Końska rewia mody cz. V (2011)

Cassie   Kanalia niepospolita :)
11 czerwca 2011 12:18
chilli2 mi się widzi. Lubię granaty na gniadych koniach 🙂
wątek zamknięty
mi się  ten czaprak sam w sobie bardzo podoba, bo wygląda jak jeansowy, jest jeszcze taki szary w stylu schockemohle grey melange, poza tym Zairka zachwalała melange jakościowo co jest następnym plusem🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
11 czerwca 2011 13:22
chilli, na jaśniejszym gniadym będzie super, na ciemniejszym mi się nie widzi ten czaprak 🙂
wątek zamknięty
Precelku róże są pisane Twojemu koniu  😍 . I brązy . Zawsze byłąm fanką klasyki na gniadych bo to tak ,,dresażowo’’ wygląda  😁 . Tak wiem już mi odbija  🤔wirek:
wątek zamknięty
Precelek takie róże są idealne dla twego zwierza 😉 Bo są delikatne, nie ma ich za dużo 😉

qniara
różowo!!!  Ale foty cudne!

A tu dla tych ciekawych 😀 Liczyłam 😀 30 sztuk posiadam 😀😀 Ciut dużo, ale raczej ta liczba nie spadnie. Bo wszystko uwielbiam 😉

Po wyjęciu z szafy:

Po ułożeniu:

Cottony

White z Aqua/Brown, Royal (z kolekcji 2011), Oberżyna, Fango, Milka (Nici), Chili, Gelb

Brillanty i jeden Polopad

Turkus, Petrol (z kolekcji Petrol/Turkus) Lavender, Lemon, Gelb, Toffee
Fango, Brown (z Aqua/Brown) Stone, Royalblue (stara kolekcja) Marine

ESy i HV Polo

Irish, Ebony/mose/sunshine, Morninglight/Hazel, Graphite/Blueberry
Morninglight, ebony? z tej najnowszej kolekcji, Czarny HV Polo Crown i Szary

Anky i jeden kwiatek

Biały Fair Play Opal, Anky Mist, Hortensja, Cobalt
wątek zamknięty
Wow.......
aga, Ty szalona !!

A ja aktualnie dwa czapraki puściłam w świat i zdecydowanie nie kupuję nic w zamian. 
wątek zamknięty
Klami teraz kiedy mam 2 zwierzaki do jazdy i jest ciepło to wcale nie jest tak dużo. Po 2 jazdach, czasem po jednej nadają się do prania 😉
wątek zamknięty
Hehe... mam tylko jedno "ale" do tej kolekcji. Pozbyłabym się tego białego Fair Playa. Taki nijaki jest. Na pewno znajdziesz ładniejszy biały czaprak.
wątek zamknięty
Klami no ja muszę na ujeżdżeniówki coś mieć... Przecież normalnie go nie używam 😉
wątek zamknięty
To chyba oczywiste.
Niemniej jednak na pewno jest wiele ładniejszych białych czapraków. Tyle różnych perełek wyszukałaś. Coś na ujeżdżeniówki chyba też da się znaleźć.
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
11 czerwca 2011 15:29
xxagaxx, piękne 😍 Jest czego pozazdrościć 💘
wątek zamknięty
Klami ale one kosztują zdecydowanie więcej niż Fair Play, żadne nie są powalające, a na 3 zawody w roku wystarczy ten. Szkoda mi kasy mówiąc szczerze na czaprak który ma leżeć w szafie. Bo ja mam jeszcze w planach kupno jednego ESa 😀😀

noen dzięki 😉 Tak się w końcu udało uzbierać.
wątek zamknięty

xxagaxx kolekcja robi wrażenie

gdzie można kupić u nas takie czapraki? ktoś miał, jak jakość itp.?

zdjęcie z internetu
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
11 czerwca 2011 16:50
Aga , ma masz kilka perełek 😀  😎 zazdroszczę turkisa , ale dorobię się kiedyś 🙂 gdzie w galerii masz blueberry na gniadym? Ja widzę tylko na Ąckim (skarogniadym)

Siwy podbity bo ostatnio był kowal i kicha... więc zdjęć nie ma  😵 i jazdy nie było, a taką miałam dziś ochotę po żużlować
Diademo w Paprice

wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
11 czerwca 2011 17:02
juliadna Piękna ta Twoja paprika!  💘

Swoją drogą pamiętam, że kiedyś czaiła się na nią Livia ale jej odradziłam. I dobrze, kary wyglądałby w niej jak koń Straży miejskiej  😂 😂
wątek zamknięty
hm hm chyba czas ogarnąć się i kupić jakąś szmatę, bo wyprzedałam połowę mojej kolekcji i jakoś tak muszę to zbyt często prać teraz :P

xxagaxx, turkisy świetne 🙂
wątek zamknięty
Czy ktoś ma fotke porównawczą cottonów petrol (z zimowej kolekcji) z cottonem royal (z obecnej kolekci)? Zaczął mi się royal podobać, ale u mnie jest tyyyle niebieskości/granatów...
wątek zamknięty
Ja kupilam ten royal, ale brzydki strasznie  🤣. Nie ma nic wspolnego z petrolem (a na niektorych zdjeciach sie wydaje ze troche jest petrolowy), zostawiam tylko dla tego ze mam sentyment do takiego koloru, jest taki bardzo nie wiem jak to wytlumaczyc, PGRowski? starozytny? hehhe kiedys duzo bylo czaprakow w takim kolorze, jest to taka zupelnie zwykla niebieskosc.  🤣
wątek zamknięty
11 czerwca 2011 19:59
Jana specjalnie dla Ciebie porównanie alt rosy i madeiry , zrobiłam od razu porównanie moim wszystkim fioletom ankowym

alt rosa, maderia,purple,hortensja,rafblauw

i takie jeszcze

żółto-pomarańcze straw,sunshine,paprika

tu przybliżenie

i razem

o takie jeszcze , spodobało mi się 🙂
wątek zamknięty
iwona9208   Konie to choroba, z której nie da się wyleczyć.
11 czerwca 2011 20:18
Czaprak FOUGANZA Riding brązowy
wątek zamknięty
tadam, keltec siwonero w olympia blue. ktore?...
na dniach ścigne kolezanke o wieksze 🙂
wątek zamknięty
Juliadna ale super fotyyy  😜

Kurde madeira... czemu ja ją sprzedałam... 🙄

EDIT: druzalkowa mnie sie najbardziej drugie zdjęcie podoba.

Jeszcze jedna sprawa: kto ma porównanie owijek marone do jakiegoś czapraka nougat?? 👀
wątek zamknięty
11 czerwca 2011 20:42
druzalkowa o jak miło widzieć coś znajomego  😎 widzę że dobrze służy 🙂
wydaje mi się że drugie 🙂 ale wyjdźcie na dwór i zróbcie foto w stój to będzie super do szmaciarni 🙂

akzzi ja jakoś za nią nie przepadam  😂 ale sprzedać jej nie sprzedam  😎
wątek zamknięty
no co Wy gadacie... pierwsze jest mistrzowskie... tylko znaczek trzeba wkleić :P
juliadna służy świetnie, na pewno ma u nas dożywocie 🙂
wątek zamknięty
edit:pomyłka
wątek zamknięty
11 czerwca 2011 20:48
druzalkowa kliknij w wiadomości zmień (po prawej stronie) gdzie napisałaś no co Wy gadacie... pierwsze jest mistrzowskie... tylko znaczek trzeba wkleić :P

i przepisz post który jest skierowany do mnie 🙂 a w tym do mnie skasuj wszystko i wpisz "pomyłka" lub coś takiego 🙂 bo dostaniesz ostrzeżenie jak tak nie zrobisz . 🚫

2 najlepsze jakościowo i najlepiej oddaje kolor olimpi 🙂 Spokojnie konik ładny , widzimy 🙂
wątek zamknięty
juliadna mój koń skarogdniady nie jest. Klami ma skarogniadego, ja mam ciemno gniadego 😉 Ale skary broń boże nie jest.
Super zdjęcia!! Przez Ciebie spodobała mi się madeira!!

iwona9208
ciut się zlewa z koniem ten brąz 😀 W jakiś żywszych kolorach będzie mu ładniej 😀

I bardzo wszystkim dziękuję  :kwiatek: Kolekcja mi się bardzo podoba i nie zamierzam się póki co niczego pozbywać 😀
wątek zamknięty
iwona, mnie się tam podoba. 😉
wątek zamknięty
xxagaxx, Aga, Ty szmatoholiku  😁  ale cudeńka  😜
juliadna, piękna kolekcja  😜
akzzi, mogę mieć porównanie owijek marone do brillanta nugat, ale to jutro jak w stajni będę
wątek zamknięty
Fantazja byłabym wdzięczna za taką fotke  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.