Końska rewia mody cz. V (2011)
Zairka, nie martw się, ja też już przestałam panować nad moimi szmatkami 😵 Mam ich 28 plus docelowo jeszcze 2-3 😵
Super, że nie jestem sama z tym problemem 😎
Prawdziwi Szmatoholicy łączmy się :emota200609316:
wątek zamknięty
a mi przechodzi i wyprzedaje 😁
wątek zamknięty
Zairka, wydaje mi się, że w equishopie przemkną mi melange. Ale nie jestem pewna. 🤣
wątek zamknięty
sklep w którym Insanity kupowała melange w łodzi to Equitom , loknijcie tam
wątek zamknięty
Dostawa jest też w koniku niestety mojego zamówienia jeszcze nie ma 🤔
wątek zamknięty
Azbuka, załóżmy klub 30+ - tyle że na ilość szmat 😁
Zairka, spytaj w Equishopie, mnie też się wydaje że tam był melange.
wątek zamknięty
ten cotton navy też jest ładny, mój szmatoholizm mnie kiedyś dobije finansowo 😵 chyba zaczne robić wyliczanki co kupić...
wątek zamknięty
ten cotton navy też jest ładny, mój szmatoholizm mnie kiedyś dobije finansowo 😵
mnie już wyniszczył 😁
wątek zamknięty
ten cotton navy też jest ładny, mój szmatoholizm mnie kiedyś dobije finansowo 😵 chyba zaczne robić wyliczanki co kupić...
(pogrubienie moje)
ile masz oprócz navy tych ,,też'' 😁 . z nowej kolekcji . 😉
wątek zamknięty
Livia ufff... Nie załapuję się na szczęście 😁
Moich szmat mam na szczęście TYLKO ( ? ) 8. To jest chore 🤔wirek:
4 cottony (w tym 2 niciaki), 1 ES, 1 ANKA, 1 Lami-cell, 1 tattini. Eeeee... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Maddie, ja tak naprawdę zazdroszczę wszystkim, którzy nie mają tego od groma, tylko np. 5-10. A nie umiem się na razie zdobyć na wyrzucenie choć jednego, bo przecież jeść nie woła, no i co jak sprzedam i mi się kiedyś kolor "odwidzi"? 🤔wirek:
wątek zamknięty
też to jest oberżyna violet i yellow, choć ten ostatni już mnie tak bardzo nie zachwyca, co się pewnie zmieni bo koleżanka bdzie miała brillanta 😁
kolekcje mam jeszcze nie tak sporą, bo 3 czapraki do niszczenia, 4 cottony + na jednego czekam i jeden ES
wątek zamknięty
na prawdę czuję się dziwnie nie mając konia a mając więcej czapraków niż normalni ludzie z własnym koniem w stajni 😵 Chyba jestem chora... 🤔wirek:
wątek zamknięty
w mojej stajni tylko ja mam taką "pasję" że kupuje tyle czapraków i w dodatku ubieram konia pod kolor do siebie, ale co ja poradze 😁
wątek zamknięty
Ja aktualnie mam 16 czapraków i jeszcze 2 w drodze, 11 kompletów owijek, 5 kompletów ochraniaczy, jeszcze duuuużo innego sprzętu, a..... konia nie posiadam 🤔wirek: 😵
wątek zamknięty
żółwik :emota200609316: 😁
wątek zamknięty
Zaczynam się Was bać 😜
wątek zamknięty
ahawa nie bez powodu 😁
wątek zamknięty
Przy Was to w ogóle nie istnieję, a konia mam 😜
wątek zamknięty
szmatoholizm zaraża, przy mnie jedna już się zdecydowała na swojego pierwszego Eskadrona 😁
wątek zamknięty
Zairka czy ja coś źle zrouzumialam czy ty chciałaś kupić shittake?? 🤬 🤬
AAAaaaa paczka z Konika do mnie juz leci!! Mam nadzieję że w piątek już będzie 😀😀😀 😅 😅
wątek zamknięty
a ja jeszcze musze poczekać na mojego sanda ale mam nadzieje że niedługo bedzie 😀iabeł:
wątek zamknięty
Zairka czy ja coś źle zrouzumialam czy ty chciałaś kupić shittake?? 🤬 🤬
AAAaaaa paczka z Konika do mnie juz leci!! Mam nadzieję że w piątek już będzie 😀😀😀 😅 😅
tak chciałam, co gorsza tak mi sie spodobała ta przerobka ze chce dalej tego shita 😁
a cobedzie w paczce 👀
wątek zamknięty
na prawdę czuję się dziwnie nie mając konia a mając więcej czapraków niż normalni ludzie z własnym koniem w stajni 😵 Chyba jestem chora... 🤔wirek:
ja mam więcej czapraków niż znajomi jeżdżący ogólnopolskie. 😂
wątek zamknięty
ja mam identycznie 😁 konia brak a czaprak za czaprakiem 😀 i nie tylko czapraki... 😵
ludzie ze stajni, mający własne konie, dziwnie sie na mnie patrzą jak za każdym razem jeżdzę w innej szmacie 😂
wątek zamknięty
Zairka przez tą Twoją przeróbke to i ja będę mieć komplet shit-ake 🤦 A oprócz tego zdobyłam derke silver do kompletu, kilka kompletów ochraniaczy, ogłowie... 🤔wirek: A myślałam, że mi przechodzi... 😤
wątek zamknięty
może ktoś mi powiedzieć od czego zależą rodzaje regulacji kantarów Eskadrona? 😡
Kupiłam i mam normalne jak zwykłe kantary, a na zdjęciach np na koniku są z metalowymi klamrami i dziurkami.
Różnią się cenowo? Z tego co mi się wydaję to w equishopie nie było z tymi klamrami. 🙄
Wybaczcie tak głupie pytanie, ale jestem ciekawa.. 😡
nightmare, Ja też konia nie mam, a sprzętuuu.. 😁
wątek zamknięty
Sandru zależy jak trafisz, generalnie zwykle są dwa do wyboru, bo są i zwolennicy zapięcia tradycyjnego. Ja we wszystkich kantarach eskadronowych , a jest ich jakoś siedem mam regulację na klamry, kilka mam też z equishopu i jakoś nigdy nie miałam styczności z tymi standardowymi
edit: literówka
wątek zamknięty
Może nie zauważyłam, bo wzięłam go z podłogi. 😡 I pan musiał mi wrzucać go do komputera, bo dopiero przyszły.
Jakoś nie robi mi to różnicy i tak jest piękny ! 😍
equi, dzięki za odpowiedź. :kwiatek:
wątek zamknięty
Moja kolekcja wynosi NARAZIE 8 szmat wszystkie eskadrony i anky i jeden HKM biały na zawody 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.