Chciał zabić KAczyńskiego - 1 osoba nie żyje

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Chcial-zabic-Kaczynskiego-w-biurze-PiS---jednej-osobie-poderznal-gardlo-druga-nie-zyje,wid,12771403,wiadomosc.html

Ja już nie wiem co myśleć....Wariatów nie brakuje, ale......Najgorsze ze zginął niewinny człowiek  [']
A.   master of sarcasm :]
19 października 2010 14:17
dziwny kraj. przeciez politycy powinni miec jakas ochrone

[']
dziwny kraj. przeciez politycy powinni miec jakas ochrone

[']

Dla asystenta raczej nie sądze żeby ochrnonę dali.....Zazwyczaj asystenci działąją w ramach reguły RSS
Kawecan   Jeździec bez konia...
19 października 2010 14:25
Głupota ludzka nie zna granic?

[*]
Ja już nie wiem co myśleć....Wariatów nie brakuje, ale......Najgorsze ze zginął niewinny człowiek  [']
był z PiS, zatem był winny wszystkich nieszczęść tego kraju- przecież tak tresują polskich tubylców media.
kermit   Horses horses everywhere ..
19 października 2010 14:40
Boshe a ile dziennie ginie niewinnych ludzie nie związanych z polityką ?

Mam to w nosie naprawdę  🙄

I jeszcze żałobę będą chcieli wprowadzać - jedno słowo - PARANOJA!
Boshe a ile dziennie ginie niewinnych ludzie nie związanych z polityką ?
w naszym kraju, od broni palnej?...jakieś 0.013 człowieka dziennie- czyli jednak jakoś nie szczególnie dużo. 🤔
był z PiS, zatem był winny wszystkich nieszczęść tego kraju- przecież tak tresują polskich tubylców media.

Media to kolejna władza RP  🙄 to jest tego najlepszym dowodem.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
19 października 2010 14:49
A ochrona dla polityków z czego będzie opłacana? Z naszych pieniędzy?

A fakt faktem Kwaczyński raz po raz sieje takie komentarze, że aż się nie dobrze robi.
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
19 października 2010 15:00
powiem tak: starszy człowiek, emeryt zapewne ogladając wszystkie wiadomości, czytając prasę - po prostu postradał zmysły i myślę że w wariatkowie wyląduje. I fakt można naprawdę zgłupieć od tych wszystkich "njusów" polityczno-kościelno-przestępczych

a żurnaliści po prostu z lenistwa podłapuja wszystko jak leci i tym epatuja publikę. Bo tak najłatwiej. Co powiedział polityk/kościelniak A a co mu na to odszczeknął polityk/kościelniak B a z czym do sądu wystąpił polityk/kościelniak C i tak w kółko macieju do upadłego a właściwie do totalnego ogłupienia
to ze w wariatkowie wyląduje to gwarantowane jest...
nie żebym umniejszała śmierć
13 Polek dziennie umiera na raka piersi...
jak dla mnie to gościu jest prawie jak głos ludu.
Sama mam ochotę powyrzynać tych pajaców wszystkich, na czele z Kaczką, który nie wiem w ogóle czemu jeszcze kwęka i wszystkich wnerwia?
tak samo można wyliczać że wiele osób zatruło sie grzybami, umarło a nagłośniony był jeden przypadek...
Nigdy nie wiem co o takich rzeczach myśleć...
Moja siostra pracuje niedaleko tego miejsca, gdzie to się stało...
A Kaczyński tylko podjudza mohery  😤
Sama mam ochotę powyrzynać tych pajaców wszystkich, na czele z Kaczką, który nie wiem w ogóle czemu jeszcze kwęka i wszystkich wnerwia?

Przekonanie, że istnieją grupy społeczne lub osoby szczególnie predysponowane do tego, by je wymordować towarzyszy lewicy od przynajmniej stu lat. Wydawać by się mogło, że przy powszechnym obowiązkowym kształceniu, po epoce komór gazowych, budowie realnego socjalizmu i innych tego typu wynalazków inteligencji niepracującej trudno będzie znaleźć zwolenników tego poglądu we współczesnej Europie.

Jak widać, człowiek uczy się całe życie, zawsze można odkryć coś nowego.
Kiedyś koni dosiadali wojownicy i szlachetnie urodzeni - obecnie, jak się wydaje, dominują jeźdźcy o mniej wysublimowanych cechach.

Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 października 2010 21:23
Najgorsze jest to że będą trąbic o tym jeszcze przez 2 tygodnie i znajdą się następni chętni żeby powtórzyc ten wyczyn...a nóż komuś sie uda 🙄
[podkr. moje]

charakterystyczny przykład na nie przywiązywanie żadnej wagi do wypowiadanych słów i sądów. przecież dla Ciebie Gilian to co napisałaś, to tylko słowa, prawda?
a może naprawdę tak myślisz?
jeśli tak, to może powinnaś się spotkać ze specjalistą od obsesji, agresji itp.
jeśli "to tylko taka przenośnia" to po co marnujesz czas Twój i forumowiczów
o, czyli jednak dobrze, że nie wyraziłam całej swojej opinii tylko skróciłam ją do minimum i zdelikaciłam jak mogłam.
Trudno, mam niepopularne poglądy. Nie napiszę, co bym zrobiła z tym całym motłochem Kwako-love bo nie ma sensu 🙂
ja usiłuję nawiązać za Ciebie połączenie między Twoimi wypowiedziami a Twoją świadomością.
wiesz co znaczy wyrzynać? Twoje marzenie to kupić nóż, naostrzyć i zabić człowieka?

i nie dziwią mnie Twoje poglądy - można nie lubić, nie znosić, a nawet szczerze nienawidzić innych ludzi. nic nowego.

ale jaki jest cel formułowania takich kretyńskich manifestów  😵
nie wiem co znaczy wyrzynać, ale dzięki za uświadomienie. Teraz już wiem, jakie mam marzenie.
Szkoda, że nierealne. Jest ich za dużo, żeby za każdym razem ostrzyć nóż i dziabać.
czy na sali jest lekarz? 🤔wirek:
Nie wierzę w to co tutaj czytam. Jak można o czymś takim myśleć i pisać  😲
to zaiste ciekawe zarówno z medycznego jak i socjologicznego punktu widzenia

Gilian to może spróbuj wyrazić innymi słowami, co masz na myśli pisząc "mam ochotę powyrzynać tych pajaców"

trzynastka   In love with the ordinary
19 października 2010 22:34
wiesz co znaczy wyrzynać? Twoje marzenie to kupić nóż, naostrzyć i zabić człowieka?

A wiesz, że Twoja interpretacja to znaczenie potoczne ? [[a]]http://www.sjp.pl/wyrzyna%E6[[a]]
I może marzeniem Gillian jest "powycinać ich z twardego materiału"?

A co do tematu to jedynie tyle pragnę napisać - tragedia [*]
dobrze, to są moje poglądy i będę je sobie mieć. Nikomu się to nie musi podobać. Serio serio.
Wyrzynać się także mogą zęby, ale o co chodzi?

A teraz wracamy do tematu...
A co do tematu to jedynie tyle pragnę napisać - tragedia [*]
a według Gillian fantastyczna wiadomość i szkoda że tak mało... 🤔
dobrze, to są moje poglądy i będę je sobie mieć. Nikomu się to nie musi podobać. Serio serio.
Wyrzynać się także mogą zęby, ale o co chodzi?

A teraz wracamy do tematu...

to nie jest pogląd, tylko wyrażenie chęci mordu na piśmie
przykład poglądu:
"Moim zdaniem Kaczyński jest nędznym politykiem, niszczy kraj i podżega do wojny domowej"

przykład chęci mordu wyrażonej na piśmie:
"Mam chęć powyrzynać wszystkich zwolenników Kaczyńskiego"

Czy widzisz różnicę ❓ Czy mam Ci to narysować  ❓
zaraz dojdziemy do tego, że tym mordercą jestem ja 🙂

EOT, szkoda kredek i emotków.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się