Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

Widzę, że jakaś ogólna bezsenność panuje. Ja nie mogłam spać do 4 rano, wierciłam się i kręciłam, masakra! Wstałam o 8 nieprzytomna i zrobiłam objazdówkę po lekarzach i centrach handlowych.
A teraz siedzę ze świeżo zmieloną kawką i bagietką i ładuję akumulator przed pracą 🙂
Ja tez nie moge spac, a jak zasypiam, to niespokojnie spie. Jak nie ja, zazwyczaj klade sie ok.23, a teraz? Nic z tego, nie moge zasnac..
Gillian   four letter word
07 stycznia 2014 13:09
ja mam taką śpiączkę, że przesypiam 12h i dalej bym spała... dziś wstałam ok. 13 i na bank o 21 będzie mnie już morzyć. Nie lubię tego.
Ja na odwrót. Spałabym od 21 do 9:30-10 najchętniej, no, ale tak się nie da więc pocieszam się snem 21:30-5.00...
U nas dzisiaj nudy i -25 C . Chyba biore sie za jakies ciasto. Troche obawiam sie o konia, ale ma podgrzewane wiadro z woda, derke i opieke non stop ... Ohh kiedy to sie skonczy🙂
Gillian   four letter word
07 stycznia 2014 15:38
jakby na to nie patrzeć - kocham mieć wolne! 🙂 od czwartku znowu kierat. Póki co żyć nie umierać, wysypiam się, dojadam, koń chodzi codziennie  😜
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
07 stycznia 2014 16:50
melduje,że jeszcze jestem w pracy.... ale za chwilę spadam 😉
ja też spadam, do kolejnej kolki 🙁
kujka   new better life mode: on
07 stycznia 2014 19:15
kamkaz, OMG ale mróz! Przypomnij mi, w jakim Ty stanie siedzisz?
kujka, chyba w Detroit kamkaz mieszka, patrząc po podpisie pod nickiem.

Ktoś markuje? Ja piję boską herbatkę z czajniczka i słucham jazzu, jest pięknie 🙂 No ale trzeba iść spać, bo jutro maratonik w pracy...
Ja markuję, czytam o ćwiczaniach, zdrowym odżywianiu, itp. i myślę o tym jak wytrwać w postanowieniach noworocznych 😁
markuję🙂 prezentacja na seminarium, kolejny art i korekta procedur, a w tv Ramsey😀
Michigan🙂
Dzisiaj nam woda zamarzla w jednej z rur, ale podsuszylismy suszarka i dziala hmm lol. Jeszcze dwa dni i po wszystkim... Mam nadzieje... Kon nie podkuty... Wszystko oblodzone... Masakra..🙁
Co z tą pogodą???!!! W Polsce na plusie mniej więcej 5-10, w zimowej kurtce mi gorąco.. W Oslo nie ma śniegu i podobnie jak w Polsce! W Stanach jakieś morzy okropne. Co z tym światem ja się pytam? :p
Od 4:40 na nogach, od 6:30 w pracy. Kiedyś się wyśpię 😉
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
08 stycznia 2014 08:51
Dzien dobry 🙂 mialam dzis wstac wczdsnie, pojechac do ksiaznicy pomorskiej pouczyc sie i przygotowac na weekendowe zajecia, potem do alergologa na testy... i tak cos nie wyszlo. Najpierw nie moglam sie dobudzic, potem wstac, a teraz generalnie juz jest za pozno i dzis pojade tylkodo lekarza. Ksiaznica jutro, a dzis poucze sie z tego, co mam w domu.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
08 stycznia 2014 08:54
W Stanach mega mróz, a kolega wczoraj był na Kasprowym i wrzucił zdjęcia na fejsa, ośnieżone szczyty, coś pięknego. Pytam "jaka temperatura u was, bo u nas 10 na plusie", a kolega odpisuje "+5" 😉

A wracając do tematu, dzisiaj nastawiłam sobie budzik na 7, który miałby mnie obudzić w razie zaśnięcia w autobusie 12 minut przed przystankiem, na którym powinnam wysiąść.
Dobrze, że się ocknęłam chwilę przed moim przystankiem, bo mistrz kierownicy tak pruł, że zamiast 7:12 wysiadłam przed 7😲0. Jakbym usnęła to pojechałabym znów do centrum 😁
kamkaz rany, wspolczuje Wam! Macie chociaz snieg czy tylko mroz?

Sniegu na trzy stopy okolo. A w sobote ma byc deszcz. Plus w dzien, a noca minus. Dobrze, ze ja z domu wychodzic nie musze🙂😉
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
10 stycznia 2014 11:47
Współczuję takiej zimy...

Ja cały czas z nadzieją patrzę w niebo, mógłby w końcu u nas spaść śnieg.
Co tam, kto markuje? Mój mąż właśnie wrócił z pracy i pijemy herbatkę w piżamach 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
14 stycznia 2014 23:14
Ja siedzę nad licencjatem. Napisałam pierwszy rozdział, promotor powiedział, że za krótki i teraz jestem na najgorszym etapie - w mojej opinii wyczerpałam temat, więc wciskam po jednym dodatkowym zdaniu gdzie się da, żeby tylko było więcej objętościowo  🙄
smarcik, a o czym piszesz?
14 stycznia 2014 23:21
Rola i zadania Straży Granicznej w kontekście handlu ludźmi  😉 Pierwszy rozdział jest ogólnie o SG w Polsce, więc raczej nic trudnego (gorzej ze źródłami, bo 90% to internet)
Spać miałam do 7, tak plan zakładał. Koleżanka wzięła UŻ w pracy, a ja po 5 dostałam telefon od szefowej. Trzeba się słowem ogarnąć i jechać świat podbić.
Dzień dobry!
Zaraz idę na autobus, a pogoda nie zachęca  🙄 Nienawidzę tej godziny...
Dobry wieczór, co tam u was marki? Ja nadrabiam robotę papierkową do pracy i kątem oka oglądam mecz FC Barcelona vs Getafe 😉
gramy z mezem w statki  🤣
pracujemy😉 druga nocka, znacznie lepsza niz wczoraj, tyle ze dzis mniej pospie jak wroce, o 12 pobudka i w droge do stajni😉
18 stycznia 2014 03:39
Ktoś nie śpi?  👀 Rodzice wpadli do mnie o 2 w nocy, właśnie odwiozłam ich na lotnisko i nie wiem, czy iść spać czy zaczynać nowy dzień  😉
Ja jeszcze pracuje😉 za niecale 1,5h do domku i moge bezkarnie spac do 13 😉)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się