Końska rewia mody cz. V (2011)

Anderia   Całe życie gniade
24 kwietnia 2011 12:54
Caira tylko że to nie do końca biel, taki offwhite  😉. Aczkolwiek ja miałam i używałam na zawodach, była traktowana jako "biały czaprak" więc ok  😎
wątek zamknięty
kodusiowata, no, ja tego czapraka tylko i wyłącznie na zawodach używam, bo od codziennych treningów na pewno nie był by już biały. 😁 Jest cudowny.  💘
wątek zamknięty
Łatek w petrolu  😉
slicznie, ale jak nie wrzucisz mniejszych to nikt nie zobaczy  🤬

edit. juz zmniejszone  😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, może zamawiałyście ostatnio eskadrony z mustanga ? Długo trzeba czekać??
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
24 kwietnia 2011 14:11
laga, naprawdę nie podoba mi się petrol. i podkreślałam to w tym wątku chyba na każdym kroku  🙄 ale na twoim łaciuchu jest - przyznaję - szał!  😜
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
24 kwietnia 2011 14:13
Fatamorgana, ja może nie ostatnio, ale jednak - swoją milkę kilka miesięcy temu brałam z Mustanga. Kurierem GLS przyszła w dwa dni, co jest jak najbardziej normalne  😉
wątek zamknięty
kodusiowata to super! To się zabieram za zamówienie aubergine  😜
wątek zamknięty
przerywając popołudniową poobjedzeniową poświateczną drzemkę 🙂
red w słoneczku🙂

wątek zamknięty
vissenna   Turecki niewolnik
24 kwietnia 2011 16:12
chilli bardzo do pyska w czerwonym!

A ja zaszalałam na e-bayu.  🤬 Przedwczoraj przyszła paczka i najchętniej to bym spała z tymi szmatami :C
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
24 kwietnia 2011 16:16
vissenna, pochwal się - i fotki pokaz 🙂

chilli, fajnie w Red 🙂
wątek zamknięty
vissenna, właśnie, pochwal się 😀
wątek zamknięty
24 kwietnia 2011 16:19
Postaram się zrobić jakieś fotki i podzielić się przemyśleniami na temat szmateksów 😀
wątek zamknięty
Chilli, super w tej Ance 😉

Oświeci mnie ktoś ? http://allegro.pl/czaprak-eskadron-owijki-i1570130444.html
Czemu tu jest napisane, że to Flax, skoro wygląda jak Nougat  🤔
wątek zamknięty
24 kwietnia 2011 16:38
huzarova owijki to na pewno kolor noisette, więc cotton na 100% nugat.  🤔
wątek zamknięty
nie każdy sie zna na kolekcjach, a ten komplet chyba niedawno ta osoba kupila jako właśnie flax-dlatego pewnie sprzedaje jako flax 😉
wątek zamknięty
Dziewczyny, kiedyś była taka kolekcja Lamicella dla psów o dla koni- czerwono/białe/ oliwkowe rzeczy. I był tam taki czerwony kantar w białe kropeczki. Czy ktoś wie, gdzie można go jeszcze dostać? :kwiatek:
wątek zamknięty
Kantarek Lamicell Basic kolor lavender

Szkoda, że zdjęcie nie od przodu, ale fotograf zrobił 1 zdjęcie -.-
wątek zamknięty
[quote author=wiedźma link=topic=41891.msg988318#msg988318 date=1303662685]
Dziewczyny, kiedyś była taka kolekcja Lamicella dla psów o dla koni- czerwono/białe/ oliwkowe rzeczy. I był tam taki czerwony kantar w białe kropeczki. Czy ktoś wie, gdzie można go jeszcze dostać? :kwiatek:
[/quote]

To jest kolekcja jeśli dobrze pamiętam z 2007 albo 2008, więc raczej nigdzie jej już nie ma. A szkoda, bo moja koleżanka ze stajni miała ten kantar i mi się bardzo podobał.  🤣
wątek zamknięty
po zrobieniu przeglądu kolekcji wyszło:
że brillant turf oraz brillant negro (w świetle domowym) są niemal identycznego koloru, różnią się tylko lamówkami i bizami. Wrzuce kiedyś fotke porównawczą.

Owijki ES scarled red pasują niemal idealnie do cottona chilii.

Ochraniacze fuksja ekstra wyglądają do lamówki brillanta plum, przypuszczam, że do brillanta fuksja równie fajnie będą pasować 😀
No i równie dobrze wyglądają z ANKY orchidea  💃

Owijki turf pasują tylko i wyłącznie do brillanta turf, cotton turf ma zupełnie inny kolor.

A owijki ANKY nienajgorzej wyglądają do lamówki ES LC rosa.

wątek zamknięty
powiedzcie mi prosze czy szmatki pasuja do konia, no i czy moga znalezzc sie w galerii 😉 (oczywiscie mam tez wieksze zdjecia, ew. inne ujecia) nie dokonca jestem w temacie i zasadach tu obowiazujacych 🙁 ale prosze o jakas odp  🙇

kpl global - czaprak+owijki

euro-star sripe  (to pokazalam w szmatoholikach ale odzewu brak 🙁 )

pad usg, ochraniacze profesjonal choice
wątek zamknięty
horse_art , na pierwszym zdjęciu owijki wydaje mi się że trochę za grubo, może są za długie? Ogólnie kolor i owijek i padu fajny 🙂
Dwa pozostałe zdjęcia: drugie całkiem całkiem, trzecie - super pasuje kolorkami  😍
wątek zamknięty
dzięki konwalia :kwiatek:
tak, owijki napewno sa za dlugie, do tego strasznie grube(ten kraciasty material jest naszyty na polar). w dniu kiedy robilam zdjecie mierzylam je pierwszy raz, mam zamiar je sobei zostawic wiec napewno skroce....zresztą zawijanie na 4 x jest dobijajace i nie na nasze nerwy :P pozatym bardoz kiepsko sie układają (nie rozciągliwe, "puchate"😉
kon jest swiezo po zajezdzeniu (ilosc jazd przedstawiaja zdjecia 😉 ) wiec zaduzo nie potestowalismy ani cwiczenia zawijania ani kolorkow (trening z ziemi tylko w ochraniaczach ), ale w szafie czeka jeszcze z 10 czapraczkow, wiec bedzie co wstawiac pod ocene ....bo wybierałam je "na czuja" 😉)) no i szukam nowych pomyslow  😜
wątek zamknięty
a z jakiej to firmy? te kratkowe? Bo ja to się tylko w Anky orientuję  😡 no i ostatnio mam fazę na kantary lamicell.
wątek zamknięty
kratka - firma global model Burbery Checked
o takie: (przykladowy sklep)
[[a]]http://animalia.pl/produkt,14272,552,Global_Banda%C5%BCe_Burbery_Checked.html[[a]]
http://animalia.pl/produkt,14292,549,Global_Czaprak_Burbery_Checked.html

na zywo naprawde fajnie wyglada, a czaprak jest bardzo gruby, sztywny, chyba z gąbki, material taka bawelno-welna, bardzo gruba tez, od spodu cos w stylu polaru(?)
ale chyba slabo chlonie i grzeje 🙁 bo po treningu - glownie step, troszke klusa, trawajacym ze 20 min kon byl mokry pod nim (a gdzie indziej nie).

edit... - znalazlam jeszcze z kantarem pod kolor:P
wątek zamknięty
horse_art , ale gdzie to kupiłaś? Bo ja to widzę pierwszy raz
wątek zamknięty
kratke? to akurat dziewczyny z ogloszeń 😉 lecz to dokladnei ten ze sklepowego linka 😉
a pasiak na targach w berlinie, ale w pl sklepach tez widzialam (+napis robiony)
wątek zamknięty
Dziewczyny jak sądzicie czy do tej baby będzie pasował petrol ??  🤔

Edit. wielkość zdjęcia  😡
wątek zamknięty
Minosia niee, nie petrol... Znaczy się, ja mam trochę spaczony gust i tylko klasyka, klasyka, ale nie lubię raczej oczodajnych niebieskich na ciemnych koniach.
wątek zamknięty
minosia - pomaranczowe  💘 albo zlamane zielenie i inne kolory "jesieni" 😉
tak na moje plastyczne oko 😉
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
24 kwietnia 2011 22:19
Minosia, fuksja  😜 kocham kare w tym kolorze 😉 a z takich normalniejszych hmmm... no petrola fanką nie jestem więc może jednak wybierz coś innego?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.