Kiedyś Ranne Ptaszki, Nocne Marki czyli jak mija wam dzień

Ktoś jeszcze tu jest? 😀 Planowalam wcześnie pójść spać, ale jakoś bie mogę więc chyba zrezygnuje o 5 i zajmę sie czymś ciekawszym niż patrzenie sie na powieki
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
02 stycznia 2014 04:38
Dzień dobry  😂
Ja już tu jestem  🙄
A ja jeszcze, bo dopiero ide spac:-) tyle, ze u mnie minus 6 godzin. Mamy taka fajna sniezna noc. Dzieci spia, az sie nie chce marnowac takiego spokoju na spanie.... No, ale dzisiaj 4 godziny tylko spalam, ehhh....
Do pracy czas, a co...
02 stycznia 2014 06:01
Melduje się z roboty 🙂
ash   Sukces jest koloru blond....
02 stycznia 2014 08:06
Ja dziś wstałam o 6, żeby na 7.00 pojechać do Lux Medu na pobranie krwi. Wysiedziałam się głodna do 8.00 bo "podobno" zmieniły się godziny w tej placówce.
In.   tęczowy kucyk <3
02 stycznia 2014 08:10
Moj Chinczyk przylecial wczoraj w nocy do Polski 😅
maleństwo   I'll love you till the end of time...
02 stycznia 2014 08:11
ash, uuu, przerabiałam mega pobieranie w zeszły poniedziałek, myślałam, że umrę na czczo, natychmiast po poleciałam na koktail i wielkie ciacho.

A ja od rana dostałam przyspieszenia, tyle dni lenistwa, a dziś sobie przypomniałam, że do 7-go muszę ułożyć i przesłać szkole testy semestralne... Więc jaj poparzona dorwałam się do książek i płodzę.
In., wypas!

ja ledwo wstałam z łóżka po wczorajszych ćwiczeniach
I ja się melduję - obudziłam się jakaś chora i z wielką opryszczką na ustach, grejt... :/

Miłego dnia, słoneczko pięknie dzisiaj świeci 🙂
02 stycznia 2014 10:39
a ja z jednej strony się cieszę, bo wiem, że dostałam podwyżkę i zmianę stanowiska pracy (awans znaczy się 😉 ) a z drugiej strony jestem wściekła, bo wiem, że muszę poczekać na sformalizowanie tego, do momentu zakończenia jednego procesu  😤
Moon   #kulistyzajebisty
02 stycznia 2014 11:17
I ja się melduję, ostatnie dni w jednej pracy, nic mi się nie chce, nie ma mrozu, a jakoś tak przenikliwie zimno się zrobiło rano, w ogóle nie wyspałam się, pies spał mi na nogach, ble - posmędziłam i od razu mi lepiej  🤣
Od 5:40 na nogach, od 7:30 w pracy. Czas świąteczny się skończył i od nowa...
Miłego dnia! 😉
a ja dalej mam dwa dni wolne i dopiero w sob ruszam do pracy na dobre 😎

idę po kawę 😍
a ja zrzuciłam sobie własnie drukarkę na stopę i wkurzyłam sie bo czekam na kuriera a jakoś durno wyszło ze zamiast zabrac wszystkie paczki dzis bedzie odbierac dzis jedną a drugą jutro, niech żyje Sendit...
Moon   #kulistyzajebisty
02 stycznia 2014 13:40
Mnie na szczęście kurier z gls miło zaskoczył, ponieważ w poniedziałek raczył mi przynieść paczkę z paszą do domu, a nie zostawiać od razu awiso.

Dzisiejszy dzień sponsoruje literka Z, jak zdziwko - jedna wiadomość dobijająca lekko, druga w pierwszej chwili euforyczna, ale po zastanowieniu... ciężko, no ciężko może być. I jak zwykle tak źle i tak niedobrze. uhh.

Dalej mi się nic nie chce, odliczam minuty do 15tej i biegnę do stajni  😍
kujka   new better life mode: on
02 stycznia 2014 13:57
Moon, mi tez sie dzis nic nie chce. I kiedy Ty kończysz prace, ja zaczynam... Ehh kopnijcie mnie, bo mam PRZE lenia!
eh to moja sznurka pewnie pojdzie dopiero jutro 🙂 ?
mery, gadałam z kurierem przez telefon i mówił że zabierze dwie!!!
Dam znać, bo K. miał mu oddać paczki i wtedy będę wiedziała!
haha, napisałam post, kliknęłam "wyślij" i w tym samym momencie dostałam smsa z nr przesyłki 🙂 tak więc mam nadzieję, że jutro dotrze! 🙂 !!
mery, super! zaznaczyłam by kazdy etap przychodził ci na maila!
dzięki, dzięki 🙂 !!
03 stycznia 2014 08:20
halo, halo, nasz stary - nowy ulubiony wątek na drugiej stronie, up up up!!!
nuda, w szlafroku
dziecko rysuje obok w swoim "biurze", chłop sprząta koniom
czekam aż wróci wtedy coś będę mogła zaplanować, moze konia ruszę?
Ja po 2 pacjentach już,  mam okienko i zasiadam do nauki do kolokwium. Smignelam o 7 rano z Bielan na Mokotow w dokładnie 13 minut,  coś jest nie tak z Warszawa 🙂 sorry za literowki, pisze z telefonu.
Moon   #kulistyzajebisty
03 stycznia 2014 09:19
Znów się nie wyspałam, znów nic mi się nie chce, a domykanie ostatniego projektu idzie mi jak krew z nosa. Siedzę na fejsie na zmianę z forum. O jakież to produktywne  🤬
yga   srają muszki, będzie wiosna.
03 stycznia 2014 09:20
Dziewczyny, nie wiecie z jaką gazetą mogę w tym roku dorwać kalendarzyk?
03 stycznia 2014 09:21
ludzie mają jeszcze urlopy,ja tez dziś w 15 minut dojechałam do pracy, gdzie normalnie tą trasą 40 minut to standard.

dzień jak co dzień, fajnie,że to piątek 🙂

miłego dnia laski, spadam na zakupy,jak zwykle 😉 szkoda,że nie dla mnie :P

p.s.
Moon, mam coś dla Ciebie  🤣
Ktoś, dla mnie też nie miły,  siedzę na zajęciach do 21 dzisiaj :/

Moon, do roboty!

Miłego Dzionka 😉
Ja zaraz grzeję do okulisty a potem zobaczyć chłopa w akcji w jego nowej McFunkcji. 😎 Jest fajnie oprócz tego, że powoli zbliża się czas powrotu do tej bardziej szarej rzeczywistości.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się