Końska rewia mody cz. V (2011)

samego czapraka i owijek mam tylko takie foto:, u nas na hali niestety bardzo trudno jest zrobić dobre zdjęcia  🙁

Zairka
  :kwiatek: , to jedyny dralon którego mogłam kupić za taką chorą cenę  😁, mój B. wcale nie taki duży ma 176cm w porywach do 177cm, duży będzie jak się nabuduje bardziej  😍
Presja moja ulubiona  😍
xxagaxx  🙂 nie wiem czy on się da do tego pomysłu przekonać  😁
Bay dzięki!  :kwiatek:
Kamita01 miło mi, dzięki. Si- mój ci on, wymarzony, wyczekany, wywalczony- mój  💘  🏇
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
26 stycznia 2011 22:52
Precelku ja mam 162 cm Grota 160 Zair tez mial 160 😉 najwyzszy kon jakiego mialam do jazdy klacz miala ok 170cm i wygladalam na niej komicznie 😉
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
26 stycznia 2011 22:55
Ja mam 164 cm i jeżdzę Łosia który ma 176 - tyle co Bohun 😀 aczkolwiek koń koniowi nierówny i podejrzewam że teoretycznie mogą być tego samego wzrostu ale w praktyce never ever 🙂 i nie czuję się jak jakaś mróweczka, wręcz przeciwnie - kocham wielkoludy 😀
wątek zamknięty
Zairko, chciałabym tak, chciała.. Ja na co nie wsiądę to wyglądam jak słoń na mrówce, a mam tylko 175 cm wzrostu, ale długaśne nogi..  🤔wirek:
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 22:58
żeby nie było of topa to wstawiam zdjęcie na tej BABIE w czapraczku ES light corde Rosa 😁
wątek zamknięty
Bez przesady, źle nie jest 😉
A czaprak prezentuje się świetnie  😁
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:03
ja sie czułam jak na czołgu...do tego mega długim czołgu.. niemogłam założyć jej ogłowia, żeby przerwać jej grzywe właziłam na stołeczek, wyczyścic porządnie zad to musiałam na czuja 😉
ale koniec off 🤬
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
26 stycznia 2011 23:08
caroline nie nazywaj ich koleżankami. To wredne niemieckie UMY które nie mają co robić, tylko czepiać się wstawianiu oznakowanych przez nie MEGA widocznymi napisami zdjęć 😉

dla Ciebie to są koleżanki dla mnie nie, wiec mam takie zdanie jakie mam. Dla mnie dalej nie ma różnicy czy jest podpis czy link, skoro zdjęcie i tak jest w sieci. Ale to jest OT. W sprawie naszej galerii też była o tym mowa, wiec nie ma po co odgrzewać kotletów.
chyba na prawdę przeginasz 😵
ale już szkoda słów, durni sami się rodzą. byłam naiwna i wierzyłam że głupota sama się unicestwi.

Zmieniłam zdanie, chcę debila! 🤔

a te cytaty warto gdzieś zapisać dla potomnych.
wątek zamknięty
frog to peacoc 😉

Dzięki  😉 To kurcze zachorowałam, ehh.. niemożliwe- jak wyszła ta kolekcja z peacockiem (dawno temu i nieprawda :lol🙂 to jakoś nie wzbudzał we mnie najmniejszego zachwytu  🙄 Zgłupieć można z tymi szmatami ..  😵 🤣 (I nawracającymi napadami szmatoholizmu.. człowiek już myśli, że się wyleczył, a tu d**a. Niestety.  😵  😉)
wątek zamknięty
sei   . let's grow old together & die at the same time .
26 stycznia 2011 23:16
jak z jakoscia lightcordow? mysle intensywnie o tym:
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:17
sei ten z mojego zdjecia kupilam na pocztaku 2008 i o ile ja go oszczedzalam bardzo, sprzedalam go w 2009 to jest teraz uzywany bardzo mocno przez znajoma i trzyma sie, stracil troszke kolor od czestego prania, zrobił sie mniej sztywny ale nadal wyglada dobrze
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:19
a one sa takie duze jak superieur'y (derka) czy normalniejszych rozmiarów? bo boje sie troche esów pod tym wzgledem  😁
wątek zamknięty
sei jakościowo b.dobre, różnie się układają po siodłem, większości osób strasznie się marszczą (ale tylko ujeżdżeniowe na szczęscie), rozmiarowo wypadają normalnie 🙂

edit literówka
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:21
wątek zamknięty
Zairka ten  różowy lightcord na ciemnym koniu obłędny  😍
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:25
Precelek no troche opłakuje jego sprzedaz ale z drugiej strony wolałam rózowy na zajku 😁
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:26
prawda. grota wygląda super 🙂

a na rudego lepszy ten es czy cotton choco?  👀 bo kurcze korci mnie ten es no ale... nie jestem przekonana. czy jestem gotowa na cos takiego  🤔wirek:
wątek zamknięty
esy ładniejsze  🙂
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:27
jak taki wybor to bez 2 zdan es!
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:30
mieszacie mi w głowie!  🤬
no nic koniec przerwy na szmatoholików. wracam do nauki  😕 nie moge sie doczekac kiedy nowe szmaty zarzuce na rudego  💃
wątek zamknięty

ale już szkoda słów, durni sami się rodzą. byłam naiwna i wierzyłam że głupota sama się unicestwi.

Zmieniłam zdanie, chcę debila! 🤔

a te cytaty warto gdzieś zapisać dla potomnych.

zapisz zapisz 😉 jak nie masz co robić, lepsze jakieś zajęcie niż żadne.
I widzę że na wyzwanie od głupich jeszcze ci słów nie było szkoda ;P

Zairka
popieram: ES 😉
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:41
aga my sie zgadzamy w 99% jezeli chodzi o szmaty :kwiatek:
wątek zamknięty
rozowy light cord baardzo ciezko zdobyc, ale ma na szczescie godnego nastepce 🙂
pikowanie nie to, ale tez uroczy, no i ta lamoweczka  😍

wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:43
no prawda ja zgarnelam ostatniego Light Corda rosa VS z magazynow ES -tak mi powiedziala Pani z Girdanu ktora zreszta zakochala sie w tym czapraku 😁
tak że miałam 2 te czapraki jeden poszedl do znajomej a drugi na r-v.

wlasnie w tym nowym te pikowanie mi sie nie podoba 🙄
wątek zamknięty
bo przez to pikowanie tak trochę jak heavy cord wygląda nie? 🙂
wątek zamknięty
26 stycznia 2011 23:56
dokładnie jest taki ,,cięzki"  😉
wątek zamknięty
pobiłby light corda gdyby nie to pikowanie 🙂
ktoś od nas kupił taki jeden i obiecał wstawić zdjęcia pod siodłem  🏇
zobaczymy jak wtedy sie zaprezentuje, myśle, że może być fajnie, jak nie bedzie takiej płaszczyzny pikowania widać.
te hafty przy pikowaniu bardzo go ratują, na żywo nadają mnóstwo wdzięku, są jak taka koroneczka 
wątek zamknięty

ktoś od nas kupił taki jeden i obiecał wstawić zdjęcia pod siodłem  🏇
zobaczymy jak wtedy sie zaprezentuje, myśle, że może być fajnie

Tak, też jestem ciekawa kto go kupił i jak wygląda pod siodłem  😁 A tak poważnie, to naprawdę chciałabym też zobaczyć ale mój koń odbywa strajk jeszcze. Mogę tylko powiedzieć, że ten light w realu wygląda zupełnie inaczej niż na zdjęciach i że to pikowanie i te napisy tworzą piękną całość. Ten różowy jest taki pudrowy i jest to jeden z lepszych moich odcieni różowego jeżeli chodzi o czapraki. Zobaczymy jaki będzie eskadron pink ale myślę że raczej nie pobije euro stara.
wątek zamknięty
27 stycznia 2011 09:34
eskadron pink miałam cottona i brillanta i na epwno nie jest on pudrowy 😉 brillant ładniejszy żywszy ale to całkeim inny róz 😉
wątek zamknięty
Precelek, bluźnisz, na hali w Aro wychodzą najcudniejsze halowe zdjęcia ever 😉

Zairka, co to za koń? ładny 🙂 nudny ten róż.

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.