Post został usunięty przez autora
Evka, Willow jest bardzo ładne. Whisky, Winnie też są ładne.
Kuniaa, Corleone, Corazon... tu można dodać drugi człon. Capri, Capricorn, Con Cuore (z sercem po włosku).
blucha, to jest mój pierwotny plan 😎
Evka, , jeśli Willow do Ciebie mówi, to może Wind in the Willows (po polsku tytuł brzmiał "O czym szumią wierzby" - bardzo fajna książka).
Lanka_Cathar, ładnie! I ta mała zdecydowanie jest bliska "wind"😂
Polecam się! Lubię wymyślać imiona. 😁
Potrzebuje imion na F dla klaczki i ogierka i na A dla klaczki. Dla klaczki jest fajny pomysł Fairest of them All ale obawiam się że będą to strasznie kaleczyć niektórzy spikerzy na zawodach. Na ogiera kompletnie nie mam pomysłu, idąc zeszłorocznym tropem, gdzie mieliśmy znanego matematyka, tym razem może być koniec końców Fermi. Moce atomowe nawet ma bo ruchowo jest całkiem całkiem, ale szukam innych pomysłów. Na A pomysłów brak.
Jak ogierek Fermi, to może klaczka Amaldi?
Wiem że to był również mężczyzna, ale może Wam spasuje 😉😅
Larish, pasowałoby, gdyby nie to, że to jest klaczka która nie będzie niczyim przydupasem a potencjalnego Fermiego goni tak, że to on robi u niej doktorat z przebierania nóżkami 🤣
Finest
Focus
All in one, All the best, All for you
Amaretto
karolina_,może coś z LOTR - Formenos- Północna twierdza Folco- hobbit, Feanor- władca, a klaczka to koniecznie coś z elfów- Feiniel lub Finvail, Alleria
(To tylko niewielka fiksacja 🤣😉
Post został usunięty przez moderatora
Za ten post użytkownik otrzymał: Ban permanentny
Komentarz moderatora: spam
karolina_, jakiej maści jest klaczka? Atomic Bay? :P
Iskra de Baleron, jest atomic bay 😅
karolina_, haha lubię to 🤣 to w ramach doktoratu klaczuchy, pozwolę sobie posmieszkowac jeszcze: Atol Bikini 😂🤣😅
karolina_, Follow The White Rabbit i Alice In Wonderland.
Fairest of them All Bardzo mi się podoba.
karolina_, Atomic bay jest najlepsze!
Larish, atol bikini to ja będę miała za 3 lata coś czuję 🤣🤣🤣
Potrzebuje imion dla ogierkow na Q i T - ratujcie 🙂😉
fizjo-duda, a napisz coś co to za konie, jakie masz preferencje, czy proste, czy wieloczłonowe, czy polsie, czy w obcym języku itp.
Jak konie w parę do bryczki, to np Quentin i Tarantino.
karolina_, jeszcze mi przyszło do głowy teraz - All eyes on me
PILNE PILNE PILNE
Potrzebuje imion na Q
Klacz ciemny kasztan Bon Esprit x Quadana (Desperado)
😁
Queen Esprit
Quaterback
Quanta
Qll
Qui Pro Quo
donkeyboy, zajęte 😉 Jej pół siostra tak się nazywa 😉
No to Que Bella 😉
Queen Bee
Quadrilla