mój koń wiec nie muszę 😉 po drugie z tym to jest bardziej złożona sprawa.. a z resztą siodło kosztuje 2-3 tys. a szmata nie
wątek zamknięty
szmata x kilka i jest siodelko  😀
wątek zamknięty
17 stycznia 2011 20:35
wybacz nie będę wyprzedawać już niedostępnych czapraków na siodło dla nie swojego konia (na którym nie wiadomo ilę jeździć będę) co innego gdyby siodło było potrzebne na mojego prywatnego  😎

aktualnie szukam kogoś kto mi może obejrzeć konia, powiedzieć co z moim nie tak dokładnie i ew. dopasować moje poprzez dopchanie itp. a jeśli nie to ew. zamienienie mojego na inne 😉
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 stycznia 2011 20:48
a ja ostatnio wpadłam w mega szał kupowania ... ale nie żałuje  😜
wątek zamknięty
17 stycznia 2011 20:50
myślę że nikt nie żałuje swoich zakupów ew. może tylko żałować czego nie zdążył kupić  😁
wątek zamknięty
myślę że nikt nie żałuje swoich zakupów ew. może tylko żałować czego nie zdążył kupić  😁

chyba ze nie trafisz w rozmiar  👿
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
17 stycznia 2011 20:58
ma ktoś możliwość cyknięcia nici hazelka na koniu z owijkami pod kolor konia, ciemno brązowymi ?  :kwiatek: Mam nici hazela, ale w PL, a zastanawia mnie jak by to wyglądało  🤔 :kwiatek:
wątek zamknięty
17 stycznia 2011 21:00
pianissima2003 - ja mam derki S.M.L.XL i myślisz że teraz np. mnie nie wkurza że XL rarytasu nie założę bo arab się utopi :P?

noen- czemu nie mówiłaś wcześniej niedawno sprzedany hazel został 🙁
wątek zamknięty
a własnie , myszy w stajni dobrały sie do mojej dery nici hazel !  😤 😤
wątek zamknięty
medziik lepiej wieksze niz za male... ja mam derke nici 120 i nie mam jak jej wcisnac bo taki znawca sklepu jezdzieckiego mi sprzedal (na metce dlugopisem bylo napisane ze 125 a dopiero w domu patrze ze to pony) no i nie da sie zwrocic bo zgubilam paragon  😵
wątek zamknięty
Medziik ale chyba to normalne jak kupujesz dery w różnych rozmiarach i nie masz swojego konie i nie wiesz co akurat będziesz jeździc? Więc nie kumam co w tym wkurzającego.

Jak to miło patrzeć na takie rarytasy i nie czerwienić się z zazdrości 😀😀 Bo już je wszystkie mam. Właśnie doszłam do wniosku ze polowanie skończone ;/;/ Bo chwilowo już na nic nie mam ciśnienia, niczego nie szukam :P
wątek zamknięty
17 stycznia 2011 21:17
xxagaxx- tzn. może źle to ujęłam 😉 rozmiary są różne bo różnie kupowane na przestrzeni bardzo różniącej się czasowo więc sumie mnie nic nie wkurza bo założyć można tylko nie ma zbytnio po co bo koń się utopi i derka zbędna jak ma się po ziemi ciągać na arabce 😉 ale że teraz będzie jeszcze wielkolud to już będę mogła i te duże dery zarzucać na konia 😉

wątek zamknięty
a mi się wczoraj na ebayu udało kupić nówkę brillanta copper, chociaż wcale nie miałam teraz zakupów w planach, ale tanio było  💃
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
17 stycznia 2011 21:30
do mnie dotarł komplecik czaprak+ nauszniki black/umbra z herbem 😜 o którym zreszta była chyba strona czy 2 wczesniej

cooperek tez juz niedlugo bedzie u mnie 💃
moze z old petrolem tez sie uda, trzymac kciuki 😅
wątek zamknięty
Azbuka petrol wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu z ebaya! deam 😉

Dzisiaj zaprosiłam do zabawy cottona lavender. Olala wygląda po prostu szałowo 😀 Zdecydowanie bardziej elegancko niż Purple.
wątek zamknięty
zrobiłam zdjęcia moich eskadronow i anky
oraz konia pod plumem
a przez virusa nie mogę ich zgrać na kompa 🙁
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
17 stycznia 2011 23:11
noen- czemu nie mówiłaś wcześniej niedawno sprzedany hazel został 🙁

bo dopiero dzisiaj na to wpadłam  😁 Ale chęci się liczą  :kwiatek:
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
18 stycznia 2011 00:35
Ma któraś z was tę torbę na siodło?
Wygląda imponująco, a jak jest w praktyce?

Będę bardzo wdzięczna za opinie  :kwiatek:
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
18 stycznia 2011 07:23
Edytka, nie widzę tam miejsca na siodło 😉
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
18 stycznia 2011 11:14
Ponoć "komora główna bez problemu pomieści siodło, nawet ujeżdżeniowe". Nie widziałam nigdy tej torby na żywo, więc dlatego jestem ciekawa czy ktoś upchnął do niej ujeżdzeniówkę, buty i kask 🙂
wątek zamknięty
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
18 stycznia 2011 11:52
a ja sobie własnie spróbowałam zwizualizować,jak targać taką torbę z pełnym ekwipunkiem w środku...chyba już wolę popchać pakę 😉
wątek zamknięty
Monny   bez odbioru .
18 stycznia 2011 12:06
Ale w sumie ona jest na kółkach
wątek zamknięty
Macie jakiś pomysł na ładny żółty, słoneczny pad dla Dzionka? Chętnie z owijkami pasującymi. Może być nawet taki wpadający w pomarańcz. Zawsze widziałam go w żółtym, a teraz nie wiem na co się zdecydować. W ANKY banana wyglądał fajnie, ale nie lubię Anek. Help 🙂
wątek zamknięty
a musi być pad??? Bo np. eskadron gelb, flax są cudne 😀😀 idealny żółty. A z Flaxa to i padzior jeszcze dostaniesz 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, nie nie, nie musi być pad 🙂 Czaprak, pad - cokolwiek. W gelba cottona już Dzionka ubrałam i średnio mi się podobał. Jakiś za zimny chyba. Obczaję zaraz te dwa w szmatoholikach.
wątek zamknięty
Gelb to najcieplejszy żółty jaki istnieje 😉 Jest taki hmm niepowtarzalny 😉 a flax też niczego sobie tylko właśnie dla mnie już wpada za bardzo w pomarańcz 😉
wątek zamknięty
Macie jakiś pomysł na jakis fajny komplecik dla tych 2 facetow?? Moja kolekcja nudzi mi się juz i chcialabym cos kupic  🙄

edit: moze to:
http://allegro.pl/eurostar-pad-stripe-in-owijki-brandy-heban-i1404126520.html
?
wątek zamknięty
A jest  coś takiego jak brillant flax 🙂? Bo nie widzę w galerii, tylko cottony i polopady.
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
18 stycznia 2011 12:25
nie ma, jest tylko cotton, polopad i microfaser 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.