Aż wstyd tu mojego kucyka wpychać, ale może ktoś nam pomoże.. Od dawna zastanawiam się nad zmianą ogłowia,ale nie mam pomysłu, podoba mi się prawie wszystko. Siodło mamy w kolorze london, ale ogłowie chciałabym czarne.. Co na niej widzicie? :kwiatek:
deborah to ze zdjęcia to tylko do przymiarki założone bo i wędzidło za duze itd a skośnika to nawet nie miałabym jak zapiąć, mam nadzieję, że w mniejszym będzie lepiej, ale z tego co pamiętam to na Reszce, na którą to ogłowie było dobre też czasem wychodziło zapięcie w okolicach wargi denerwowało mnie to, ale nie bardzo miałam jak to zmienić i jej nigdy nic nie obtarło ale ona raczej z tych małowrażliwych, więc nie wiem jakby u innego konia ot było.
Strucelka dlatego ja jak czegoś szukam wchodzę na hookseurope i tam jest po angielsku i z tego co tam wyczytałam to np w tym meksykanie, który mi się podoba wodze parciane są, nie patrzyłam jak w innych.
O, teraz widzę różnicę, na zdjęciach w linku dodzilli wygląda to zupełnie inaczej. Imo wizualnie dla mnie tragicznie, choć chodzi tu o działanie- i tu pytam kiedy się stosuje, w jakich przypadkach ? Bo w tym które ja wrzuciłam nie widzę żadnej różnicy w tym jak miałoby działać.
Macie jakies pomysły na czarne gładkie ogłowie z szerokim, ale angielskim nachrapnikiem? Tak do 200zł. Bo jakoś nic mi w oko nie wpadło. WSzystko to szwedy niestety.
palemka busse solibel comfort 🙂 Dziewczyny, znacie jakieś najtańsze ogłowie angielskie czarne obojętnie jak wyglądające oby miało cześć potyliczną profilowaną lub taką "przekładaną"?
lizzy faktycznie🙂 Bardzo ładne. A VB to jest full czy cob? Bo jeśli full (a akurat VB jest w promocji) to moze by pasowało na większego coba. Bo pamiętam jedno moje busse cob było takie prawie na styk.
edit: Vb to jednak cob, a nachrapnik w tym rozmiarze Pani mi podała 55-63cm 🙁