Ogłowia

Medzik
Jak przyszła paczka z tymi ogłowiami to nam miny zrzedły :P i w anatomiku jest szwedzki nachrapnik który jest bardzo mały, a w Maya jest zwykly który wychodzi wiekszy. I musiałysmy sie zamieniac.

Dokładnie, nachrapnik jest koszmarnie mały. Jakieś takie tekturowe to ogłowie 🙁
Dobrze, że chociaż wygląda przyzwoicie na głowie.

tajnaa Dobrze że mam chociaż całe łóżko  😁

daram to mnie pocieszyłaś..będzie fajnie jak dramka na dzień dobry odrzuci ogłowie  🤔
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
15 lutego 2011 16:28
armara,Hypnotize - dzięki Wam kobity kupuje przez Ciocie w Szwecji Hooksowe ogłowie 😉, a ew. takie z opadającym naczółkiem zrobię sobie u P.Marka z Ursusa  😉

czarne full 😉

ew. jeszcze myślę nad paroma innymi
Dramka jak już dojdzie do ciebie to ogłowie, to napisz proszę, jakie masz odczucia.  🙂
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
15 lutego 2011 17:14
Aby..zamówiłam  💃  🤔wirek:

Ogłowie zamiast nowa para jeansów  😵

🚫 Moja rodzicielka ostatnio pytała, czy mój koń ma więcej derek niż ja par spodni. I okazało się, że owszem, bo par spodni mam 2, a koń derek - 3 (nie licząc jednej pożyczonej komuś).
Dramka jak już dojdzie do ciebie to ogłowie, to napisz proszę, jakie masz odczucia.  🙂

Nie wiem czy moja opinia będzie obiektywna  😁

Lanka_Cathar Derek to ja nawet nie bede liczyć ile mam, a chodze głównie w jednych jeansach  😁
Kornelia, haha wygląda jak ogłowie Audi 😀
Dramka do mnie właśnie doszło to ogłowie, tyle że czekoladowe. Skóra faktycznie miękka, martwię się nawet czy nie za miękka i za delikatna. Boję się, że szybko się rozleci. No ale cóż ... pożyjemy, zobaczymy  😉

A co na taką główkę byście polecali? Bo ja chyba bezguście jestem. Jak podoba mi się ogłowie, to i każdy w nim koń  🤣
Marzy mi się Artemis, ale nie wiem, czy w ogóle jest to do łyknięcia.
Jaki naczółek? Opadający, blingbling ?

proszę, powiedzcie coś, bo jakiś bajzel zrobie na jej głowie   😉

edit. zdjęcie w ostatnim poście na poprzedniej stronie 🙂
sei   . let's grow old together & die at the same time .
15 lutego 2011 19:12
coś delikatnego 😉
w tym stylu może?

to drugie mi się bardzo podoba  😀
meksykaniec odpada?
15 lutego 2011 19:18
mnie też to drugie się bardzo podoba 😉
meksykaniec nie odpada. tylko nie wiedzieć czemu mam wrażenie że u niej to będzie 'za dużo' jakoś...
a naczółek jaki?
opadający, prosty, bez ozdób czy z ... ?
mi się wydaję, że chyba w takim naczółku, jaki jest przy tym 2. ogłowiu byłoby jej dobrze...
daram
2 byłoby super.  Delikatnie i elegancko, idealnie na zgrabną, szlachetną głowę 🙂
Burza właśnie dlatego mi sie spodobało 🙂 ciekawa tylko jestem jakiej jakości jest skóra... najwyżej przedzwonię do horsehouse. W sumie za podobną kowtę mogę mieć daw-maga nie do zajechania, tylko nie wiem czy mi takie przeszycia zrobią...
armara umocniłaś decyzję. a więc mamy alternatywę  😉
daram a jaki nachrapnik twojemu zwierzowi najbardziej się podoba?? Ja meksykańców nie lubię, nie podobają mi się ale mój koń stwierdził ze je kocha i co zrobić?? Kupiłam meksykańca. I moje kochane szwedy poszły na sprzedaż.
xxagaxx na razie chodzimy na angliku i jest dobrze,  w tym tygodniu testuje meksykańca i się okażę, czy czuć różnicę.
15 lutego 2011 20:12
daram, to zostań sobie na razie przy angliku jak wam dobrze 😉 to drugie ogłowie podoba mi się tak bardzo, że sama sobie kiedyś takie sprawię...  😂
sei nie grzesz kobieto, nie grzesz  😎
W Hooksie zawsze urzekają mnie te zdjęcia katalogowe i zastanawiam się czy potem w realu te ogłowia też są takie 'idealne'?  😎
jak dla mnie są 😉 i może dlatego, że nie rozczarowałam się jeszcze nigdy bawię się w te zamówienia, bo życia przez to nie ma, ale jak już to ktoś ostatnio powiedział ile ludzi się uszczęśliwi  😍
Kornelia - ja mam od niedawna meksykańca Hansbo. skóra naprawdę mięciutka, ogłowie naprawdę starannie wykonane, myślę, że w tej klasie cenowej warto, choć niestety nie było mi dane pomacać ten konkretny model, o który pytasz 🙂
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
16 lutego 2011 01:04
nasturcja-renata, ja mam busse model: cambridge. całe takie wiśniowe. mnie się nie podobała skóra, ale abstrahując od tego... kolor ściera się strasznie. a na napierśniku to już w ogóle. a użyty dosłownie kilka razy  😫 także ja się do busse zraziłam i odradzam 😉

sei dzięki za odpowiedź. No kurde, to niedobrze  🙁 Strasznie mi się to ogłowie podoba...
16 lutego 2011 02:06
może w tym modelu co sobie upatrzyłaś będzie inaczej. ja zrobię jutro zdjęcia tego mojego jak wygląda 😉
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
16 lutego 2011 02:41
mam nadzieję, że to będzie fajne  😉
http://konik.com.pl/pl,product,1467784,oglowie,two,tone,busse.html to jest t, które mi się tak podoba  💘 I to jeszcze w przyjemnej cenie  😀iabeł:
awionetka baaardzo dziękuję za opinię o hansbo 🙂, możesz powiedzieć ile mniej więcej kosztowało to Twoje? to, które mnie interesuje chyba coś koło 220-240 kosztuje, już nie pamiętam dokładnie..
Kochane WIELKA PROŚBA , co to za firma ? JL ?

http://zapodaj.net/925c3a4c5637.jpg.html

:kwiatek: :kwiatek:
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
16 lutego 2011 16:21
sei Ty niedobra kobieto! 🤬
To pierwsze ogłowie z hooksa jest cudne 😜 I cena przyjemna, jestem ciekawa jak wyglądałoby w czerni... W drugim naczółek mi się podoba, nachrapnik już nie.

A to munsztukowe? Fanką rurek nie jestem, ale to jak dla mnie bomba!

Tymczasem do nas doszedł pasek munsztukowy od pana Marka. O jakości chyba już nie muszę pisać 😉 P.Marek bał się, że pasek będzie za krótki a on za to jest... za długi 😵 Muszę więc znaleźć jakiegoś kumatego rymarza, żeby dorobił mi 2-3 dziurki i skrócił pasek, bo nie może tak odstawać, bo coś mnie trafi 😤

Belfast

mamut Likier 🙄

I pomyślałam, że może posłużyć mi jako prezenterka na płytach dla Likiera 🙂 Ktoś wie, czy dostanę gdzieś pasek z łańcuszkiem do prezenterek?
16 lutego 2011 17:00
strucelka, mnie się w tym drugim szalenie podobają cienkie paseczki i właśnie nachrapnik  😁
a tu masz to pierwsze w czerni:

a z kiffera miałam dokładnie to ogłowie:

koń je porwał w czasie spacerku rehabilitacyjnego pod siodłem  😂 został mi naczółek i nachrapnik, w którym trzeba wszyć ten pasek co leci na uszami 😉
i tu pytanie do was. z naczółkiem już wiem co zrobić. i wstawię w niego świecidełka. natomiast w nachrapniku nie podoba mi się 'to złote'. jakieś pomysły co z tym uczynić? najlepiej tak żeby pasowało do naczółka  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się