Końska rewia mody cz. V (2011)
Fantazja, mi się też kiepsko zawijały ale przeboleję 🙂
wątek zamknięty
hahahah croopie 😎 (devil wears eskadron (not Prada ) ) :bum:
Burza, ja już tak wiem co pasuje jej do kobyły że dzwonię i mówię- mam dla ciebie pad/czaprak/derke (niepotrzebne skreślić) 😀iabeł:
wątek zamknięty
To ja już wiem- masakra 😀
wątek zamknięty
Burza, a pewnie - ja kocham wszelkie beże, brązy...Ehh... tylko nikt nie chce sponsorować 🙁
wątek zamknięty
Burza, taaak, tylko jak już coś widzę, to się zakochuję, to takie śliczne, takie tanie i ciach ! Nie lubiłam mieć dużo czapraków, a tu... sterta rośnie... 😁
Precelek, wstrętna babo, w dodatku ty już doskonale wyczułaś, co ja lubię !! 😵
wątek zamknięty
epk, powolutku po kawałku 🙂 teraz jak ta głupia musiałam szukać tego co kiedyś sprzedałam 😉
croopie, znam to, znam 😁
wątek zamknięty
Muszę stanąć w obronie tych Excellentów, są dużo bardziej przemyślane niż Sportivy (herby są symetryczne i lustrzane, czyli zawsze w dobrą stronę się zawiną) a owijki na końcówkach mają specjalne języczki, które sugerują, którą stroną "do góry" zawinąć, aby herby nie były do góry nogami. Jakby tego było mało, to marzą dużo lepiej przyszyte rzepy niż standardy bo wypadają doskonale, nie za długo (tak że odstaje pół rzepa).
Są bardziej ciągliwe niż ANKY, czy Eskadrony, ale Burza powinna być zadowolona, gdyż są ciut węższe niż ANKY, czyli są szerokości jej ukochanych Eskadronów 🙂
wątek zamknięty
Burza, da się, nie są gorsze od Fair Play'ów, ale i tak moimi numerami 1 są Eskadron i Anky
(devil wears eskadron (not Prada ) )
😂 dobre
wątek zamknięty
tu nie ma powolutku 😉 - ja w te ceny nie celuję 🤣, ale oglądam Wasze kolekcje z przyjemnością 🙂
wątek zamknięty
kurde ja tez chce takiego przyjaciela od czapraka 😁
chociaż w sumie ja sie wspieram wirtualnie z nirv i razem sie radzimy... czasem tylko razm na cos polujemy 😀iabeł:
wątek zamknięty
Zairka, ale w moim przypadku, własnie o to chodzi, że ja nie chcę !! 😁
wątek zamknięty
Sierra, ty wiesz, że będę werihapi jak nie wiem co 😁
Fantazja, FP to była makabra, normalnie te owijki mają z 10metrów chyba, na nasze krótkie nóżki to masakra.

Widać jakie buły i ile ich...
epk, ja naprawdę nie płacę dużo, nie bawi mnie to, większość rzeczy kupuję z drugiej ręki, albo od sabatowej rodziny 🙂
wątek zamknięty
sasasasasa nikt cię nie wrabiał w mista 😎 :emota2006092: ja tylko napisałam że zaraz wrzucę go w ogłoszenia
wątek zamknięty
Burza, ha! Jesteś na dopingu! Adoptujcie mnie do swojej rodziny, u mnie nie mam od kogo kupować 🙁
wątek zamknięty
Od razu tam doping.. 😁 po prostu kupuję TYLKO okazyjnie, a nie dlatego bo piękna szmata to dam 400zł 😉 spokojnie się da, zacznij uważniej obserwować 🙂
Musisz założyć własną 😀
wątek zamknięty
epk przejdz z deptania kapusty na latanie i stworzymy rodzine 😁 :kwiatek:
wątek zamknięty
A kysz.... ja po prostu zlecę Tobie wyszukiwanie mi okazji 😉
wątek zamknięty
epk, proszę bardzo- na PW lista 'chceń' 😉
wątek zamknięty
epk, proszę bardzo- na PW lista 'chceń' 😉
a to nie było do mnie 👀
wątek zamknięty
hihi, było do Zairki 🙂, ale jak ktoś chce jeszcze się pomęczyć to proszę bardzo - ale tak nietypowo na początek - Cotton Coriander i Deep Blue w rozmiarze PD 🙂
wątek zamknięty
a czemu to PD?
👀
wątek zamknięty
Bo mam siodło ze skróconymi tybinkami, i niestety normalne cottony uj. strasznie wystają...
wątek zamknięty
Burza, Fantazja, macie dziewczyny piekne stonowane kolekcje, podobna mi sie marzy dla Gilka - brazy, beze, szarosci i jakies delikatne zielenie - powolutku powolutku kompletuje wlasny zestaw, juz chyba wyklarowal mi sie gust 🙂 jedyna zarowa jaka u mnie zostanie to anky bright red - ale tylko dlatego, ze to prezent od mamusi 😉 i nie mialabym serca go sprzedac (choc szalu we mnie nie wzbudza... ehh). ukradlabym Wam prawie wszystkie te potniki 🙂
wątek zamknięty
Zairka, haha o masz, nie byłam pewna 😀 z PD faktycznie może być ciężko.
kujka, dziękuje 🙂 Fantazja zdecydowanie ode mnie odważniejsza 🙂 ja wierzę w beże 😉 na pograniczach też brązy i zielenie, wyjątek szarości 🙂
Jak chcesz żeby Bright był wyjątkowy to go wyhaftuj 🙂
wątek zamknięty
odnosnie ozdabiania. znacie kogos/firme w lodzi lub wawie która stworzony autorsko motyw wychaftuje na czapraku właśnie? powiedzmy takiej grubosci jak lightcord.
wątek zamknięty
sei, każda hafciarnia ci machnie co chcesz, pytanie za ile 😉
wątek zamknięty
no wlasnie. na pewno cena adekwatna do jakosci i niekoniecznie najwyzsza z mozliwych. aczkolwiek w ogóle w tym temacie sie nie orientuje. jakie sa widelki? chce oprocz tony marchwi na urodziny mojemu rudemu machnac cos fajnego taki czaprak tylko dla niego 😉
wątek zamknięty
Napis w jednym kolorze kosztował nas chyba ok.30 maks 40zł. Ale co ty tam wydumasz jakiej wielkości ile kolorów... 😉
Wzór 'z głowy' w jednym kolorze ok.15cm wysokości i 7 szerokości ok.60zł.
wątek zamknięty
sei, ja płaciłam 10 zł od słowa, dowolnej wielkości
wątek zamknięty
na pewno wzor. jeden kolor. taki jak mowisz burza bylby ok. czyli 60. i moze z drugiej strony jakis maly napis...
dzieki dziewczyny za info 🙂 staruszek konczy w kwietniu 10 lat 🏇 jak te dzieci szybko rosną... dopiero co miał 3,5 😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.