Końska rewia mody cz. V (2011)

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 maja 2011 08:41
dla mnie anky moglaby sprzedawac 😁
ja sie przezucam na Esa no i złamałam sie i sprzatnełam jedynego z wystawionych 😡
wątek zamknięty
A czemu jeden petrol nie ma pasków od przystuł? Nie wygląda to jakby były odcięte, była jakaś edycja bez pasków?
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 maja 2011 09:53
faktycznie, nie zwrocilam na to wczesniej uwagi 😲 jakby byly wyprute to tez bylby slad 👀

ort. 😡
wątek zamknięty
wygląda jakby ich nie było od początku. Może niech s. się wypowie
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
27 maja 2011 14:42
czy ktos oprocz mnie chce zabic s. za wyprzedaz 😵

JA! 2 z interesujących mnie już sprzedane  🙁
wątek zamknięty
Dziewczyny :kwiatek:  jest jakaś szansa na dorwanie gelba vs ? Cotton czy brillant, obojętne.. Śledzę nasze ogłoszenia, ale jak na razie cisza..  😵
wątek zamknięty
niciak smurf na jasno-gniadej

wątek zamknięty
Minosia
na ebay pewnie tylko
chilli
ladnie, ale dziwna strasznie jakosc zdjecia 🙂
wątek zamknięty
czy ktos oprocz mnie chce zabic s. za wyprzedaz 😵

Na szczęście wszystko ujeżdżeniowe albo vsd 😀
wątek zamknięty
Nie wiem czy w dobrym miejscu, ale przedstawiam moje maleństwo w komplecie eurostar-everline :kwiatek:
wątek zamknięty
arimona musiałam zmniejszyć żeby się wczytało do galerii to raz, a dwa też mi coś w nim nie gra, ale sama nie wiem co🙂
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 maja 2011 21:06
zdjęcie wygląda jakby ktoś przy nim majstrował. jakby było przepalone i ktoś chciał to naprawić zmianą kontrastu? itp... nie wspominającym już o tym 'rozmyciu' przy brzuchu. także twój aparat jak dla mnie sfiksował do końca  😁
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
27 maja 2011 21:07
Dla mnie koń trochę sztucznie wygląda. Pierwsze skojarzenie - jak z gry typu "Kocham konie"  😁
wątek zamknięty

Pomocy 😵 Gdzie mogę kupić starą białą Ankę i tutaj najważniejsze nową !?
wątek zamknięty
sei hehehe, zdjęcia robiła koleżanka, która jest fotografem na jakieś potrzeby własne i ona właśnie lubi cukierkowy styl więc zapewne machneła je w PSie.
Ale one były z lampą robione więc może przez to też taki efekt jest.
kodusiowata a co do gry "kocham konie", chcecie się pośmiać?
to proszę:

wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
27 maja 2011 21:16
to że z lampą to widać 🙂
a to że PS tam działał też. a już na tym drugim szczególnie 😀 ale ładnie wyglądasz 😉
wątek zamknięty
no jest, jest nie da się ukryć.
Tego że tak na co dzień nie wyglądam też🙂
wątek zamknięty
Zairka ja ja ja  🤬  mi udało się akurat kupić wszystkie które chciałam, S. jesteś  👍
wątek zamknięty
s.   happiness is easy
27 maja 2011 22:19
No tak, teraz dla odmiany chcecie mnie zabić  😁 Wam dogodzić! Obiecuję, że jest to ostatnia wyprz u mnie.

A czemu jeden petrol nie ma pasków od przystuł? Nie wygląda to jakby były odcięte, była jakaś edycja bez pasków?

wygląda jakby ich nie było od początku. Może niech s. się wypowie

Hmm, a dlaczego nie zapytasz s.? Jeśli tak Cię to interesuje. I nie kierujesz bezpośrednio do mnie sugestii, żebym się wypowiedziała w tym temacie?

Nie było edycji bez pasków. Ja już takiego go kupiłam, ale z tego, co sięorientuję, to zostały odprute. Ale czaprak zawsze pozostawał na swoim miejscu

Dziewczyny :kwiatek:  jest jakaś szansa na dorwanie gelba vs ? Cotton czy brillant, obojętne.. Śledzę nasze ogłoszenia, ale jak na razie cisza..  😵

ostatnio brillant gelb VSS poszedł za 100 euro z hakiem  😵

wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
27 maja 2011 23:32
chilli2, przepraszam, musze! jesteś śliczna !! 💘 :kwiatek:
wątek zamknięty
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
28 maja 2011 12:56
Kupił ktoś polopad z aktualnej kolekcji Eskadrona? Mają taki wymiar jak te z poprzednich kolekcji 😉?
wątek zamknięty
Czy jest szansa, ze dostane gdzies w sklepie cottona nici smurf VSS lub ES lightcord navy vss? ;> czy pozostaje mi liczyc na jakas duszyczke, ktora zechce mi te pieknosci odsprzedac? :>
wątek zamknięty
28 maja 2011 18:32
natt92, spytaj się tirsa25 (nie pamiętam nicku). Ona Ci nówkę z ebaya może za 110zł ściągnąć 😉
wątek zamknięty
o ;d napewno tak zrobie.
noen dziekuje maxxx!  :kwiatek:
wątek zamknięty
noen dziękuje  😡
natt92 poluj, poluj bo warto,
sama się zastanawiam jak mogłam chcieć pozbyć się tego kompletu 🤬
wątek zamknięty
noo ;d gaciowe kolorki rox! ;p jeszcze sie nad pinkiem zastanawiam 😉
wątek zamknięty
hahaha, to będziesz miała piekny komplet piżamkowy🙂
ale wtedy będzie nas dwie bo ja mam pinka ale z chocochip/pink i do niego owijki pinki niciakowe 😀
wątek zamknięty
nooo bez kitu, kocham te kolorki  😍 a wszytsko zaczelo sie od niciaka violet ;p a jak by mi tirsa25 skombinowala za to 110zl to bym sie nie ogladala i wtedy napewno wezme i pinki i smurfa  😜
i zostanie mi do polowania es lightcord navy  😁
wątek zamknięty
28 maja 2011 19:05
natt92, zagadaj z zairką, może jak kopsniesz jej $ to się zgodzi 😀 Bo ostatnio miała watpliwości, czy go nie sprzedać 🙂 Ale chyba już inny granat sprzedała, nie wiem dokładnie, popytaj 🙂
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
28 maja 2011 19:07
noo ;d gaciowe kolorki rox! ;p jeszcze sie nad pinkiem zastanawiam 😉

No pewnie! Piżamka to jest to  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.