Hmm podobne będą z pewnością BUSSE polo kremowe (ok 55 zł). porównywałam je do prawda tylko do owijek eksadrona i do cottona creme z nowej kolekcj (tego z fiotelową lamówką) i były perfect 😉 :kwiatek:
Natt92Przez ten piach zginęły ochraniacze które dodają tu dużo uroku, generalnie piękny komplecik smoku, choć ja nie przepadam za kolorem umbra. Myślę że zimą ładniej się "odróżniał" od otoczenia (ja też owielbiam żeby czaprak był wyraźny, nie zlany z koniem czy z otoczeniem własnie) A jak Ci się podoba Armaniuch w łezce od Ciebie? (na poprzedniej stronie dodałam)
EMU slicznie 😜 ona naprawde czadowo wyglada w lezkach. moja ruda jest chyba na nie roche za gruba, ale kto wie.. moze kiedys sie na lezke skusze. a Armaniuch boskoo <3
Łezki rządzą !!! Ja mam tylko dwie a mam ochotę na następne 3 conajmniej 😍 Ciężko chili dostać, ja już nie widziałam i fuksem otrzymałam taką jako premie na boże narodzenia i teraz dopiero doceniam 😅 Łezki moim zdaniem pasują do koni "w kwadracie" nie długich i nie brzuchatych, i koniecznie do sporych siodeł, te z płaskim siedziskiem i dużymi tybinkami jakoś źle mi w łezkach leżą. Ujeżdżeniowcy za to w ogóle nie mogą mieć łezek biedaki 😂
Zairka no i dobrze 😀 Grociszowi będzie super w stone 😀😀 A fakt ze kosztował mnie nieco ponad 140zł też dodaje mu uroku 😁 😁 natt mi się średnio widzi. Też zdjęcie średnio oddaje całość. Zrób postojowe, wtedy będzie można ocenić 😀
Ufff... Upolowałam nowy komplet petrol z OWIJKAMI. I nie muszę już się bawić w poszukiwania.
I chociaż strasznie lubię Anky, podobają mi się, to się zastanawiam czy swojej Stone grey nie sprzedać. Na karym jest tak... bez szału. Jedynie na gniadej wygląda bosko, ale tutaj znowu problem - kurcze nie mam owijek i nie idzie nigdzie dostać! 🤬
Livia elegancki to już mamy ES black-slate i to aż za 😁 No i można powiedzieć, że Lami-cell też elegancki (swoją drogą - uwielbiam go! 😍 ) (Przepraszam za ZIMOWE zdjęcia i za mój niemniej dziwny strój na drugim zdjęciu - tak jakoś nam wypadło 😁 )
Zairka na ebayu 😉 a raczej ze sklepu niemieckiego. Już dawno temu zamawiałam, było ogłoszenie i o mały włos niewypaliło bo chętnych nie mogłam zebrać. Były po 30 euro vss i vsd stone i nightblue 😉
Livia dziękuję :kwiatek: chociaż ja ciągle nie przekonana, bo po prostu ginie a sprzedać nie mogę 😉 Lamicell może mały się wydawać, bo mam siodło wszechstronne (czyli zwykłe, najtańsze) i ma ono na dodatek długie tybinki. Możliwe, że będę wymieniać, bo mnie to siodło denerwuje. Muszę poszukać jakiejś fajnej skokówki chyba 😉
Pomocy! Mam taki fioletowo-śliwkowy czaprak (nieorginalny) i chcę sobie kupić do niego owijki eskadrona I nie wiem , jakie będą mi bardziej pasować -Lavender czy Oberżyna Pomóżcie, proszę, bo jak nie mam pojęcia 😡