o nie wiedziałam. ale to pad, a ja jednak wolę cieńsze czapraki.. cottony uwielbiam, chociaż różnie u nich z jakością. ale chyba ten beige ładnie będzie wyglądał na skarogniadej? 😁
Bee, bierz beige! to fantastyczny kolor 💘 Fantazja, wydaje mi się że zdjece huzarovej dobrze oddaje kolor tylko ogólnie jest troszke prze-zielenione 😉 huzarova, ja już mówiłam że super mu w tym czapraku 🙂
mnie narazie nic a nic nie rusza 🙁 A szkoda bo mam kasę i znając życie nie będzie jej kiedy coś właśnie mi się spodoba. Chociaż nawet nawet jest fajna Anka Olymipa Blue. Gdzieś ją niedawno widziałam nawet. Oj może się skuszę...
sei ja tam uważam że beige jako brillant jest ładniejszy, lamówka dużo zyskuje i ładnie się zgrywa z resztą czapraka... Ale to jest moja prywatna opinia 😉 Za to sand, bardzo podobny kolor, bardziej podoba mi się jako cotton 😵
ahawa brilliant jest pokryty bawełną i ma taki jakby połysk impuls pokryty jest a'la zamszem, coś jak w esach i ankach. I wg mnie różnica jest jeszcze w jakośc impuls o wiele dłużej zachowuje swoją "urodę", za to brillanty maja tendencje do szmacenia i kulkowania się po paru praniach.
a co do maliny - to takiej stricte ja sobie nie przypominam, jedyna co mi się kojarzy to chilli - czerwień ale nie taka żarówa i fuchsia - ale to jak nazwa wskazuje jest bardziej fuksja niż malina. chyba że była w jakiejś baaardzo starej kolekcji o której nie wiem🙂