Kącik Rekreanta cz. IV (rok 2011)

mtl   I M Equestrian
08 maja 2011 16:41
patrzcie jak to pięknie brzmi

wątek zamknięty
mtl gratulacje! :-)
wątek zamknięty
mtl gratuluję rocznicy!!
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
08 maja 2011 18:00
Burza to właściwie kawałek małego,nawet bardzo małego padoku,bo pastwiskiem tego nie nazwe,jest duzo małych kwater,wiec trawa jest fajna,bo zdąża odrastac 🙂
Ramires wstydź się...jedno zdjecie 😀iabeł:?
mtl poprosze jakies rocznicowe zdjecie 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
08 maja 2011 18:16
Zazdroszcze Wam! Ja mam przymusowe 3 tygodnie wolnego do konia z powodu pieknego kołnierza zdobiącego moja szyje 🙄
A teraz rzepak kwitnie i taka piekna sesja by była... no i mieliśmy jechać zawody towarzyskie pod koniec maja 😵
Jak nie urok to sraka
wątek zamknięty
mtl, jak to szybko minęło !! Gratuluję 🙂
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
08 maja 2011 18:19
Ramires, kurcze, co jestem na Woli, to nigdy nie mogę się was dopatrzeć 😁 kiedy jakieś starty, coś?
mtl gratuluje 😉

A Gadzinka dzisiaj przeprzeprzegrzeczna 🙂
wątek zamknięty
mtl gratuluję rocznicy, mega pozytywny kolaż, oby dalej tak dobrze Wam było razem :kwiatek:
Ramires tylko jedno, no wiesz... Ładnie, ładnie, widziałam Was więcej bodajże w "interpretacji..." i fajnie to wygląda 😉
kodusiowata ale super 🤣 Też się teraz głównie wożę przez Arka kaszel, nasze przerwy i lenistwo. Czadowe są czasem takie jazdy 😉
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
08 maja 2011 18:34
Losia, xxagaxx, Lov  :kwiatek:

mtl poprosze jakies rocznicowe zdjecie 🙂

zdjęcia 'dzień po rocznicy' mogą być? jutro nadrobię  😎

mtl, jak to szybko minęło !! Gratuluję 🙂

oj czas leci, jeszcze chwila a Siwy będzie dojrzałym 5cio latkiem, a tym czasem rok męczy się ze mną  😁

Atamanka tyle pięknym chwil razem, aaaach, OBY!  :kwiatek:

wątek zamknięty
mtl, gratuluję rocznicy  😅
wątek zamknięty
Lov a mówiłam, żebyś się za wcześnie nie cieszyła 😎 A tak serio to teraz jeszcze bardziej go lubię 😀
xxagaxx super! Czekam na (foto) relację z zawodów 🏇
mtl gratuluję rocznicy! 😅
wątek zamknięty
szafirowa   inaczej- może być równie dobrze
08 maja 2011 18:52
Lov, a filmik na dowod tez bedzie? 😉

Trzymajcie kciuki- we wtorek tniemy jajca.
wątek zamknięty
Burza jak miło ujrzeć Was po mojej chwilowej niebytności na tym zacnym forum 😀 Wyglądacie kwitnąco! Proszę o więcej zdjęć!
Incognito Napar poczuł wiosnę?
Lov no piękna gleba  😂 Też kiedyś taką zaliczyłam i to w podobnej sytuacji, bo siedziałam na dopiero zajeżdżanej kobyłce huculskiej  😁 Tyle, że już bez lonży i mała zafundowała mi darmowy lot przez płot... Samej, rzecz jasna  😁
mtl gratulacje, oby jak najwięcej takich lat!

Taa... A my z Muskatem czujemy wiosnę...
Wczoraj mi chłopak zafundował rodeo ze stawaniem dęba włącznie, do teraz nie wiem, o co mu chodziło  🤔wirek: , no ale jakoś sobie wyjaśniliśmy, co zrobił nie tak i dzisiaj już si.
Nawet jakieś zdjęcia są... Ale to za chwilę.
wątek zamknięty
Burza, świetnie Piorek wygląda!
Lov, chłopak ewidentnie chciał się Ciebie pozbyć! Ta hipoterapia mu się nie podobała. 😁
mtl, gratulacje! ;-)
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
08 maja 2011 19:32
Cobrinha, xxflygirlxx,  xxmalinaxx, Caira dziękuję Wam w imieniu swoim i Siwego  :kwiatek:
wątek zamknięty
AtlantykowaPanna   "Jeśli idziesz przez piekło- nie zatrzymuj się!"
08 maja 2011 19:54
Cześć Wam🙂
Proszę powiedzcie co myślicie o tym??
Od razu mówię to moje pierwsze skoki po rocznej przerwie...
wątek zamknięty
AtlantykowaPanna jest inny wątek do interpretacji.. ale sama spójrz jak to wygląda..

xxflygirlxx kciuki się przydadzą, bo stresa mam 😉 ale trener mówi to jadę  😁 😁
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
08 maja 2011 20:37
maleństwo, _kate; Burza, baffinka, dziękuję  :kwiatek:

Burza wy jak zwykle profi no i ten Twój uśmiech, chyba nigdy Ci z twarzy nie schodzi  😉 Cieszę się, że z Piorkiem lepiej

baffinka niezły odrzutowiec  😉

kodusiowata ale zaciesz na ostatnim zdjęciu, super  🙂

Lov witam w klubie latających jeźdźców. Mój zrobił to samo przy 1szym wsiadaniu. Tryb "miły koń" się wyłączył  😉
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
08 maja 2011 21:02
xxflygirlxx, ja skubańca też... 😁
xxmalinaxx, hahaha, poleciałaś przez ogrodzenie? 😂
szafirowa, dzisiaj bez dowodów niestety 🙁
Nasturcja-Renata, na szczęście jemu znowu wrócił 😁 chociaż na lonży dzisiaj brykał jak szalony 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ramires, ja Cię chyba pierwszy raz na koniu widzę 😉 i tylko jedno zdjęcie?  🤬
Zairka, o matko  😲 , a Tobie co się stało?
xxmalinaxx, dawaj zdjęcia, dawaj  😀

a my z dzisiejszego dreptania
za to jutro mam jazdę pod okiem, z czego bardzo się cieszę, bo potrzebuję tego

wątek zamknięty
mtl gratulacje!
Hanula
no wreszcie! kwitnąco Bohun wyglada  😍 szkoda, że zdjecia słabej jakości, bo nie widać jego maści, a zawsze mi się podobała  🙂 po raz kolejny zapraszam, od 1czerwca Karolina z Osowy przechodzi do nas, więc masz kogo odwiedzić  🙂

a ja się zakochuję w "moim" kucu, normalnie jest tak lotny i łatwy do jazdy, że gdybym nie miała swojego drania, to bym go darła pazurami.  😡 Ciekawe jak jak drugi kuc będzie chodził, zajazdzka już za pasem. Został mi zaproponowany kolejny koń do jazdy, ale sobie daruję. życia mi nie starczy  😡 barki, kucylenka, kobyłka, za chwilę ogierek- jakoś się tego dużo zrobiło  😡
wątek zamknięty
_kate - ja tam bym sie cieszyla z takiej ilosci koni do jazdy 😉 Poki co - mam tylko swojego  😁
wątek zamknięty
A ja spedziłam całe 3 dni w stajni 😀
W tym wszystkim głownie staralismy sie jakims cudem Wendettowego Fuksiora dołaczyc do stada. Ale niestety tyle lat bycia ogierem powoduje jedynie że koń srednio wie jak się ma zachowywać, w zwiazku z tym każdy koń go tłucze. Na czele z Piniem który go wrecz nienawidzi. I taranuje ogrodzenie, wścieka się , a Fuks go prowokuje. W efekcie mamy nowego nakostniaka, wygryzione włosy na szyi i wielkiego spuchnietego cyca na klacie od skoków na barierki :/  No i Fuksa w "stadzie" z 24 letnia kobyłą, bo niebezpiecznie było by żeby konie łaziły obok siebie.
Niemniej jednak brak Fuksa obok na padoku wcale nie spowodowa,ł że Pinio zapomniał że go nie lubi  i nadal meczy w głowie misje zabicia Fuksa, czekajac na jazdach na to az sie zagapię ,a On będzie mógł radośnie wypruć mu flaki 😉 I tak oto wizja wspólnych jazd i terenów mineła. Po 2 jazdach gdzie Pinio miał misje na ponoszenie , łażenie bokiem, zapierdzielanie i udawanie konia ujezdzeniowego doszłysmy do wniosku , że gdyby Piniowe deby i bryki były solidniejsze a ja bym spadła, dni Fuksa były by policzone i nie możemy takich rzeczy prowokować. A przecież Fuks dopiero zaczyna nowe życie 😉
Poki co nie mam zdjęć, ale macie jeden filmik gdzie widac jak w galopie walcze o to żeby Pinio zechciał zwolnić 😉
wątek zamknięty
Eee tam, Fuks wydaje się być szczęśliwy, że ma kobietę i własne pastwisko 😁 Może stara Kebaba mu w międzyczasie wyjaśni na czym polega życie w stadzie 😉
Aż szkoda było wracać...

Dawaj więcej Cyca 😁
wątek zamknięty
wendetta
Chciałabym dać, ale nie mam. Obiecane zdjecia z naszej jazdy narazie mi się nie dostały. A na reszcie filmów gdzie i Ciebie z Fuksem widac za dużo gadamy :P i za dużo sie ciesze z Pinia - Sibiskita :P
wątek zamknięty
Ponad tydzień nie miałam dostępu do netu, więc mam mnóstwo re-voltowych zaległości.
Wczorajsza jazda po dłuższej przerwie może nie była wspaniała, ale naładowałam akumulatory i mogę (muszę) już wrócić do pracy po urlopie.

wątek zamknięty
Jak to zwykle bywa - człowieka chwilę nie ma i już milion stron narasta w Kąciku 😉

Dołączam do klubu kontuzjowanych - podkute 500kg wskoczyło mi wczoraj na stopę. Boli. Z racji odległości do pastwiska wyprowadzanie koni na padok stało się sportem ekstremalnym XD
wątek zamknięty
Severus   Sink your teeth into my FLESH
09 maja 2011 09:18
Tristia - fajnie Alkazar wygląda, lubię Was oglądać  😀
wątek zamknięty
Hypnotize, wendetta, ale macie z rudziakami przeboje 🙂
Burza, świetnie wyglądacie -serio serio, zawsze mam uśmiech na twarzy jak Was widzę - meeega pozytywna z Was para

A my sobie zrobiliśmy mega końską niedzielę - od rana zawody a w samo południe jazda. Trenerka ręce załamywała nad nami ale jakoś przeżyliśmy. A forumowa Shantowa trzasnęła parę zdjęć 🙂 i po prostu nie mogę ich nie wstawić 😉. Shantowa - dzięki!

wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
09 maja 2011 09:26
epk, jak on pięknie wygląda  💘
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.