Śląsk

madmaddie   Życie to jednak strata jest
20 czerwca 2014 21:55
udorka, a kiedy będziesz? bo mi się nudzi (w sensie, powinnam się uczyć do egzaminu) więc mogę się z Tobą przejść, jakbyś chciała 😉
Możemy umówić się ale w październiku  🙂 jak będziesz miała czas, a ja będę się starała tam dotrzeć pierwszy raz.
A te ulice są ruchliwe?
Chodzi mi o to, czy jak skończę zajęcia zimą i będzie już ciemno, to nikt mnie nie napadnie, nie wciągnie w ciemną kamienicę i nie zatłucze?  😁
CIACH! Ogloszenie
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Ogloszenie w nieprawidlowym miejscu
23 czerwca 2014 17:26
udorka, dość ruchliwe, nic nie powinno Cię pożreć 😉 jeszcze na UE można tramwajem jechać, o ile nic nie pomieszałam.
czekam w taki razie na październik 🙂
Udorka, jesteś bezpieczna 😉 ja się po Kato całe liceum i studia szlajałam i włos mi z głowy nie spadł 😉
23 czerwca 2014 19:26
no są jeszcze dziki, ale to nie w centrum  😁
desire   Druhu nieoceniony...
27 czerwca 2014 21:40
madmaddie, przy Obi biegają 😀  😁
udorka, wiesz no, zatłuc Cię w ciemnej uliczce to mogą wszędzie 😁 ale tamte ulice są dość uczęszczane, więc nie powinno być źle. 🙂 Wracałam z UŚ i UE wiele razy w okolicach 21 i przeżyłam 😁

madmaddie, Zależy do którego budynku, bo UE ma różne 🙂 do tamtego też coś jedzie, ale chyba względnie daleko... pod te głowne jadą tramwaje, a pod N tylko autobusy.
Wie ktoś gdzie w okolicach Bytomia lub Katowic jest jakiś sklep z fototapetami? Google nic nie wypluwa jedynie internetowe sklepy  🤔
Przychodzi mi na myśl tylko castorama. Na pewno mają, ale ile i czy jakieś warte zakupu to nie wiem 🙂
O dzięki Lussi  :kwiatek:
Szukam hotelu w Katowicach, blisko hali, normalne warunki i ceny też normalne 🙂😉
spodka? wpadaj do mnie, podwiozę 😁 😁
Ja z mężem jadę 🙂 Szukamy noclegu w listopadzie na 2 noce.
Szukam hotelu w Katowicach, blisko hali, normalne warunki i ceny też normalne 🙂😉

Podpinam się pod pytanie Cierp1enie. Nie musi być blisko spodka. Poleci ktoś coś? Niekoniecznie hotel.
adriena, Dzięki wielkie za link, lokalizacja dla mnie idealna, cena super, a nie trafiłam na ten hotel na innych portalach :kwiatek:
14 września  16 piknik olimpijski w Parku Ślaskim!!

http://parkslaski.pl/aktualnosci/2635-blisko-stu-medalistow-igrzysk-na-duzej-lace-piknik-olimpijski-pierwszy-raz-poza-stolica.html

W programie pokazy jeździeckie, konkursy, spotkania z zawodnikami, pokaz mody i wiele innych atrakcji związanych z innymi dyscyplinami np. skoki na skoczni narciarskiej 😀 http://parkslaski.pl/aktualnosci/8-podstrony/2634-piknik-olimpijski-program.html

z wątku o stajniach.
ktoś się wybiera? może by tak niezobowiązujące spotkanie? 🙂
Napiszę jeszcze tu-ja bardzo chętnie, wyciągnę jeszcze kilka osób 😉 Zbierzmy się w końcu ludziki, bo nas śnieg zastanie 😉
Ja chętnie, o ile moje auto przestanie się obrażać 🙂
to jak mówicie, że będziecie, to powiedzcie o której mniej więcej się spotkamy i gdzie się tam szukać. w Chorzowie w ogóle to chyba w gimnazjum byłam ostatnio 😁
Ja się godzinowo dostosuję 😉

Edit: szkoda, że nie ma rozpiski godzinowej, ale może dodadzą.
napisali, że 12-18:30, więc ja bym tak na 13 dojechała, max 13:30. tylko powiedzcie mi, na którym przystanku najlepiej wysiąść. ten z wejście główne w nazwie? 😁
Na razie mamy chętne 3 osoby 😀

calore, tak, wejście główne.

Ja będę jechała z mojej wsi zaraz obok Piekar, mogę o nie zahaczyć, albo wjechać kawałek do Bytomia, jechać przez Siemianowice no i ciut Chorzów 😉. Jakby kto chciał to mogę zgarnąć,  😉
i jaaa moge ! 😉
i CeraŁ może ( tylko jeszcze o tym nie wie ). Donia dasz radę ?
lussi, gdzie planujesz zostawić auto? myślę, czy bawić się w autobusy, tramwaje, czy wziąć auto. tylko nie chcę bulić za dużo za parking :/

w ogóle to gdzie i o której się spotkamy? jakiś znak rozpoznawczy oprócz sterczenia koło koni? 😁
O ja. Ale fajna sprawa z tym piknikiem.
Matuzaalem, dawaj do mnie na wiochę, z Bytomia masz autobus 😁

moi rodzice też pojadą, więc o dojazd już się nie martwię. rzućcie tylko jakąś godzinę 😉
Zastanawiam się właśnie czy pojechać, ale jak mi znowu dowalą pierdyliard zadań z matmy, chemii i innych różnych moich ulubionych przedmiotów to będzie problem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się