Końska rewia mody cz. V (2011)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 lutego 2011 17:10
karutek, mnie się podoba bardzo 🙂 znajdź to zdjęcie z całym zwierzem 😉
wątek zamknięty
Najwyżej jutro pstryknę, bo mam jeszcze granatowy czaprak do rozdziewiczenia , machnę 2 za jednym zamachem  😎
wątek zamknięty
Karutek, ładny ten hooksowy czaprak 🙂 I  🚫 - jakie masz siodło?
wątek zamknięty
xxagaxx a które mają lepszą jakość polarku i lepiej się je zawija?  😉 :kwiatek:

Jumpteci są cienkie. Ale ja lubię. Fairplaye mają super polar 🙂 Tylko są MEGA długie 😀 za to wiem że ktoś od nas z forum bardzo narzekał na USG.

Minerwa a możesz cyknąć fotę tego całego niebieskiego z tym brązowym paskiem?? 😀😀
wątek zamknięty
SUPERIEUR  droższy o 60 zł w stosunku do zimowej kolekcji 🤔wirek: 😵 jaka szkoda 🤔
wątek zamknięty
zairka - ale szał 😀 strzemiona pod kolor czapraków 😀
wątek zamknięty
Leonardo D 😉
wątek zamknięty
ciekawe czemu ceny kolekcji tak skoczyły w tym roku w górę? ciekawa jestem cen nowych anek, moze będą po 250zł? skoro ceny eurostarów supereiur np w warszawskim Mustangu skoczyło o równno 60zł! (199-259)
masakra , za taką cenę nie kupię dla zasady choćby...  😤
wątek zamknięty
10 lutego 2011 17:59
no niestety es postradał zmysły... nie wiem czy to nie mój ostatni zakup od nich. jakość jest super ale tak czy siak 200 zł to było dużo. 260 zł będzie już chyba (nie)stety za dużo...
zobaczymy jak im się sprzeda ta kolekcja. może nie będzie tak chodliwa i wrócą do normalniejszych cen...

dostałam wcześniej kilka zdjęć od minerwy kiedy decydowałam się na zakup. mam nadzieję że się nie obrazi to wam podrzucę 😉

wątek zamknięty
Nienawidzę was!!!!!! a który lepszy dla Edzia?? 😀😀 brązowo niesbieski czy niebiesko brązowy  😁 😁 🤔wirek: 🤔wirek:

są takie zdjęcia że można konia odziać?? tak jak z eskadronem dziewczyny robicie?/ 😀😀
wątek zamknięty
sei który wziełaś?
wątek zamknięty
nightmare   Dobra Lama nie jest zła <3
10 lutego 2011 18:18

Ubrałby mi ktoś tę panią w to:

ps. nie musi być mega starannie,po prostu żeby było widać kolory  😀
wątek zamknięty
10 lutego 2011 18:23
aga mogę ci ubrać w turkus i brąz 😉 bo to jest turkus! ja bym niebieskiego nie wzięła na konia  🤬 😁

akzzi, ja wzięłam czekoladowy  😎
wątek zamknięty
sei ok będę wdzięczna 😉

lub to 😉 bo nie wiem do którego Ci będzie łatwiej przerobić, ja się na tym nie znam :P
wątek zamknięty
a ja mam coraz większą chrapkę na superieura  granatowego z jasnoniebieskim pasem  🤔wirek: i myśle że jednak go kupię bo po zobaczeniu dokładniejszych zdjęć eskadronowych kolekcji grozi mi tylko jeden cotton i kantar  😉
wątek zamknięty
10 lutego 2011 18:48
Mąka, niby ten es ładny, ale herb brzydko zrobiony. traci cały urok i ten błękitny jest okropny  🙄
wątek zamknięty
kurcze, tez mi sie bardzo podoba ten czaprak (sei i aga), ale 260 zl za czaprak ?  🤔wirek: oglowie sobie za to moge kupic...
wątek zamknięty
10 lutego 2011 18:54
zdecydowałam się tylko i wyłącznie ze względu na jakość. a ogłowie swoją drogą też zamówiłam wreszcie porządne dla kasztana 😉

edit: nightmare, w chilli bedzie szał ale w green tez bardzo fajnie 🙂
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 lutego 2011 18:54
Aga tym brązowym fajniej  😉
wątek zamknięty
xxagaxx w brązie  😍 😍 😍
wątek zamknięty
sei ot: jakie ogłowie?:P

xxaga bezszał.

gdzieś taniej cottony będą niż w mustangu i ich piękne 119zł ?
wątek zamknięty
10 lutego 2011 18:57
U minerwy jak będzie miała eskadrona , pewnie w okserze ( mustang jest jeden z najdroższych )
wątek zamknięty
10 lutego 2011 19:01
Bay, hooksowe wzięłam w końcu o to 😉

cottony na pewno u minerwy. i będzie miała eskadrona jak zawsze 😉

aga mam też wersje na słońcu  😎 osobiście sama nie wiem, w którym fajniej...
wątek zamknięty
sei piękne 😉
a minerwa mi mówiła, że u niej chyba tez cottony podrożeją, nie z jej inwencji, ale wiadomo, jej tez się to musi opłacać
wątek zamknięty
sei ale tylko ten wpadł mi w oko  😉 poza tym nie wiem.. ta cena  🤔wirek: może na jakiejś przecenie  😀
wątek zamknięty
10 lutego 2011 19:05
u minerwy podrożeją wiadomo. ale myślę, że nie aż tyle co u innych. ona zawsze ma najniższe ceny  :kwiatek:

Bay, mam nadzieję, że będzie tak samo piękne na żywo... 😉 wiem tylko, że ten brąz wypada ciemniejszy niż na zdjęciu. ale mnie to w sumie pasuje.
wątek zamknięty
Karutek, bardzo ładny 🙂

Nudne te Esy jak nie wiem...
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
10 lutego 2011 19:24
Mi się nic z ESa nie podoba, z Anek też. Na dobrą sprawę tylko te dwa cottoniki, brillant, polopad, kantar i dwie pary owijek z Eskadrona. Tylko  😁
wątek zamknięty
10 lutego 2011 19:29

ma mam nadzieje że po przestanę na 2 kantarkach i cottonie / brillancie oberżynowym
wątek zamknięty
Swoją drogą czy kotbury nie kupiła polopadu navy? Gdzie zdjęcia?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.