equi.dream niestety w takie szarobure dni nawet w świetle dziennym zdjęcia nie oddają koloru 🤔 ale i tak moje zdjęcie oddaje kolor lepiej niż fotki katalogowe 😉
a pad jest taki piękny, że aż by się chciało mieć do niego owijki a to niestety nierealne 😕
nie mogę się doczekać premiery na Poli, to kolor stworzony dla ciemnogniadych 😍
i tylko dlatego, że mam brudnego kasztana, w dodatku mężczyznę nie mam go w szafie 😉 Dziwie się, że po boomie na alt rose candy gdzieś jeszcze można dostać 😉 My dzisiaj mamy premierę navy/green, zobaczymy jak to na zwierzu wygląda 😍
w tym które aga realizowała jako ostatnie 🙂 u medzik te rzeczy już są tylko ja dopiero w piątek mogę odebrać 😉 też się cieszę. mam w tym tygodniu okropny humor i nic mi nie wychodzi. nowy czaprak to to czego potrzebuję 💃
a co do nowej kolekcji to przestaje mi sie poodbac... znowu 3 czapraki wpadna pewnie :/ brąz. granat. może żółty zamiast lemona exclusive? chyba że granat lub brąz będą brzydkie (jak np. choco - chocochippink :P)
na reitforum pojawiła się informacja iż kolekcje nazywać się będą / składać z: navy - royal : navy-royal-gelb-beige aubergine - violet : aubergine-violet-antrazith-sand
fiolet ma być do niciakowego. bakłażan bardzo ciemny. a gelb cytrynowy.
to wszystko z adnotacją że źródło jest wiarygodne. nie podważam broń boże info od viss 😉 tak czy siak kolekcji royal - navy możemy być pewne. pytanie czy w drugiej będzie faktycznie antracyt czy brąz 👀
o, znalazłam: [quote author=mała mi link=topic=41891.msg875208#msg875208 date=1296308937] informacja z reitforum.de Also die Mitarbeiterin des Reitsportgeschäfts hat mir gerade eine Mail geschrieben: 2 farbthemen: navy-royalblau-gelb-beige aubergine-violett-creme-antrazith-sand[/quote]
ps: nein ich hab keine bilder am computer, nein ich kann keine posten oder verschicken - da müsst ihr leider bis nächste woche warten A niech to. Ale jestem ciekawa tej kolekcji 😜
Antrazith to taki bardzo ciemny szary, a tak w ogóle to WSZYSTKIE rzeczy z aktualnej kolekcji i prawie wszystkie z poprzedniej są dostępne w sklepie internetowym Eskadrona i Pikeura, wszystkie kolory i rozmiary i wysyłają do Polski 😀