Geronimoo na Twoim najbardziej podoba mi się brillant apricot i różowy cotton. Próbowałaś przerabiać bordowego brillanta? Moim zdaniem byłoby o wiele lepiej niż w wersji melange 😉 juliadna, jak to jest, że nieważne jaką szmatkę założysz, i tak najbardziej zachwyca mnie Twój koń... Skąd go kupiłaś? Może być pw 🙂
też się na petrola czaję 🙄 tylko chyba vs jednak... no i petrol jest mniej 'niebieski' niż na zdjęciach minerwy. naprawdę cud kolor. trudny do uchwycenia. kantary miałam okazję macać. wyglądają obiecująco 🙂
nie wiedziałam gdzie to dać, a że sprawa dotyczy czapraka...: http://www.loesdau.de/Schabracke-Cotton,-Eskadron.htm?websale7=loesdau&pi=56956&ci=05-schabracken eskadronki w bardzo fajnych cenach. Przesyłka do Polski za 20 euro ale zamawiałabym razem z koleżankami, więc na jedną os. wychodzi tanio. Jedna z moich koleżanek ma wątpliwości, czy nie oszukują ani nic. Czy ktoś zamawiał coś z tej strony? Czy szybko doszły rzeczy? Z góry dzięki i jeśli nie ten wątek, to bardzo, ale to bardzo przepraszam :kwiatek:
minerwa, po Twoich fotkach już wiem na pewno, że bez petrola się nie obędzie 😜 sei przepiękny 💘 A u nas wyszło dziś słonko, więc porobiłam trochę zdjęć, Gadzina w ES navy/brandy i dralonie z royal/ navy.
Karla🙂, Ja go widzialam na zywo, chilli jest... Barrrdzo czerwony w swietle, w sklepie. Nie wiem jak by wygladal na swietle dziennym. Co nie zmienia faktu - sliczny!