Końska rewia mody cz. V (2011)

Wiem, że dostanę teraz, ale nie wiem czy będą jeszcze w marcu, nie chcę zostać zupełnie bez kasy w tym miesiącu i tak już za dużo wydałam, a jeszcze muszę uzbierać na tego ESa aqua 🤣
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
17 lutego 2011 14:17
Wiem, że dostanę teraz, ale nie wiem czy będą jeszcze w marcu, nie chcę zostać zupełnie bez kasy w tym miesiącu i tak już za dużo wydałam, a jeszcze muszę uzbierać na tego ESa aqua 🤣

Chciałabym, żeby taki argument do mnie przemawiał podczas kupowania nowych szmat  🙄
Więc na twoim miejscu kupiłabym milki z nowej kolekcji, nie ma siły żeby nie pasowały  😉
wątek zamknięty
Trudno wydawać kasę jak się jej nie ma 😁 Ja polegam niestety jeszcze na rodzicach, tylko sporadycznie pracuję, więc muszę się ograniczać  🤣
wątek zamknięty
Przyszła moja Anka!!!!!!!!! I w końcu mam Mista VS 😀: Zaraz wam cyknę fotkę porównawczą z DL. Mi się wierzyć nie chce. Różnica jest hmm jakieś 2 cm? 😵 😵
wątek zamknięty
A ja zamówiłam te owijki mist w Mustangu i dzisiaj wysłali  😉

Aga właśnie tego się spodziewałam  😵
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
17 lutego 2011 15:50
Aga nie żartuj !  🤔

Wam też okser.pl nie chce się wczytać ? 😫
wątek zamknięty
juliadna mi się wczytuje  😉 Mają dostępne nowe Anky  🙂
wątek zamknięty
17 lutego 2011 16:00
no ja mam jakieś  problemy 🙁

A po ile są ?

mają już nowego eskadrona ?
wątek zamknięty
https://www.okser.pl/katalogi/Eskadron-WiosnaLato2011.pdf katalog nowego eskadrona

anky 209zł  😵
wątek zamknięty
17 lutego 2011 16:09
To tyle normalnie u nich kosztowały ..

Bay nie wczytuje mi się  ( nieufne połączenie ) ale próbowałam z drugiego i to samo mi pisało ...
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
17 lutego 2011 16:11
Bay, lecę przez ciebie oglądać nowego Eskadrona... znowu  😵 😉

A cena Anek w sumie normalna jak na nową kolekcję - w niektórych sklepach nawet po 220 były nowe.
wątek zamknięty
Mega podobają mi się te nowe ochraniacze eskadrona, cudne  😍
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
17 lutego 2011 16:15
Mnie podobnie jak juliadnie ani katalog Eskadrona, ani zakładki w Okserze się nie otwierają w ramach groźby przed wirusami...  🙁
wątek zamknięty
17 lutego 2011 16:24
No właśnie ! Tylko że ja mam antywirusa i pierwszy raz się spotykam z taką informacją 🙁
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
17 lutego 2011 16:35
dziewczyny klikacie 'rozumiem zagrożenie' a następnie 'potwierdź wyjątek bezpieczeństwa' i po bólu 😉
wątek zamknięty
Aga koniecznie dawaj tą fotkę porównawczą DL i VS -  z nieba mi spadłaś  😅
wątek zamknięty
17 lutego 2011 16:46
xxagaxx, też się podłączam - ciekawe jak to wygląda 😉
wątek zamknięty
17 lutego 2011 16:48
Sei  🙇 🙇 🙇 🙇 :kwiatek:
wątek zamknięty
Wam też okser.pl nie chce się wczytać ? 😫

To połączenie jest niezaufane

Program Firefox został poproszony o nawiązanie bezpiecznego
połączenia z serwerem www.okser.pl, ale nie można potwierdzić bezpieczeństwa tego połączenia.

Zwykle podczas nawiązywania bezpiecznych połączeń witryny
dostarczają zaufanych informacji o tożsamości, dowodząc w ten sposób, że użytkownik łączy się
z właściwym serwerem. W przypadku tej strony tożsamość nie może być jednak zweryfikowana.

🤔
wątek zamknięty
A ja właśnie nabyłam Anky alt rosa i jestem ogromnie zachwycona, bo polowałam na nią kupę czasu.  💘 Jutro będę przymierzać. 🙂
wątek zamknięty
17 lutego 2011 17:01
Caira  o to gratulacje !!  😁
wątek zamknięty
Cierp1enie, juliadna Okser chyba serwer zmieniał czy coś, bo wczoraj mieli napisane na górze strony, że pracują nad jej polepszeniem itp. Może Waszym antywirusom coś to podpada?  🙄
wątek zamknięty
17 lutego 2011 17:09
Dynamiciak ale ja się zastosowałam do instrukcji Sei i już wszystko pięknie śmiga  🙂
wątek zamknięty
no to super  😉
wątek zamknięty
morganka   po obietnicę na szybkim jechano koniu
17 lutego 2011 17:28
mogę poprosić o ubranie obu koni w te dwa euro stary?
bo nie mogę sie zdecydować 🙁

czapraki

dzięki 🙂

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] wielkosc zdjecia
wątek zamknięty
gdzie nabylas?
wątek zamknięty
mi się kurde 3 czapraki z ES podobają i 2 z eskadrona i dralon i nowe ochraniacze  😵 😵 Jak napadnę na bank albo wygram w totka to sobie kupię, bo chwilowo to się nie zapowiada ;/;/

A tu proszę Anky (one są dłuższe tylko o ten kikutowaty pasek na dole ;/;/)
\

wątek zamknięty
17 lutego 2011 17:40
Najlepiej by było gdyby Anky kroiła tak górę jak kroi tylko aby ten cały pasek na dole zostawiła a nie taki wąski  😉 i by było idealnie 🙂
wątek zamknięty
17 lutego 2011 17:45
xxagaxx, o kurcze, niemal zero różnicy  😵

juliadna, ja tam wolałabym gdyby wróciła do starych, dobrych czasów i prostego kroju 🙂
wątek zamknięty
Aga wooooooooooow prawie zerowa różnica ... Dla mnie to dobrze bo moje nosi kucykowe czapraki a VS-ka którą mamy jest idealna i ostatnio przymierzałam się do kupna DL-ki więc jest GIT  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.