espana ja już nie będę sie powtarzać 😜 Napisz co było Elusiowi, co to za kontuzja i operacja trwająca tyle czasu??? Może być na PW albo maila (pewniejsze, że dojdzie) 😉. Mimo wszystko cieszę się, że już wszystko ok i czytając okres leczenia jaki przebyliście zaczynam wierzyć, że warto walczyć i wierzyć, że wszystko będzie dobrze 😉
Pursat koniczek złoty przepięknie wygląda. Chyba mu się przytyło? 🤣 Ascaia grzywa przerwana i przycięta (trudno tego nie robić, przelatuje mu na dwie strony, a przy pleceniu wychodzi 37 koreczków), za to grzywki mu nie ruszam!
Martynkakoniki - dziękuję 😀 Szczerze mówiąc, ja też uwielbiam na niego patrzeć 😎
Espana - :kwiatek: Rzeczywiście trochę przybrał. A z grzywą mam podobny problem - Posman ma w jednym miejscu takie nagromadzenie włosów (zresztą widać to na zdjęciach), że uciekają na drugą stronę grzywy i są nie do ujarzmienia. Dzisiaj zaczęłam przerywanie, jutro - jak skończę, powinien wyglądać przyzwoicie 😁
Dawno nas tu nie było🙂 (urywki z konsultacji z trenerem kadry skoczków) "Excellent Chestnut" ( jak to stwierdził p. Wassibauer) By Strzyga: Robin:
😉 Espana śliczny😉 Też miałam tak spokojnego ogra, chociaż z kobyłami na padok nie chodził,ale po kryciu jeździłam na zawody i nawet jak sie kobyły grzały nawet nie zarżał, niestety już biega po niebieskich pastwiskach...
Poniuś, 😅 erste classe 😉 kolejny raz potwierdzasz - rude rulez! 😎 Pursat, 😍 coraz lepiej chłopak wygląda quanta - kucyk lala, a siwy gdzie? espana - a ja nie napiszę tym razem samych superlatyw bo kurka brakuje mi pomysłów na ujęcie tego co już i tak n razy pisałam - więc wam się ohów ode mnie tym razem nie nazbiera 😁
m.indira jaka dorosła i ważna 😉 k_cian w takim razie zaraz wgram zdjęcia z dzisiaj od "brzydszej" strony - dozwolone od lat 18-tu i tylko po 22-giej! Ponia super kasztan, uważny i skupiony, bardzo profi 🙂