Końska rewia mody cz. V (2011)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
04 lutego 2011 17:33
xxagaxx, co masz na tym zdjęciu za ogłowie?  :kwiatek:
wątek zamknięty

pianissima2003, ja bym nie postawiła latem konia w bawełnie. Chyba żeby był golony na lato i było chłodno.

tylko, ze ja bym potrzebowala na zawody (mam bialego konia i dlatego to pytanie...)
wątek zamknięty
jett   success is the best revenge
04 lutego 2011 18:08
Żadna z firm zbytnio się nie postarała z kolorkami. Ale i tak podoba mi się kilka szmatek  😁
wątek zamknięty
sei to jest hooksowy składak 🙂 Kupiłam ogłowie i dokupiłam naczółek 😉

akzzi no właśnie nie wiem ;/;/ Jedyne co mi przychodzi do głowy co bym mogła sprzedać to pasiak Petrol/Choco lub derkę polarową z kolekcji Lemon/Olive... i koniec. Wszystko inne za bardzo mi się podoba 😉
wątek zamknięty
04 lutego 2011 18:16
xxagaxx, a jaki to rozmiar? chcialoby ci się paski pomierzyć? bo zbieram się intensywnie do zakupu ogłowia z hooksa o tego: link a boje sie ze moj zacny kon w coba nie wejdzie a w full sie utopi 😉

a co do szmat to bicolora petrol-choco śmiało puszczaj w świat. masz fajniejsze szmaty. a z tej kolekcji obłędni jesteście w brillancie petrol 🙂
wątek zamknięty
popelnilam grzech!  😵
ale to w ramach powracania po przerwie do jezdziectwa 🏇

oto moj grzech:
wątek zamknięty
sei dla mnie brillant by zdecydowanie za oczodajny 😉 Wiec ma go teraz Forta 😉 Za to Bicolor mi się podoba, no ale hmm kasy brak :/

To ogłowie mam w stajni, ale to jest raczej dość duży Full. Musiałam sobie dziurki dorobić 😉 Za to coby z tego co widziałam są dość małe.
wątek zamknięty
04 lutego 2011 18:24
losia, czekam na zdjęcia na modelu. te które do tej pory widziałam nie zachwycały... ale wierze w kolor marone 😉

xxagaxx, kurcze to nie wiem  😵 mój normalne ogłowia nosi 3 ale meksykana ma 2... jak mam kupic ogłowie za ponad 300 złoty to chciałabym żeby pasowało...

hmmm brillant poszedł w świat. też ok. petrol ogólnie nie był moim kolorem nr 1 zeszlej kolekcji. to co wam zostało?  😀iabeł:
wątek zamknięty
sei ja nawet wiem co wybierzecie do odstrzału 😉

nie wiem czy tu wszystko dobrze widać 😉
Nie mam już browna, i tego ESa artwork oraz iceblue 😉
wątek zamknięty
xxagaxx Może chciałabyś szarego cottona sprzedać ?  👀
wątek zamknięty
Dziewczyna Szamana   Prawdziwa Świętokrzyska Wiedźma
04 lutego 2011 18:38
xxagaxx Ja wybieram tego brilianta tofee  😜
sprzedasz mi?  😁
wątek zamknięty
04 lutego 2011 18:38
jestem w szoku że browna nie masz! akurat on mi się podobał 😉
widziałam że cotton aqua wisi w ogłoszeniach. am i right? to dobry wybór 😉
hmmm bicolor tak jak mówiłam i tego żółtego tam w rogu strasznie dużo  😁 albo gelb albo es na odstrzał (nie pad). i ta anka co tam leży z żółtymi chyba że to straw to ewentualnie byś mogła zostawić  🤣 stripe in szmaragd może... milke pozwolilabym ci wspanialomyslnie zatrzymać  😂 bo akurat na edim jest fajnie 🙂 to białe 'coś' dużym pikowaniem?  👀 iceblue tez sprzedajesz - dobry wybór. reszta jest spoko 😀

pokazywałaś zdjęcia w greenie?  👀 🤬

ogólnie byłam przekonana, iż więcej tego masz!  👍
wątek zamknięty
ja tam wciąz czekam na stripe ina 😉 xxagaxx wie którego  👀
wątek zamknięty
xxagaxx Może chciałabyś szarego cottona sprzedać ?   👀

szarego? :P Ty ignorancie, toć to fango, ile ja krwi potu i łez wylałam zeby go zdobyć 😀: Dobra zartowałam, no ale mam tu swoje perełki tzw. nie sprzedażowe 😀😀 Tylko ten bicolor mnie męczy, bo mi się podoba. Ale też musze myśleć pod względem co się sprzeda a co nie 🙂

sei: kochana  :kwiatek: Anky pea juz prawie się sprzedała, ale osoba jak widac okazuje się ciut niepoważna wiec muszę ją wystawić jeszcze raz. Żółte są pod ochorną (wiem ze dużo ich, a gelb brillant jeszcze w drodze 😀😀)

brown to dość zagmatwana historia 😉 VSD mi nie leżał. Ten biały jest bo jest, coś na zawody musze mieć.
green był, ale średnia fotka:

a tu się możesz bliżej przyjrzeć:
http://re-volta.pl/galeria/foto/25198
http://re-volta.pl/galeria/foto/25199
http://re-volta.pl/galeria/foto/25201
http://re-volta.pl/galeria/foto/25203
http://re-volta.pl/galeria/foto/25205
http://re-volta.pl/galeria/foto/25202
wątek zamknięty
sprzedaj fango , kompletnie nie pasuje do Eska  😉
wątek zamknięty
xxagaxxTo FANGO ? ; o to może tym bardziej chcesz go sprzedać ? 😀
wątek zamknięty
Ja wiedziałam co wytypujecie: fango, walnuta i stripe ina morninglight hazel 😉 Tylko co ja poradzę ze to są szmaty dla mnie?? Wiem ze Edi nie wygląda szałowo ;/;/

A ten bicolor??

Jeszcze powoli się zastanawiam nad tym:
wątek zamknięty
Mój brown <3
wątek zamknięty
Ja bym się skłaniała ku zostawieniu Eskadrona, a sprzedaniu Es'a  😉
wątek zamknięty
xxagaxx ja tam typuję stripe ina blueberry  😀iabeł:
wątek zamknięty
xxagaxx ja tam typuję stripe ina blueberry  😀iabeł:

ja wiem, wiem 😉 ale Ty głosu nie masz w tej sprawie 😀😀  Nie chcesz zapolować na niego w Holandii? Już parę razy go widziałm i nie kosztował jakoś zabójczo 😉
wątek zamknięty
Aga,
to już prędzej tą śliwkę jakąs ESa sprzedaj. Szmaragd jest zaaaaa ładny! wyglądacie w nim rewelacyjnie
wątek zamknięty
mi się Edi Podoba w szmaragdzie i to bardzo! (a wiele koni w mim mi się nie podoba)
ja bym się pozbyła milki nici i brillianta browna
wątek zamknięty
brillant brown nie mój 😉

DObra dzięki, już nie truję. Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie poszukanie sobie pracy na weekend 😀😀
wątek zamknięty
aga sprzedawaj tego bicolora. obrzydliwy jest.
za to moim zdaniem stripe in  Wam pasuje i to bardzo! absolutnie nie na sprzedaż.
wątek zamknięty
zostaw bi-colora ! fufu fango i stripa tego oraz śliwe tez bezszał
wątek zamknięty
no ile osób tyle opinii 😀😀
wątek zamknięty
04 lutego 2011 19:10
xxagaxx, fioletów i szarości nie ruszaj  🤬 z tych zielony to naprawdę ładnie wam w tym greenie  :kwiatek: ogólnie podoba mi się też irish. cotton gelb na odstrzał! szczególnie że już nowy gelb do ciebie leci 🙂 z niebieskości. z tego co zostało to podtrzymuję że bicolor wypada. ten biały fair play mnie się nie podoba  👿 byś już lepiej 'szokemo.. bla bla bla' kupiła białego  😀

jak wrócę po sesji do domu wreszcie to obfocę ładnie moją kolekcję 😉
wątek zamknięty
zaraz pokaze wam moja kolekcje  👀
wątek zamknięty
sei no wiem wiem, ale jeden gelb to cotton drugi to brillant 😀😀

Dobra, pomyślę nad bicolorem 😀 no i w sumie ten biały też może pójść, ale nie wiem za ile uda mi się go sprzedać 😉 Są takie czapraki czasem ze po prostu nie ma na niepopytu i nie opłaca się ich nawet sprzedawać ;/;/
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.