Mam pytanie. Co to za ogłowie z takim naczółkiem z niebieskimi, a raczej granatowymi diamencikami? Nie znam firmy. Napewno pojawiło się w tym wątku na starej volcie, a ja nie mogę tego ogłowia teraz znaleźć. Wiem, że to troche mało informacji, ale może ktoś będize wiedział o co chodzi.
Ogłowie nowe nie jest i na razie się nie łuszczy (tym bardziej, że to podszycie nie jest w sumie podszyciem, tylko takie udaje tzn. z przodu widać te cienkie "paseczki" jak od podszycia ale od tyłu nachrapnik i naczółek są czarne 😉)
Alvika- widzę, że Ty tak jak ja 😁 Też póki co podziwiam tylko ten naczółek, bo żal mi go zakładać 🤔wirek: A kupiłam go chyba z 4 lub nawet 5 lat temu od Bogdana na allegro
I też go "kofam" 💘 Ten nr 1 od Bogdana to też mój favourite, doczekał się przez te kilka lat tylko 1 startu na zawodach na Cyronie i od tamtej pory dzieli własne lokum z nr 2 😁 🤔wirek:
Oba czekają aż wygram w lotka i kupię sobie konia GP 😁
Dawno mi nic tak nie poprawiło humoru. Dzięki dziewczyny :kwiatek: Tak jakoś mnie ubawiła pozytywnie ta wymiana postów. A już myślałam, że kolejny dzień skończy sie tak samo doliniarsko jak poprzednie.
W nagrodę jutro Cyron będzie mieć sesję w Bogdanowych naczółkach i wam powklejam 😅
Przeglądając fotki,znalazłam zdjęcia ogłowia znjomej,które bardzo mi się podobało.Ogłowie to cavallo,jakość skóry super,niestety fotki kiepskie. i jeszcze świecidełko😉
Ja was naprawdę wszystkie lubię... ale coraz mniej! 👿
Ładnie to tak! 👿 Przecież ja tu cierpię katusze... szczere 😜
Ale pocieszam się, że nawet kradzież waszych dóbr nie był by rozwiązaniem tej sytuacji, bo spodziewam się że macie te naczółki w jakimś ludzkim (końskim? :hihi🙂 rozmiarze, a ja - jak się okazuje - potrzebuje rozmiar na byka 😁
na targach w berlinie kupilam kolezance za 69 euro brazowe oglowie ze szwedzkim nachrpanikiem firmy rl sports czy rs sports nie pamietam ale skora po prostu mega!!!