Końska rewia mody cz. V (2011)

Anderia   Całe życie gniade
10 lutego 2011 14:23
Nowa kolekcja ESa u minerwy!  😅
wątek zamknięty
Magdzior ja myślę że navy będzie się prezentował bardzo ładnie na karym i nie zginie. Będzie elegancko myślę 😉

A ja mam pytanie skromne : jakie owijki będą pasować do ANKY olimpia blue ? Oprócz olympiowskich oczywiście. Ewent możecie mi napisać gdzie dostane te do kompletu ? Bo zamówiłam w Karinie a tu pani mi gada że niedostępne  👿 . Zjadłabym takich ludzi za nieaktualizowanie strony.
wątek zamknięty
Magdzior ja mam tą skrzynke i jestem z niej zadowolona, na zdjęciach tak nie wygląda ale jest na prawdę duuuuża.
W środku ma jedną większą komore i z boku wydzielone taki dwie mniejsze. Jak dla mnie jest nawet trochę za głęboka bo do końca przestrzeni nie wykorzystuje i to jest tak nie do konca praktyczne
wątek zamknięty
10 lutego 2011 14:30
SrokateSzczęście spokojnie, sama dobrze wiem że prowadzenie sklepu to nie jest takie hop siup - moi rodzice mają sklep spożywczy i nawet bez strony internetowej ciężko harują od rana do wieczora. A mają około 10 ekspedientek. Więc myślisz że obsługa Kariny całe dnie siedzi przy komputerze i jak tylko coś jest wykupione to od razu powinna być aktualizacja? Bądźmy wyrozumiali, sprzedawca też człowiek.

edit: byk  😡
wątek zamknięty
No w sumie to mają czas 😉 .
kodusiowata minerwa ?  🏇  ekhem... w jakim sklepie minerwa bo ja nie orientuje się  😡
wątek zamknięty
10 lutego 2011 14:34
minerwa prowadzi sklep Dobry Koń - www.dobry-kon.pl  😉
wątek zamknięty
OOHHH !! Jakie piękne superieur  😍 . No to moja lista się nadaje do odświeżenia...  🙄
wątek zamknięty
10 lutego 2011 14:42
Czy to jest normalne że jakiś czas temu sprzedałam limegreena DL, a za jakieś 1,5 tygodnia powinno być u mnie VS?  🙄
wątek zamknięty
Dla szmatoholika normalne  😁 . No wiesz może po prostu VS lepszy... nie no nie mam na to wytłumaczenia ale takie już te szmaty są  😉
wątek zamknięty
na szybko machnelam jedno zdjecie.
kolor aqua zniewalajacy - taki morskawy niebiesko-zielony, ale nie jakis krzykliwy.
wątek zamknięty
cena tez  😁
wątek zamknięty
minerwa niesamowity ... Nie na moją kieszeń niestety... Albo i stety  😉.

A dziewczyny : znalazłam owijki JumpTec http://www.okser.pl/jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html takie o . I się zastanawiam który numer do Olympia Blue (Anky) by pasował ? Ten ciemniejszy czy ten bardziej fioletowy ?
wątek zamknięty
kurde!!!!!!! Ja chyba kupię tego ES!!!! wrwrwr..... a inne modele niż ten mają ten piękny niebieski??????
wątek zamknięty
aqua niestety tylko w tym modelu.
brazowy z pasem aqua i caly w kolorze aqua z pasem brazowym - tez taki mniam mniam 😀
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 lutego 2011 15:48
minerwa mogła byś zrobić zdjęcie stripe-owi granatowo-szaremu ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten aqua z tym brązowym pasem dla gniadego.  😜 - szkoda, że aż tyle kasy.
Ja Ciebie xxagaxx nie podpuszczam, ale patrząc na zdjęcia Twojego konia stwierdzam, że wyglądałby w nim bajecznie.  💃
wątek zamknięty
noen   A story of a fighter of our human race
10 lutego 2011 16:15
mógłby ktoś podpisać dla mnie kolory nowej kolekcji eskadrona ? Bo Wy tu nazywacie je jakąś oberżyna a ja nie wiem o co chodzi 😁 . bylabym bardzo wdzieczna :kwiatek:
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 lutego 2011 16:17
ja się zdecydowałam na tego esa. zobaczymy jak będzie 🙂 szkoda że podrożały... śmiałam się wczoraj, że to dlatego, iż dorzucili ozdobny sznureczek  😁 poprzednie superieury tego nie miały. natomiast minerwa powiedziała, że dostała informacje, iż cena skoczyła, ponieważ to był ostatnio najlepiej sprzedający się model.
wątek zamknięty
Marian w szarej czesci padu turn-around Schockemohle 🙂
A ja widziałam na żywca i muszę powiedzieć, że jest super, Marianowi pasuje ale do kompletu przydałby się też zielony 😀iabeł:
wątek zamknięty
10 lutego 2011 16:30
minerwo a w tym superieur pasek do przełożenia popręgu wykonany jest z jakiego materiału? Wygląda jak skórzany  🤔
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
10 lutego 2011 16:33
tylko tak wygląda. to jest taka imitacja.
wątek zamknięty
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
10 lutego 2011 16:42
Z jakiego materiału są superieury?
Warte są na prawdę swojej ceny? 😉
wątek zamknięty
sa bawelniane, grube, puchate, mieciutkie. od spodu siateczka, ladnie chlona pot
pojawily sie zima po raz pierwszy, wiec za krotki okres by stwierdzic czy wytrzymuja lata.
poki co trzymaja sie dzielnie. mam do czynienia z wszechstronnym, fajnie sie uklada pod siodlem, dobrze pierze.
obawialam sie bawelny, ja zwolenniczka padow z alcantary, ale jest ok.
wątek zamknięty
Rozdziewiczyłam dziś pierwszy Hooksowy czaprak  😁 jakość i wykonanie super, fajnie się prezentują, cena też spoko 😉
Mialam gdzieś foto z całym koniem, ale niestety wcieło w telefon
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
10 lutego 2011 16:57
Zairko  na okserze też są podobne strzemiona  😁

http://www.okser.pl/duca-design-strzemiona-kuore-p-6655.html
wątek zamknięty
10 lutego 2011 16:58
Fajny ten hooks, ale jakoś nie rajcuje mnie tak jak Eskadrony  😎
Wie ktoś czy do stripe ina szmaragd będą pasować Jumpteci kolor 9? http://www.okser.pl/jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html Ewentualnie fair playe szmaragdowe? :kwiatek:
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
10 lutego 2011 16:58
Karutek, wygląda świetnie, ale strasznie wielki
wątek zamknięty
Trochę tak, ale na mojego grubego zwierza w sam raz :P Nie dotyka popręgu, a jak się wsiadzie to nie widać aż tak jego wielkości. No i jest fajnie podszyty, miękka mikrofibra czy coś 😉
wątek zamknięty
kodusiowata na bank pasują do niego Fair Playa owije i USG.

Kaurtek
bardzo ładnie pod siodłem wygląda. i Widzę ze jest WIIIIIIIEEEEEELKI 😀😀

Kowusiasta CIIIII!!

wątek zamknięty
10 lutego 2011 17:09
xxagaxx a które mają lepszą jakość polarku i lepiej się je zawija?  😉 :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.